Page 67 of 304 FirstFirst ... 175763646566676869707177117167 ... LastLast
Results 1,651 to 1,675 of 7598

Thread: Vlada Crne Gore, 43. saziv

Thanks Thanks Given 
    26,242
    Thanks Thanks Received 
    8,422
    Thanked in
    4,146 Posts

Quote Originally Posted by Nije bitno... View Post
    Svakog kriminalca u zatvor, ni po babu ni po stričevima. Samo, ima nešto što je visoki kriminalitet, a ima nešto što je pitanje državne bezbjednosti, a samo je uzgred inkriminisano kao krivično djelo. I nema tog šverca cigara ili pronevjere koja može da se stavi u istu ravan sa petokolonaškim djelovanjem protiv svoje sopstvene države.

Uostalom, ko priča o kriminalu, a simpatiše DF, nema šta da mi pominje DPS. Osim što je zbjeg izdajnika, DF je i leglo ozbiljnih kriminalaca, tako da dok DF-ovci ne povedu primjerom, i ne odreknu se Bata Carevića, npr, nemamo o čemu da pričamo. Ali dobro, opet se ovuda foliramo i pričamo priče, svi znaju zašto se glasa DF.

Fora je što je ovde ideološka pukotina postala ogromna, zbog raznih faktora, a bogami priličan faktor je petokolonaško kupljeno rovarenje DF-a. A problem je što je u Crnoj Gori manjina "narod" koji iznad svega voli Rusiju, Srbiju, srpsku crkvu; a kojima je Crna Gora sa crvenim barjakom, članica NATO, "montenegrinska izmišljotina dukljana". Nema matematike da taj "narod" eskalira politički tako da nam svima kroji kapu. Otprilike referendumski rezultat od 45% je maksimum teoretskog maksimuma te politike (nipošto i realan broj).

E onda uzmu predstavnici tog "naroda" da zamažu svoje ideološko djelovanje u oblandu priče o ekonomiji, lopovluku, novim radnim mjestima itd (DPS je 100% kriv što . Kad ni to nije dovoljno da se namakne većina (a neće nikad biti dovoljno, jer čim se dohvate bilo kakve vlasti, odmah postaje jasno šta su im prioriteti, i to ne može da potraje) - onda će da prijete haosom, blokiraju, napadaju, dok uzgred prodaju informacije Dikiću i trećerazrednim ruskim špijunima?

Ma nemoj? Izvini, koji senzibilitet treba da me zakoči da ne želim da vidim svu kupljenu vrhušku DF na robiji? Ti si moralna vertikala, pa je okej da prizivaš da moji politički predstavnici idu u zatvor, danonoćno, i đe ima i đe nema dokaza (a ja ću ti pomoć da ih zatvorimo, đe dokaza ima), ali je jeres što bi ja ove svezao, čim bi dokazao čime se bave, a što vidi svak u CG sa dva grama mozga??
    Ne, ne. Pogrešno si razumio. GADNO je pričati o tome da treba vrh DF-a da ide u zatvor, a da prije toga nikad ništa slično nisi rekao za DPS. I nemoj mi to svi kriminalci trebaju da idu u zatvor. Znaš ti odlično ko je iz DPS -a za zatvor. Odlično. A ja sam ubijeđen da niti jedan od njih nije skroz čist. Ali ni jedan.
    A ta mržnja koju ti gajiš prema tom kako ti nazva "narodu" će doći i tebi i meni glave. Ali neka. Bolje nismo ni zaslužili.
    Vidim kako se ubača novi termin. Petokolonaši. Dok Dritan ide u zagrljaj Đukanoviću. Splačina jedna. I znači izdajnici su samo oni koji rade za strane agenture koje se vama ne sviđaju, a ovi koji kao psi ljube dupe ovima koji vama odgovaraju oni su ok. Oni rade za interes Crne Gore. Evo cvjeta Crna Gora. I ti misliš nekom sa imalo mozga da to predsataviš kao normalno. Ne sprdaj se. A što se toga tiče da li je 45 posto ili se možda namakne i koji više vidjećemo. Znaš ono klatno. E kad tad će se prebaciti na drugu stranu. A onda će biti plača i kuknjave. Biće u šume da se ide.

