Page 69 of 304 FirstFirst ... 195965666768697071727379119169 ... LastLast
Results 1,701 to 1,725 of 7598

Thread: Vlada Crne Gore, 43. saziv

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    O cemu ti pricas, to samo ti znas. Nidje DPS pomenuo nisam.
    Rasprave lvl prvi srednje nisu bas moja zanimacija. Sve vise i Gagarinovu pisaniju tog nivoa kuliram, pa ces i ti vjerovatno brzo doci na red.
    Te price nisam ja pominjao DPS je fora da ne kazem kakva.
    Evo je vlada rekla/napisala da podrzava EU. Uvela sankcija za letove, izgleda da ce da blokira i medije, poslala sljemove i panvire u Ukrajinu.... I na sve to prica je "nema veze, oni lazu i prikrivaju se" , a kad te direktno prizovem za podrsku DPSu, fora dje ih pominjem.....
    Uskladite malo stavove. Evo vam ga Tripi koji je ubijedjen da je svaki kontradiktorni stav ispravan, dokle god su njegovi politicki miljenici u pitanju.
    To sto mu BS ima biraca koliko i zaposljenih u drzavnoj upravi mu ne smeta. Sto su digli ruku da Medenica bude vrhovni sudija a da joj obezbjedjenje puca po novinarima je kolateralna steta ocigledno. A vjerovatno BS i Djeljosaj su za pare zaboravili Veljovicevo mucenje u Orlovom letu ili zicu kojom je mucio po Bukovici ili oslijepio narod....
    Svako ima cijenu ocigledno i nacionalni ponos se zaboravi kad novac zasusti.
    Pa sa njim te fore "dje sam napisao ili pomenuo"

Ne bih ja to nista diro

2. The Following User Says Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    Jel potvrdjeno bilo da su bivsi pripadnici ozloglasenog Sedmog bataljona bili prisutni na nekom skupu ovih dana? Nesto se sjecam da sam vidio ali nijesam ispratio. Ja sve mislio da je ta formacija odavno rasformirana. Ko su ti ljudi?
    Sedmi bataljon je davno rasformiran (da sada ne ulazim u to kako je formiran i koja mu je uloga bila), ali ostao je u sećanju, te na osnovu toga neka organizacija je sebi nametnula ime ,,sedmi bataljon". Koliko to ima veze sa ondašnjim sedmim bataljonom? Mislim nikakve, osim imena.

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    21
    Thanks Thanks Received 
    637
    Thanked in
    292 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Da ponovim još jednom, histerijom da ruski tenkovi dolaze preko Dobrakova ako ne dovedemo DPS na vlast može Dritan da prepada babe sa Cetinja, ali nemoj da se ovdje tako komedijamo. DF u svoju vladu nije mogao da uđe a sad će da državu sruši.
    Tu riječ i Putin koristi, bukvalno..."histerija zapada".

Sredstva rusko-srpskog podrivanja crnogorskih institucija nijesu bitna. Tenkovi ili pare, meni je lično svejedno, odnosno jednako neprihvatljivo. Neka meni, nego većini Crne Gore + zemljama kojima smo okruženi i u čije društvo bi da uđemo.

Spremni smo da platimo cijenu da izbori budu ranije? Kakva je to cijena? Valjda su prevremni izbori nešto najdemokratksije i najnormalnije kad imaš političku krizu? Ili možda treba da odložimo izbore dok ovaj novi Hladni rat ne prođe?

A kad pomenu Makedoniju gdje "popis ne mogu da sprovedu s anđelima" upitaj se koliko pravnoj i normalnoj državi doprinose URA i DPS, koji su spremni na očigledno ilegalne postupke, kao što je sazivanje skupštine od strane Ibrahimovića. Posle toga svaki put kad nekom zatreba može bilo koji poslanik sazvati skupštinu i držati je gje hoće. Ima isto prava koliko Ibrahimović - nikakvog.
    To šta je "normalno" i šta je "izdaja", to su političke kategorije. Takve političke kategorije dobijaju ishodište na izborima. Redovnim ili vanrednim, nebitno.

