Page 69 of 574 FirstFirst ... 195965666768697071727379119169569 ... LastLast
Results 1,701 to 1,725 of 14337

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2022]

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by Whisperer View Post
    Jeste, ja sam spomenuo Zdravinja negdje u postu? Neka ti sad, meni je "Milo" sto se ti prepoznas kad spomenem onoga cije se ime ne smije spomenuti...
    Pa nisi ga pomenuo zato što ne znaš ko je postavio (sad već jasno nesposobno rukovodstvo carine) ili meni bliža varijanta, se praviš da ne znaš..
    To što je tebi Milo i što se babi snilo nije isto ali nastavi sa koprcanjem, pusa
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,108
    Thanked in
    712 Posts

Rekoste Luka Bar ?

Sent from my SM-A528B using Tapatalk
    Last edited by mneonly; 03-03-22 at 10:01.
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    To pitaj one koji su cekali.

Ajde da probamo jos jednom. Koji zakon?
    Pazi, ja te shvatam, želiš da se ta manjinska vlada formira, URA je politički pokojna ako se to ne desi, i to utiče na tvoje rezonovanje.

Ali daj brate da se ne brukamo oko elmentarnih stvari. Ja prvi kažem da nije legitimno i nije u redu da Bulajić odlaće sjednicu ako ima većina za izbor vlade. Ali je legalno.

Ima čovjek 150 dana kad može da zakaže sjednicu. I prošle godine je počela tek 20 i nekog marta pa niko nije pravio haos oko toga. Čak i da se preskoči Bulajić prvi sledeći potrepdsjednik je Branka Bošnjak a ne Ibrahimović.

Pokušaj da razdvojiš svoju želju da se sjednica održi i vlada izabere od činjenice da se to ne može uraditi na legalan način.

Thanks Thanks Given 
    27,481
    Thanks Thanks Received 
    8,711
    Thanked in
    4,309 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Pričala je Vanja dosta toga tokom godina, no je prvi put bila u prilici nešto konkretno da uradi kad je ova vlada zasjela i nju postavila u onaj savjet. Šta ono bješe pričala o ovoj vladi i saradnji sa institucijama koje vodi kadar većine od 30. avgusta? Priča li Vanja da je bila fenomenalna saradnja i da je dobila sve što je tražila? Brzo se zaboravilo šta je Vanja pričala...
    A ko je ponajviše kriv za rad ove vlade? Možda dosta odgovornosti snosi potpredsednik i njegova partija koja je i predložila ovaj model? Potpredsednik koji bi sad da bude predsjednik.

Sent from my KB2003 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,984
    Thanked in
    4,009 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    A ko je ponajviše kriv za rad ove vlade? Možda dosta odgovornosti snosi potpredsednik i njegova partija koja je i predložila ovaj model? Potpredsednik koji bi sad da bude predsjednik.

Namjenski nisam rekao samo vlada, nego i razne institucije i preduzeća koji su pokriveni partijskim kadrom raznih partija iz vladajuće većine. Ako kažeš da je potpredsjednik kriv zbog toga što je predložio model koji nije mogao da postigne proklamovane ciljeve, onda ok. Ali ni to ne oslobađa odgovornosti sve one funkcionere koji nisu htjeli da sarađuju u okviru tog modela, a potekli su iz partijskih ćumeza.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    1,254
    Thanks Thanks Received 
    1,748
    Thanked in
    951 Posts

"Ovaj kontinuitet i javašluk govore zasigurno da ovdje postoji duboko razgranat kriminalni sistem. Ovo je rušenje kredibiliteta države i dokaz da postoje rupe u institucijama"
    Ajde, moj Sekuloviću. Svi smo iznenađeni.

Thanks Thanks Given 
    165
    Thanks Thanks Received 
    900
    Thanked in
    375 Posts

Iz Slobodne carinske zone ukradeno 238 paketa cigareta, preostalu količnu izmještaju (vijesti.me)

Juče sam napisao da cigarete maknu iz tog magacina i poslušali su me.
    Nisu napisali gdje ih sklanjaju. Valjda ih je sramota da napišu da ih nose kod domaćina u Šušanj.
    Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
    tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Auh patetike....
    Zavoravio da nije vise u NVO sektoru.

Ne bih ja to nista diro

10. The Following User Says Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Auh patetike....
    Zavoravio da nije vise u NVO sektoru.