Sent from my KB2003 using Tapatalk

2. The Following User Says Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    360
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    115 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Znaš ti odlično ko je iz DPS -a za zatvor.
    Lakse je prebrojati one koji nisu za zatvor.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    349
    Thanked in
    180 Posts

Priznade Banjisa da su mu nudili poziciju a cerki i Branki Bosnjak ministarsky poziciju

Thanks Thanks Given 
    1,238
    Thanks Thanks Received 
    1,668
    Thanked in
    905 Posts

Da se ne lažemo Drile od početka i pripada Lomijevom zagrljaju. To što su se malo svađali i prozivali je predstava za publiku i glasove. Ko će se cimati oko uređivanja ove raspale države, foteljica, privilegije, putovanja i lagano.

Thanks Thanks Given 
    2,100
    Thanks Thanks Received 
    3,742
    Thanked in
    1,573 Posts

A što se toga tiče da li je 45 posto ili se možda namakne i koji više vidjećemo. Znaš ono klatno. E kad tad će se prebaciti na drugu stranu. A onda će biti plača i kuknjave. Biće u šume da se ide.

Nije ovo montenegro vec junacko srpsko leglo!

Sent from my iPhone using Tapatalk
    f6

Thanks Thanks Given 
    21
    Thanks Thanks Received 
    641
    Thanked in
    293 Posts

Ne, ne. Pogrešno si razumio. GADNO je pričati o tome da treba vrh DF-a da ide u zatvor, a da prije toga nikad ništa slično nisi rekao za DPS. I nemoj mi to svi kriminalci trebaju da idu u zatvor. Znaš ti odlično ko je iz DPS -a za zatvor. Odlično. A ja sam ubijeđen da niti jedan od njih nije skroz čist. Ali ni jedan.
    A makse, whataboutism danonoćno. Šta imam ja sad da pričam o DPS-u, kog đavola? Znači šta god ove splačine rade sopstvenoj državi - prije nego prokomentarišem, moram da stavim preambulu "ali DPS je krao"?

Ja sam s tim završio, meni to nemaš što poturat. Ima vrijeme i mjesto, pa ćemo o lopovluku DPS dok ne poplavimo.

Samo, nemoj da o lopovluku DPS pričamo kad god se potegne priča o kupljenim izdajničkim potezima DF-a, jer tada to služi isključivo da se kupljeni izdajniči potezi DF-a relativizuju. A zadnje što ja želim je da to relativizujem.

A ta mržnja koju ti gajiš prema tom kako ti nazva "narodu" će doći i tebi i meni glave. Ali neka. Bolje nismo ni zaslužili.
    To je to, mržnja je ako im se ne sklonimo, jer iako ih je manje, oni baš JAKO neće na zapad, neće u NATO, neće da interes Crne Gore može biti suprotan interesu Srbije / Rusije... I onda to treba uvažiti u potpunosti, jer oni baš JAKO neće - pa će nam onda to doć glave svima.

Boga mi, neka će. Pun mi je kufer da sam talac manjine još od 2015-te, pa kako se nakonča. Nisam ni ja manje "emotivan" od "naroda"...

Vidim kako se ubača novi termin. Petokolonaši. Dok Dritan ide u zagrljaj Đukanoviću. Splačina jedna. I znači izdajnici su samo oni koji rade za strane agenture koje se vama ne sviđaju, a ovi koji kao psi ljube dupe ovima koji vama odgovaraju oni su ok. Oni rade za interes Crne Gore. Evo cvjeta Crna Gora. I ti misliš nekom sa imalo mozga da to predsataviš kao normalno. Ne sprdaj se. A što se toga tiče da li je 45 posto ili se možda namakne i koji više vidjećemo. Znaš ono klatno. E kad tad će se prebaciti na drugu stranu. A onda će biti plača i kuknjave. Biće u šume da se ide.
    Druže, 30 avgust su OBIČNI IZBORI! Razumiješ?? To nije nikakav Grahovac i Vučiji Do. DPS je tek još jedna stranka. A sve stranke zajedno su sastavljene od političara, koji se bave politikom, koja je ku*va.