Zakazivanje skupštine nije politička, već ustavna kategorija. Takva ustavna kategorija ne može da se zloupotrebljava u političke svrhe. Ako ćemo da idemo putem šta je "normalno, demokratski", a ne šta piše u Ustavu i zakonima - biće veselo. Svak ima svoje poimanje normalnog i demokratskog. No dobro...ovo sa Bulajićem je odlična pokazna vježba na šta su spremni ovi nepomenici.

A svakako će se brzo formirati novi poslanički klub, koji će biti najveći poslanički klub, i u kom će biti Ervin Ibrahimović. Toga trenutka su ispunjeni svi uslovi da on vrši dužnost predsjednika skupštine i zakaže sjednicu. Dakle, mogu dvoje da plešu taj ples, nažalost.

E onda valja kupiti kokice, i gledati poslednji čin "odbrane narodne volje" od strane DF-a. A uzgred svratiti na forum, da čitamo zašto ne bi trebao dužnost predsjednika da vrši potpredsjednik najvećeg poslaničkog kluba, nego neko drugi. Zagrijavajte se za mentalnu gimnastiku.

Thanks Thanks Given 
    1,679
    Thanks Thanks Received 
    1,251
    Thanked in
    832 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Ibrahimoviću ima po kome doći da je za interese Crne Gore. Svi preci su mu se borili za Crnu Goru.
    Znači imamo Bošnjake, Muslimane, Crnogorce muslimane, Srbe muslimane..koliko varijacija, a samo je jedna tačna.

Sent from my KB2003 using Tapatalk
    Tacno sam znao da ce neko pomenut pretke a vidi kako se ponasaju potomci

Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    Sedmi bataljon je davno rasformiran (da sada ne ulazim u to kako je formiran i koja mu je uloga bila), ali ostao je u sećanju, te na osnovu toga neka organizacija je sebi nametnula ime ,,sedmi bataljon". Koliko to ima veze sa ondašnjim sedmim bataljonom? Mislim nikakve, osim imena.

Ima ja mislim u članstvu, nije da nisu pojedini aktivni pripadnici integrisani kasnije u VCG, pod patronatom Belog Orla Boškovića čini mi se.. Svrha i namjena kako tada tako i danas, još ponosno stoje ispred toga..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    6,107
    Thanks Thanks Received 
    6,664
    Thanked in
    3,179 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post

Nadjoh ova 2 clanak. Po ovome pise da je ovaj Butorovic bivsi komandir cete Sedmog Bataljona.

https://aktuelno.me/crna-gora/paravo...dmog-bataljona

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...o-i-iznevjerio
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    7,416
    Thanks Thanks Received 
    4,790
    Thanked in
    2,453 Posts

Quote Originally Posted by Stewie View Post
    To što je isticao rok toj pšenici, ništa?

Vidim sve njih pljuješ, a ni riječi o onima koji su je kupili i na način koji su je kupili, ništa a?

Nema ovdje sreće dok partijski vojnici i botovi po direktivi ne prestanu da truju druge sa jadnom propagandom.
    Nije prodata zbog roka trajanja nego u septembru 2021 jer su se "stekli uslovi".
    Pozdravi Bogdanovića kad ti porukom pošalje odgovor.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

DF u svoju vladu nije mogao da uđe a sad će da državu sruši.
    valjda je u djelovanju DFa od početka invazije Rusije na UKR, jasno sve. ako nekome ne kapira - počev od blokada preko organizovanja skupova đe se podržava ubijanje Ukrajinaca i veliča čoek koji napada državu, do sastajanja Bulajića u DG i ovoga sa vojskom, onda nikad neće skapirat. odlična je prilika da se DF pošalje na smetlište istorije (đe mu je i mjesto) a shodno tome brzo će tamo i braća im iz DPSa