Ne bih ja to nista diro
    Neko bi rekao: otkriva se topla voda

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...ntentdiscovery
    Kad pocne prica o IRF, i kako se tamo davalo i neplacalo.... Ovo je bilo igracka za sirotinju....

Ne bih ja to nista diro

Thanks Thanks Given 
    27,481
    Thanks Thanks Received 
    8,711
    Thanked in
    4,309 Posts

Namjenski nisam rekao samo vlada, nego i razne institucije i preduzeća koji su pokriveni partijskim kadrom raznih partija iz vladajuće većine. Ako kažeš da je potpredsjednik kriv zbog toga što je predložio model koji nije mogao da postigne proklamovane ciljeve, onda ok. Ali ni to ne oslobađa odgovornosti sve one funkcionere koji nisu htjeli da sarađuju u okviru tog modela, a potekli su iz partijskih ćumeza.
    Ako relano pogledamo, a posebno ono o čemu je Vanja pričala, onda zasigurno najveću odgovornost nosi potpredsjednik koji je zadužen i za bezbjednosne službe. Kao i sveukupno jer je njegov i model njegove partije doveo do ovakve vlade. Ja lično mislim da najveću odgovornost snosi DF sa bušenjem vlade od samog početka. Ali ako postavimo stvari da je ova ekspertska vlada zamisao URA-e i da je Dritan bio na mjestu potpredsjednik i kordinatora bezbjednosnih službi. Da su "njihovi" ministri Sekulović i Bojanić. Brđanin UP. Onda se mora izvesti zaključak da bi oni trebali snositi i najveću odgovornost. Ali ne, Dritan ide u zagrljaj DPS-a (protivno volji birača) i još hoće mjesto premijera. Kojim djelovanjem je to zaslužio? Sa 4 poslanika koja najvjerovatnije ne bi ni imao da su njegovi glasači znali da će u nekom trenutku otići sa Đukanovićem. Ovo su realne stvari. I sve ostalo se mogu biti navijački stavovi. Ne mislim konkretno na tvoje.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,984
    Thanked in
    4,009 Posts

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Dritan ide u zagrljaj DPS-a (protivno volji birača) i još hoće mjesto premijera. Kojim djelovanjem je to zaslužio? Sa 4 poslanika koja najvjerovatnije ne bi ni imao da su njegovi glasači znali da će u nekom trenutku otići sa Đukanovićem. Ovo su realne stvari. I sve ostalo se mogu biti navijački stavovi.

Molim te sta je ovdje realno osim sto si izbacio pamflete demokrata i DF i kako ne prepoznajes navijaca u sebi.

Podsjeti me upravo na odgovor Adzica Krapovica koji je jos jula 2020 optuzivao URA za "izdaju" i sto nece na jedinstvenu listu sa njima na izbore.

"Vaše vraćanje na fabrička podešavanja desilo se ranije nego li kod drugih kolega, ljudi iz vašeg rukovodstva i datira još od perioda kada ste bili saučesnici skupova na kojem se ponižavala država Crna Gora. Za mnoge, pa i za nas, to je bilo iznenađenje i smatrali smo ga incidentom. Ali vi baš izgleda imate problema sa elementaranim vrijednostima. To da ste nervozni zbog toga što su mnogi ljudi čak i Budvi zaključili da bi bilo bolje da ih predstavlja neko drugi, to razumijemo i nije naš problem. Naš je problem kad svoje frustracije liječite na nama. Još jednom vam kažem, prestanite da ponižavate sebe pa onda URU. Primitivizam, podmetanja, floskule, manipulacije, lažni moral i ostale manire “opozicionog DPS-a” testirajte na drugima.

Kad je riječ o građanskoj platformi, mi smo je najavli još prije pandemije koronavirusa i ona nema veze sa opozicionim jedinstvom. Ali se vama izgleda sve pomiješalo. Slabo spavate posljednjih noći, što je i za očekivati kada pišete saopštenja pred ponoć i još pokušavate da ucjenjujete opozicione kolege, valjda da bi sa sebe sklinuli odgovornost. Gospodine Krapoviću, ako želite da napravite zaokret od desnice, dođite sjutra i potpišite građansku platformu, stanite vrijednosno iza građanske i evropske Crne Gore i isperite svoju biografiju. Biće vam lakše."