Dakle, prekompozicije u parlamentu, smjene vlasti, lomovi većina i manjina - to su normalne stvari, čovječe. Biće opet izbori, niko ih zabranit ne može. I što se toga tiče, DPS vam je održao ČAS kako se predaje vlast. A ovi vaši sem što su kupljene splačine, još gaze Ustav i prave od Crne Gore Budvu, politički, prave cirkus, samo zato što im kratkoročno politički tako odgovara. Kako vam to nije izdaja? Da svaki put malo okrnjiš kakve takve institucije, da bi nekakva "pravda" nekakvog "naroda" bila zadovoljena, što su priče za malu đecu. Dokle tako, dokle eskalacija? Dok se ne zarati?

I tebi je to izdaja, zbog koje je vrijedno pljunuti na Ustav; i to porediš sa bukvalnom izdajom i sluganstvom drugoj državi, na direktnu štetu sopstvene? E pa srećno s tim klatnom...

8. The Following 3 Users Say Thank You to Nije bitno... For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

...DPS je tek još jedna stranka...
    Vrijedi ovo podvući

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

upalio sam 10tak minuta Abazovića, i samo dvije stvari

1. neko MORA da ga nauči da ne izigrava Vučića. ista retorika, od A do Š. ja ne odmaram nikad, ja se žrtvujem
    2. Bato Carević mu je izgleda okej, đe si @Hell Raiser
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    26,242
    Thanks Thanks Received 
    8,422
    Thanked in
    4,146 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    Nije ovo montenegro vec junacko srpsko leglo!

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tako je

Thanks Thanks Given 
    2,313
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Meni se čini da je df potpisao sporazum i tvrdio da je za nato i EU, što je ovo sad, ne razumijem.

Nula

13. The Following User Says Thank You to remark For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    26,242
    Thanks Thanks Received 
    8,422
    Thanked in
    4,146 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Vrijedi ovo podvući
    E viđe li što napisa čovjek. Nevjerovatno.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    upalio sam 10tak minuta Abazovića, i samo dvije stvari

1. neko MORA da ga nauči da ne izigrava Vučića. ista retorika, od A do Š. ja ne odmaram nikad, ja se žrtvujem
    2. Bato Carević mu je izgleda okej, đe si @Hell Raiser

Svasta cemo mi da gledamo, kako je krenulo

Ne bih ja to nista diro

Thanks Thanks Given 
    21
    Thanks Thanks Received 
    641
    Thanked in
    293 Posts

Vrijedi ovo podvući
    Pa taman podvuci i čitaj svaki dan po jedno 10 puta.

Da ako uklaviriš da osnovna vrijednost i svrha postojanja Crne Gore nije borba protiv nekakvog DPS, pa da zbog te "svete misije" valja pristati i na najgore veleizdajničke kompromise.

To je još jedna politička partija. Takva kakva je. Mora se neđe povući linija, na kojoj je jasno da se stvari više ne mogu pravdati "borbom protiv DPS". Svakome je različita, meni je odavno pređena, a ti se zapitaj šta treba da se desi pa da ti pređeš Rubikon. Ono, malo apstrakcije i hipotetičkog scenarija, tipa da smo jedini u Evropi podržali Rusiju u ovom ratu, ili tako nešto. E ako nemaš tu liniju, onda si u ozbiljnom problemu.

To naravno i dalje uz moju naivnu pretpostavku da pričamo racionalno. Ko je onako emotivac za Srbijom, Rusijom i srpskom crkvom, a Crnu Goru gleda kao privremenu nevolju - s tim se i nema šta pričati. A to je lako utvrditi Carević testom. Jel bolji gradonačelnik Bato Carević ili Ivan Vuković - iz odgovora odma znaš s kim pričaš, i onda se ne troši dalje energija, nego pričate o fudbalu.