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

10. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Bice da je to u pitanju.
    Tada je objasnio da Crna Gora trpi štetu zbog ove pšenice jer ona nije skladištena u odgovarajućim uslovima i silosima, te da su silosi u Baru tranzitni i nemaju uslove za dugoročno skladištenje.
    Dodaju da je pšenica bila zaražena te da su tri puta vršili fumigaciju (suzbijanje štetočina u skladištima koja podrazumijeva i elevaciju).
    pšenica već stoji devet mjeseci u skladištima koja nijesu ni predviđena za toliko zadržavanje. Prethodno je vidljivo iz činjenice da se treći put dešavaju incidenti sa zaražavanjem pšenice. Hitno je potrebno da se pristupi fazi prevoza pšenice iz Luke Bar kako bi se skladištila u uslovnim silosima i počeo postupak mljevenja” ocjenjuju u Vladi.
    Pisanje razlicitih medija, Pobjede, Dnevnih novina....
    Brzo li se predje od "nesposobne vlade da sacuva psenicu" do "prodali smo je a nismo trebali"

Ne bih ja to nista diro

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    82 Posts

A kako smo sa mlekom u prahu?
    Možemo li one DPS respiratore da menjamo za mleko?

Thanks Thanks Given 
    7,416
    Thanks Thanks Received 
    4,790
    Thanked in
    2,453 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Bice da je to u pitanju.

Pisanje razlicitih medija, Pobjede, Dnevnih novina....
    Brzo li se predje od "nesposobne vlade da sacuva psenicu" do "prodali smo je a nismo trebali"

Ne bih ja to nista diro
    Sad je duplo skuplja nego kad su je ovi naši ekonomski geniji i vrhunski trejderi i brokeri prodali u septembru.

Inače, prodali su krajem novembra, tačno bi se pokvarila za 3 mjeseca, a prije toga stajala godinu i po. I taman kad su prodali počela da raste cijena. Na leđa da panu ovi eksperti, muricu bi slomili.

Procjenu vrijednosti pšenice za prodaju radio porcjenjivač Predrag Drecun.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Ima ja mislim u članstvu, nije da nisu pojedini aktivni pripadnici integrisani kasnije u VCG, pod patronatom Belog Orla Boškovića čini mi se.. Svrha i namjena kako tada tako i danas, još ponosno stoje ispred toga..
    Moguće, kakvi su sve likovi bili u sedmom bataljonu...

15. The Following User Says Thank You to wulfy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,457 Posts

Rasprave lvl prvi srednje nisu bas moja zanimacija. Sve vise i Gagarinovu pisaniju tog nivoa kuliram, pa ces i ti vjerovatno brzo doci na red.
    Te price nisam ja pominjao DPS je fora da ne kazem kakva.
    Evo je vlada rekla/napisala da podrzava EU. Uvela sankcija za letove, izgleda da ce da blokira i medije, poslala sljemove i panvire u Ukrajinu.... I na sve to prica je "nema veze, oni lazu i prikrivaju se"
    Nisam ni vladu pominjao. Vrati se u realnost, covjece. Pogledaj sta sam napisao i pokusaj da skapiras da je problem iskljucivo u stavljanju znaka jednakosti izmedju DF-a i Nika Djeljosaja. Jer je to relativizacija antidrzavnih aktivnosti koje sprovodi DF.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

17. The Following 2 Users Say Thank You to VanjaTheMan For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Ja srecom nemam problem da DF nazovem dzukelama. Ne slazem se i nisam ih glasao nikad.
    Ali vidim da je problem reci da su zaposljeni u vrhu dps pucali na narod, prebijali ili zicom vezivali ljude....
    Mozemo ovako do sjutra, samo ljude koji pucaju na neistomisljenike zbog para nikad necu podrzati

Ne bih ja to nista diro

19. The Following User Says Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    82 Posts

Ja srecom nemam problem da DF nazovem dzukelama. Ne slazem se i nisam ih glasao nikad.
    Ali vidim da je problem reci da su zaposljeni u vrhu dps pucali na narod, prebijali ili zicom vezivali ljude....
    Mozemo ovako do sjutra, samo ljude koji pucaju na neistomisljenike zbog para nikad necu podrzati

Ne bih ja to nista diro
    Đilas,Šolak,žuti,,blabla

21. The Following User Says Thank You to holiday For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Ne bih ja to nista diro
    Vezivali, prebijali, ubijali, prijetili, pa prešli u odijela i kravate i sve to kapitalizovali krađom.. Nema im nikakvog aboliranja u tom smislu, što se mene tiče nikad pa da ih kanonizuju ili rukopolože za svece..
    Imali smo godinu Vlade koja je pored očiglednih dokaza zatvorila koliko takvih zlotvora? 0.
    Najveću krivicu za takvo stanje nosi df koji je od prvog dana i konstituisanja ove vlade, istu i sabotirao.. Dalji dio krivice pada na ostatak te vlasti i na Dritanu kao koordinatoru sektora koji je trebao da se obračunava sa tim zlotvorima..
    Vidim da se redovno zaboravlja veza/sprega glavara dps-a i glavara df-a ma koliko se pojedini koprcaju na ovom forumu, da iste relativizuju.. Veza, parazitska, simbiotska, svejedno, postoji..
    To što je došlo do odvajanja u sferama spoljne politike i interesa je za drugu priču, koja je danas izbila u plan sa ovim kuršlusom na istoku EU.. U tim mutnim vodama je najbolje plivao isti Lomi i pozicionirao se tako da na njega gledaju kao manje zlo od df-a.. Smiješno i paradoksalno kako zvuči?
    Pitanje za narodne mase, ko je kriv za trenutno stanje? Svi izgleda..
    Ura što je pristala na zlo zvano dps, Df udaranjem klinova u vlast i sad već očigledno ponašanje na spoljne faktore, demokrate jer su trupački išli u predizbornu kampanju, ostali jer su se podijelili na ove faktore..
    Koliko ne abolira to što je dps radio, toliko ne abolira ovo što df radi a doživljava kulminaciju u blokadi parlamenta..
    Misliš da će se Eu recimo nešto namrštiti ako nađu relativan dokaz i maknu Strahinju na ovom talasu antiPutinizma? Ni najmanje.. Da li je to pravično? Nije ali je treba da se previše sablažnjavamo jer u krajnjem, svi ovi na političkoj sceni su refleksija nas samih..
    Ovaj period pred nama će biti zanimljiv, što bi kolega rekao, biće zanimljiva mentalna gimnastika pojedinaca kad počnu sa pravdanjima određenih događaja koji su pred nama..

Kako ti potpis kaže, ništa ja to ne bi diro
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

23. The Following User Says Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Vezivali, prebijali, ubijali, prijetili, pa prešli u odijela i kravate i sve to kapitalizovali krađom.. Nema im nikakvog aboliranja u tom smislu, što se mene tiče nikad pa da ih kanonizuju ili rukopolože za svece..
    Imali smo godinu Vlade koja je pored očiglednih dokaza zatvorila koliko takvih zlotvora? 0.
    Najveću krivicu za takvo stanje nosi df koji je od prvog dana i konstituisanja ove vlade, istu i sabotirao.. Dalji dio krivice pada na ostatak te vlasti i na Dritanu kao koordinatoru sektora koji je trebao da se obračunava sa tim zlotvorima..
    Vidim da se redovno zaboravlja veza/sprega glavara dps-a i glavara df-a ma koliko se pojedini koprcaju na ovom forumu, da iste relativizuju.. Veza, parazitska, simbiotska, svejedno, postoji..
    To što je došlo do odvajanja u sferama spoljne politike i interesa je za drugu priču, koja je danas izbila u plan sa ovim kuršlusom na istoku EU.. U tim mutnim vodama je najbolje plivao isti Lomi i pozicionirao se tako da na njega gledaju kao manje zlo od df-a.. Smiješno i paradoksalno kako zvuči?
    Pitanje za narodne mase, ko je kriv za trenutno stanje? Svi izgleda..
    Ura što je pristala na zlo zvano dps, Df udaranjem klinova u vlast i sad već očigledno ponašanje na spoljne faktore, demokrate jer su trupački išli u predizbornu kampanju, ostali jer su se podijelili na ove faktore..
    Koliko ne abolira to što je dps radio, toliko ne abolira ovo što df radi a doživljava kulminaciju u blokadi parlamenta..
    Misliš da će se Eu recimo nešto namrštiti ako nađu relativan dokaz i maknu Strahinju na ovom talasu antiPutinizma? Ni najmanje.. Da li je to pravično? Nije ali je treba da se previše sablažnjavamo jer u krajnjem, svi ovi na političkoj sceni su refleksija nas samih..
    Ovaj period pred nama će biti zanimljiv, što bi kolega rekao, biće zanimljiva mentalna gimnastika pojedinaca kad počnu sa pravdanjima određenih događaja koji su pred nama..