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,984
    Thanked in
    4,009 Posts

https://www.antenam.net/drustvo/hron...jebila-polozaj

Koja je sad banka srećna dobitnica? Je li opet ckb u pitanju i šta se uopše dešava sa ckb?

Thanks Thanks Given 
    6,587
    Thanks Thanks Received 
    6,195
    Thanked in
    3,610 Posts

https://www.antenam.net/drustvo/hron...jebila-polozaj

Koja je sad banka srećna dobitnica? Je li opet ckb u pitanju i šta se uopše dešava sa ckb?
    Ih dadose meni u CKB 4 % kredit stambeni bez rijeci samo da ne idem.... 7% kes

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Pazi, ja te shvatam, želiš da se ta manjinska vlada formira, URA je politički pokojna ako se to ne desi, i to utiče na tvoje rezonovanje.
    Ne shvatas. Ja zelim da se svi politicari podave u jezeru. Svaki dan koji provedu van jezera u kojem bi se podavili utice na moje rezonovanje.

Ali daj brate da se ne brukamo oko elmentarnih stvari. Ja prvi kažem da nije legitimno i nije u redu da Bulajić odlaće sjednicu ako ima većina za izbor vlade. Ali je legalno.
    S obzirom na njegove javno obrazlozene razloge, njegovo odlaganje predstavlja radnju krivicnog djela zloupotreba sluzbenog polozaja.

Ima čovjek 150 dana kad može da zakaže sjednicu. I prošle godine je počela tek 20 i nekog marta pa niko nije pravio haos oko toga. Čak i da se preskoči Bulajić prvi sledeći potrepdsjednik je Branka Bošnjak a ne Ibrahimović.
    Meni apsolutno nista ne znaci sto niko nije pravio haos prosle godine. To je njihova stvar.

Pokušaj da razdvojiš svoju želju da se sjednica održi i vlada izabere od činjenice da se to ne može uraditi na legalan način.
    Poslusaj svoj savjet, jer je samo tebi ovdje stalo do toga da li ce se sjednica odrzati ili ne. Mene zanima samo ako ce se odlucivati o tome da li da se podave u jezeru. Ako nece, ne moraju je radi mene ni odrzavati. Cisto objektivno gledano, kroz pravnicki ugao, postoji nacin da se sjednica odrzi. Takodje, Bulajic je pocinio najmanje jedno krivicno djelo da znamo. A ako je pomagao obavjestajcima strane i pritom neprijateljske obavjestajne sluzbe, pocinio je i krivicno djelo spijunaza iz stava 3 clana 368 KZCG.
    Last edited by VanjaTheMan; 03-03-22 at 23:28.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    6,286
    Thanks Thanks Received 
    6,814
    Thanked in
    3,262 Posts

Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    6,286
    Thanks Thanks Received 
    6,814
    Thanked in
    3,262 Posts

MVP: Diplomata Ambasade Rusije proglašen za personu non grata, rok od 72 sata da napusti Crnu Goru

https://www.vijesti.me/v/593261?utm_..._share_counter
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    82 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    MVP: Diplomata Ambasade Rusije proglašen za personu non grata, rok od 72 sata da napusti Crnu Goru

https://www.vijesti.me/v/593261?utm_..._share_counter
    Baš me čudi.A Bulajiću Bulajiću cccc
    Last edited by holiday; 04-03-22 at 12:15.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

"Razlog za donošenje ove odluke je procjena relevantnih bezbjednosnih organa u Crnoj Gori o aktivnostima ruskog diplomate koje su u suprotnosti sa Bečkom konvencijom o diplomatskim odnosima", piše u saopštenju MVP."

Ma biće da je ovo histerija zapada..

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

nekima ni sad neće biti jasne neke stvari

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Jutros na sastanku MVP-a nato članica a ova odluka nakon toga.. Biće ipak da su oni s Bulajićem sjeli da se zajedno dive ljepoti Danilovgrada i raspravljaju o porijeklu dojč kafe u Cg..

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,984
    Thanked in
    4,009 Posts

Potpredsjednik parlamenta non gratis.

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

Danilovgrad je baš lijep grad, pun kulturno istorijskih spomenika. za pola sata kreće DF sa saopštenjima kako se ugrožavaju vitalni interesi CG

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Page 69 of 574 FirstFirst ... 195965666768697071727379119169569 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)