17. The Following 9 Users Say Thank You to Nije bitno... For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Ja sam mislio da si makar ti shvatio da je za to da ova država krene naprijed, da izađe iz referendumskih podjela, neophodno da makar solidan komad korpusa kom pripadaš prihvati prozapadnu orjentaciju Crne Gore kao sadašnjost, ali i nepromjenljivu konstantu u budućnosti.

Svako skretanje sa tog kursa znaš li kome ide u prilog? Znaš odlično, ali nema veze najlakše je GP URA okriviti za to.

Što misliš ko se najviše obradovao ovoj izjavi? Ja mislim da je natočio i nazdravio Jolu Vučuroviću kad je viđeo ovu izjavu.

Ali očigledno je sve zalud, vi volite glavom u zid, pa su onda drugi krivi za to.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Pa taman podvuci i čitaj svaki dan po jedno 10 puta.

Da ako uklaviriš da osnovna vrijednost i svrha postojanja Crne Gore nije borba protiv nekakvog DPS, pa da zbog te "svete misije" valja pristati i na najgore veleizdajničke kompromise...
    Ti se protiv DPS nikad nisi ni borio, niti ti je lako pao njegov pad, pa mi nemaš što objašnjavati kako je to partija kao svaka druga, a njihovih 30 godina pljačkanja i uništavanja Crne Gore samo mandat kao i svaki drugi.

Podvlačim tu relativizaciju drugih radi.

A prepadanje Putinovim tenkovima i skupovima sa 50 ljudi i partijama sa 15% podrške ne moraš ponavljati, to mogu da čujem i na Gradskoj TV.
    Last edited by SKOJ; 03-03-22 at 23:03.

20. The Following User Says Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    21
    Thanks Thanks Received 
    641
    Thanked in
    293 Posts

Ti se protiv DPS nikad nisi ni borio, niti ti je lako pao njegov pad, pa mi nemaš što objašnjavati kako je to partija kao svaka druga, a njihovih 30 godina pljačkanja i uništavanja Crne Gore samo mandat kao i svaki drugi.

Podvlačim tu relativizaciju drugih radi.
    Kakve veze ima za šta sam se ja borio. Zajebi te prvoboračke zasluge, ko se kao "borio", taj sad može da drobi šta mu padne na pamet, a mi u rupe jedno 30 godina, da se o'ladimo? Pravedno je da se okaju grijesi kako treba, pa nek ode država u 3P.M.?

Da ne pominjem šta je ovdje uglavnom "borba protiv DPS". Kolko je "boraca" borbu završilo u glasačkoj kabini, ako i to; ili anonimno po forumima i portalima.

Ili su se borili za sebe, a ne protiv DPS, jer nisu imali kopču da se preko DPS primaknu slatkom ćupu državnih para... Sad su došli borci da se naplate, i da nam objašnjavaju kako je ispravno da oni sad legnu na korito, jer su se borili (za sebe, isto kao i DPS-ovci, koji su uzgred budi rečeno, 10 puta gore prošli nego kadar SD i BS) i 30 godina čekali... E ta priča mi je najmilija od svih prvoboračkih. Prodavanje mu*a za bubrege, sistem vrijednosti "dosta ste vi, sad ćemo malo mi" da mi prodaju kao borbu za neki uzvišeni cilj?

Ko se borio protiv pljačke i uništavanja Crne Gore, taj se upravo protiv toga borio, i bori se i dalje protiv pojava štetnih za državu, a ne protiv mitskog DPS. Dakle, taj ko se bori protiv uništavanja Crne Gore, taj MORA da se bori da najhitnije moguće jedan Strahinja Bulajić, Vojo Laković, Dejan Vukšić, Vesna Bratić i slični budu iščupani kao korijenje iz svih struktura đe nanose ogromnu štetu državi. Ko se bori protiv pljačke i uništavanja Crne Gore, taj mora u nekom trenutku da povuče onu liniju, neđe.

Dakle, prijatelju moj, sve ja razumijem, nakupilo se bilo frustracija i sičije...i da stvar bude gora, nema katarze u vidu hapšenja, oduzimanja imovine lopovčinama iz DPS itd. To je sve ljudski, ja imam takvih momenata makar kolko ti. Ali bogami u nedostatku toga, ne možemo plaćati liječenje tih frustracija predajom države DF-u i njihovim kerovođama. Pa na bili vi isti glasat zdravije opcije.

A prepadanje Putinovim tenkovima i skupovima sa 50 ljudi i partijama sa 15% podrške ne moraš ponavljati, to mogu da čujem i na Gradskoj TV.
    Prebroj ti još jednom DF poslanike, deder. I čitaj novine, da vidiš trebaju li Putinu tenkovi, pored raznih Voja Lakovića, Dejana Vukšića i Strahinja Bulajića.

Ne znam kog đavola pišem, kad ste vi ovdje spremni da platite cijenu da izbori budu pola godine ili godinu ranije čime? Time da vam ruska pudlica (još u ovakvom trenutku) pravi presedan koji će skupo da nas košta; da preslikava budvanski cirkus na državni nivo; da će biti normalno da se vlast više ne može promijeniti bez žestokog haosa, suzavca, krivenja pečata, smicalica i doskočica da se iskoristi svaka pravna praznina da se voda navede na svoju vodenicu.

Jesu li izbori pola godine ranije vrijedni toga, stari? Postajemo Makedonija, koju sam žalio jer im je sve na nategu "jbt, ne mogu popis da sprovedu s anđelima". A to nije zbog DPS, budi siguran.

22. The Following User Says Thank You to Nije bitno... For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Uh... Uh... Uh....
    Kakvo revitalizovanje, u najajcem Ivanovic modu. Evo Nik Djelosaj. Teski nacionalista. Otvoreno prica da bi Tuzi i Ulcinj pripojio albaniji. Ko je napravio i othranio Nika kao politicara. Bice da je DF jer ga je ugrozavao u Tuzima.
    Svaka tesko korumpirana drzava za svoju pljacku koristi maglu nacionalnih interesa. Jer nije pljacka kriva, vec tamo neki ljudi. I onda se igra na ostrici noza praveci netrpeljivost izmedju ljudi da se ne bi pricalo o opstoj pljacki naroda.
    I onda lekcija o predaji vlasti i demokratiji.... Ko da smo coravi i glupi pa ne vidjesmo kako se svo vrijeme ponasaju.
    Kratko podsjecanje. Obezbjedjenje vrhovnog sudije i sefa policije je pucalo na novinara i prijetilo da ce da da joj siluje cerku.
    Toliko o tvojim linijama

Ne bih ja to nista diro

24. The Following User Says Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,417
    Thanks Thanks Received 
    4,793
    Thanked in
    2,454 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Uh... Uh... Uh....
    Kakvo revitalizovanje, u najajcem Ivanovic modu. Evo Nik Djelosaj. Teski nacionalista. Otvoreno prica da bi Tuzi i Ulcinj pripojio albaniji. Ko je napravio i othranio Nika kao politicara. Bice da je DF jer ga je ugrozavao u Tuzima.
    Svaka tesko korumpirana drzava za svoju pljacku koristi maglu nacionalnih interesa. Jer nije pljacka kriva, vec tamo neki ljudi. I onda se igra na ostrici noza praveci netrpeljivost izmedju ljudi da se ne bi pricalo o opstoj pljacki naroda.
    I onda lekcija o predaji vlasti i demokratiji.... Ko da smo coravi i glupi pa ne vidjesmo kako se svo vrijeme ponasaju.
    Kratko podsjecanje. Obezbjedjenje vrhovnog sudije i sefa policije je pucalo na novinara i prijetilo da ce da da joj siluje cerku.
    Toliko o tvojim linijama

Ne bih ja to nista diro
    Čiji je odbornik doveo Đeljošaja na čelo Tuzi. Bješe ono iz Demokrata?
    Čudno da si to zaboravio napisati. Pošto si to slučajno zaboravio napisati, eto ja da dodam...
    Tko leti, vrijedi...

26. The Following 2 Users Say Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Kakve ima veze ko ga je doveo na vlast.
    Evo ga sad je dobar svima.
    Nego ste ga godinama podrzavali sta radi, jer uglavnom glasa kako odgovara DPS.
    Je li vam glasao za himnu i zastavu i kazne, jer ga briga, on to nece primjenjivati. 5 dana posto se glasalo je okacio zastavu na Ciievni na proslavi.... Da ne ulazimo u to. Da nije dobio po prstu....
    E da, i sad ga podrzavate da udje na PG izborepo manjinskom nacionalnom kljucu. Da on to nije imao u svojoj opstini.
    Evo ga Posjo gura da bi obezbijedio sto veci broj poslanika ako izgubi. Jos da se HGI javi za PG izbore i sve smo vidjeli....

Ne bih ja to nista diro

Thanks Thanks Given 
    7,417
    Thanks Thanks Received 
    4,793
    Thanked in
    2,454 Posts

Sjetih se onoga broda sa pšenicom što je bio prvi veliki koruptivni posao koji je otkrio intelektualni lumen Stijović.
    zajedno sa ekonomskim genijem Milatovićem stigli su da ga prodaju kako ne bi država plaćala ležarinu od 10.000 mjesečnoj većinski državnoj Luci Bar.
    Možda bi nam valja sad taj brod što ga prodadoše Mickey, Džejkob i Stijo, vrhunski trejderi sa odličnim osjećajem za tajming?
    A one nesreće iz vreće vulvi mi muricu izvukli. Bravo Tesle!! Pokušajte sad da ga kupite pa da vidite cijenu. U pauzama kad slaboumni ministar poljoprivrede ne pomamljuje narod oko brašna.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    7,417
    Thanks Thanks Received 
    4,793
    Thanked in
    2,454 Posts

Kakve ima veze ko ga je doveo na vlast.
    Evo ga sad je dobar svima.
    Nego ste ga godinama podrzavali sta radi, jer uglavnom glasa kako odgovara DPS.
    Je li vam glasao za himnu i zastavu i kazne, jer ga briga, on to nece primjenjivati. 5 dana posto se glasalo je okacio zastavu na Ciievni na proslavi.... Da ne ulazimo u to. Da nije dobio po prstu....
    E da, i sad ga podrzavate da udje na PG izborepo manjinskom nacionalnom kljucu. Da on to nije imao u svojoj opstini.
    Evo ga Posjo gura da bi obezbijedio sto veci broj poslanika ako izgubi. Jos da se HGI javi za PG izbore i sve smo vidjeli....

Ne bih ja to nista diro
    Ponovo ti pomenu ko ga je doveo na vlast. Jes, bravo, to nema nikakve veze. Kad je partner Bečiću i Bogdanoviću, politički naravno, onda je to OK i ne pominje se.
    Taman da ništa ne diramo.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Evo cete da ispravite nepravdu Nika Djeljosaja na PG izborima.
    Jedva cekam da vidim kad obrnes plocu.

Ne bih ja to nista diro

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,457 Posts

Uh... Uh... Uh....
    Kakvo revitalizovanje, u najajcem Ivanovic modu. Evo Nik Djelosaj. Teski nacionalista. Otvoreno prica da bi Tuzi i Ulcinj pripojio albaniji.
    Upravo si ti relativizovao. Albanija ne vodi hibridni rat protiv Crne Gore, niti se Crnom Gorom siri albanski nacionalizam i ideja Velike Albanije, niti albanske partije dobijaju milionske iznose za destabilizaciju Crne Gore i njeno skretanje sa EU puta. Osim toga, Albanaca je veoma malo u Crnoj Gori da bi bili prijetnja, cak i kad bi se svi okupili u nekom pokusaju da blokiraju Crnu Goru ili nesto slicno da urade. I vrlo bi se lako rijesilo to pitanje kad bi im samo palo na pamet. A ne pada im, jer ogromna vecina dozivljava Crnu Goru kao svoju drzavu. Tako da je Nik Djeljosaj prakticno bezopasan, pa da je jos toliki nacionalista. Uporedjivati njega sa domacim izdajnicima koji za interes Putina godinama rade direktno protiv drzave u kojoj zive, je teska relativizacija i totalni kretenizam.
    Last edited by VanjaTheMan; 04-03-22 at 07:24.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

32. The Following 5 Users Say Thank You to VanjaTheMan For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Upravo si ti relativizovao. Albanija ne vodi hibridni rat protiv Crne Gore, niti se Crnom Gorom siri albanski nacionalizam i ideja Velike Albanije, niti albanske partije dobijaju milionske iznose za destabilizaciju Crne Gore i njeno skretanje sa EU puta. Osim toga, Albanaca je veoma malo u Crnoj Gori da bi bili prijetnja, cak i kad bi se svi okupili u nekom pokusaju da blokiraju Crnu Goru ili nesto slicno da urade. I vrlo bi se lako rijesilo to pitanje kad bi im samo palo na pamet. A ne pada im, jer ogromna vecina dozivljava Crnu Goru kao svoju drzavu. Tako da je Nik Djeljosaj prakticno bezopasan, pa da je jos toliki nacionalista. Uporedjivati njega sa domacim izdajnicima koji godinama rade direktno protiv drzave u kojoj zive, za interes Putina je teska relativizacija i totalni kretenizam.
    Aha. Dakle da apsolviramo. Jeste, ali ih nema dovoljno da bi po tvome bili problem. Dakle ustanovili smo robu, sad se cjenkamo o cijeni.
    Dakle ako vas je malo, onda su bezopasni. Onda mozemo da hranimo taj nacionalizam.
    Kako dozivljavaju drzavu po Niku djeljosaju je otvoreno za misljenja.
    I moja omiljena, ovi nacionalisti su dobri da se bore protiv ovih nacionalista pa onda su dobri.
    Uber retatdirana prica koja se obila o glavu kroz istoriju X puta.
    I da, super je sto su svi na jednoj strani izdajnici, a ovamo je Nik sam, niko ga nije glasao.
    Elem.... PG izbori.. Gagarin ce da promujeni plocu, a tebi je vidim potpuno ok lik i pozeljan. Super....
    Drzava ce da se vodi izmedju zelja Nika Djeljosaja i Andrije Mandica.
    Odlicno ste to za 30 godina napravili.
    Vidim da je problem sto moze da se pruca i pise, a da ne pucate na nekoga, prebijate ili peijetite silovanjima...

Ne bih ja to nista diro

Thanks Thanks Given 
    26,242
    Thanks Thanks Received 
    8,422
    Thanked in
    4,146 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Upravo si ti relativizovao. Albanija ne vodi hibridni rat protiv Crne Gore, niti se Crnom Gorom siri albanski nacionalizam i ideja Velike Albanije, niti albanske partije dobijaju milionske iznose za destabilizaciju Crne Gore i njeno skretanje sa EU puta. Osim toga, Albanaca je veoma malo u Crnoj Gori da bi bili prijetnja, cak i kad bi se svi okupili u nekom pokusaju da blokiraju Crnu Goru ili nesto slicno da urade. I vrlo bi se lako rijesilo to pitanje kad bi im samo palo na pamet. A ne pada im, jer ogromna vecina dozivljava Crnu Goru kao svoju drzavu. Tako da je Nik Djeljosaj prakticno bezopasan, pa da je jos toliki nacionalista. Uporedjivati njega sa domacim izdajnicima koji za interes Putina godinama rade direktno protiv drzave u kojoj zive, je teska relativizacija i totalni kretenizam.
    Znači Srbi su prijetnja?

Page 67 of 304 FirstFirst ... 175763646566676869707177117167 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)