Kako ti potpis kaže, ništa ja to ne bi diro
    Slazem se. Kratko

Ne bih ja to nista diro

25. The Following User Says Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,457 Posts

Je li neko ovo osporavao? Ja sam cak u vise navrata rekao da nema trika da neko bude 30 godina na vlasti na nacin na koji je Djukanovic i DPS, a da ne naruci makar jedno ubistvo. Licno sam ubijedjen da je Milo bukvalno psihopata.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Nije bitno... View Post
    Tu riječ i Putin koristi, bukvalno..."histerija zapada".
    Pa biće da sam ja Putin, što mi se čini smiješnim da se kršenje zakona pravda nadiranjem Prve gardijske tenkovske armije preko Meduna

A svakako će se brzo formirati novi poslanički klub, koji će biti najveći poslanički klub, i u kom će biti Ervin Ibrahimović. Toga trenutka su ispunjeni svi uslovi da on vrši dužnost predsjednika skupštine i zakaže sjednicu.
    A nemoj molim te ta rešenja koja samo pokazuju na šta su neki ljudi spremni da bi ostali na vlasti koji mjesec duže.

Formiranje poslaničkog kluba, koji se formira tek kad to konstatuje skupština... da se prekrstiš i lijevom i desnom.

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ijesti_android

"Formalna nota o ovoj odluci, u kojoj je naveden rok od 72 sata o napuštanju teritorije naše zemlje, uručena je danas ambasadoru RF (Ruske Federacije). Razlog za donošenje ove odluke je procjena relevantnih bezbjednosnih organa u Crnoj Gori o aktivnostima ruskog diplomate koje su u suprotnosti sa Bečkom konvencijom o diplomatskim odnosima", piše u saopštenju MVP.
    https://www.vijesti.me/vijesti/polit...intext_related

Sve i da je bila s Bulajlićem, tu nema ništa sporno.
    nema ništa sporno veli Slaven. neka prvo provjeri kako se ovo poklapa nekako sa tim da nam je ministar vanjskih poslova u Briselu na sastanku ministara članica NATOa usled krize zbog invazije

29. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    82 Posts

Žana Praščević Milačić podnijela ostavku

16:26 16:26
    Izvor: Vijesti

Žena majka kraljica ovim je obezbjedila da joj kaplje zadnja plata narednih 12 mjeseci
    Last edited by holiday; 04-03-22 at 18:56.

Thanks Thanks Given 
    250
    Thanks Thanks Received 
    248
    Thanked in
    144 Posts

Ja jos ne mogu da procesuiram informaciju da se vd predsjednika skupstine CG sastao sa ruskim agentom u kafani u jeku ovih desavanja, i da ga niko ne pozove na saslusanje. Jos se tip opravdava kako se svakodnevno sastaje sa brojnim diplomatama. Ne znam, mozda sam ja pao s kruske.

32. The Following 2 Users Say Thank You to B3lv3d3r For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

Strahinja Bulajić čuva vitalne interese Crne Gore, ne vidim ništa sporno. u pravu je Slaven

34. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,312
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Da ima države u Spuž bi se sastajao.

Nula

36. The Following User Says Thank You to remark For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8,765
    Thanks Thanks Received 
    3,896
    Thanked in
    2,329 Posts

Kakav je dosha Slavenka,sa 2,3 podrbradka,krmak olinjali,da'ko naguze neku budalu da istrchi a oni zna se dje...
    ...

Page 69 of 304 FirstFirst ... 195965666768697071727379119169 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)