Nevjerovatno je da i dalje ne kapira.
Jedini nacin da Crna Gora udje u EU je prozapadna vlada. Jedini nacin da se prozapadna vlada formira sa sto manje rizika je manjinska vlada. Dolaze u obzir i izbori, ali kao krajnja opcija. Novi izbori bi bili vjerovatno najgori u crnogorskoj istoriji. Rusija bi preko Srbije plasirala ogromne pare u dzepove DF-a. A rezultat bi mogao da bude ili vlada u cijem sastavu je DPS ili vlada u cijem sastavu je DF. Prva opcija nas vraca u stanje prije 30. avgusta a druga u 90-e. S tim sto bi prvu opciju pratili konstantni protesti zbog izborne kradje. Iako ce na izborima svi da kradu, bez izuzetka.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...ao-u-skupstinu
E zato treba držati skupštinu u blokadi..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
zapad je rekao URAi šta treba da se uradi i oni su to uradili. ako se zna da je NATO od novembra znao da će se desiti nešto u UKR, onda manje više postaje jasno sve. iz nekog razloga naši zapadni partneri nisu imali povjerenja u prethodnu Vladu
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Što me ćera da se zapitam, da li je moguće da smo na takav nivo spali? A sprdali smo se Makedoncima kako divljaju i upadaju u skupštinu.. Uđoše u nato i odma su dobili pristup poverljivihim podacima..
Sve ovo se poklapa sa onako zbrzanim istupom ure i priči o obaranju vlade.. Zapadna histerija?
prilično je legitimno pitanje da li je takva informacija došla do naših vlasti. ako smo već u NATO, trebali bi ljudi koji upravljaju državom da imaju pristup tom sistemu. kao npr predsjednik Makedonije
jasno je bilo zbog načina na koji je to uradila URA da je naređenje došlo sa najjačih adresa. jer ponedeljak press pa onda u utorak inicijativa
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ne bi bilo dps i df da smo imali nepotkupljive glasace ili barem glasace prosjecne inteligencije na primjer...
Pola glasača je iznad prosjeka, pola ispod, samo po nekoj definiciji prosjeka. Kako kod nas, tako i svugdje u svijetu.
@.Bole Samo ono imanje gore Deripaskino i sve što je gore vrijedi minimum 50-ak miliona.
Plus jahta ko zna koliko košta , plus što je Deripaska vlasnik pola plaže Trsteno , plus dio plaže Jaz.
Imalo bi se šta od njega oduzeti.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Dosta cudno da Becic ne konta geopolitcki momenat koji se desio u zadnje 3-4 mjeseca, i koji nesumnjivo diktira nova desavanja i preslaganja na politickoj sceni, nego umjesto toga bira da bude sa DFom.
Becic je nazalost ispao politicar nedostojan vlasti i drzavnicke funkcije. Izgleda jednom kad si opozicionar, tesko opozicionarstvo izlazi iz ljudi.
Ahahhahahahhaha a šta je ovo.. Italija ima zakon koji mafiji i saradnicima otima imovinu pa se ne nađe ni jedan talijanski irriducibili da ih naziva nacistima..
Kakva mentalna gimnastika u tvojim postovima u zadnje vrijeme..
Demokratija koja oduzima nelegalno stečenu imovinu raznoraznim "biznismenima", zašto da ne, makar ih toliko imamo..
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks