Rekoste Luka Bar ?
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Rekoste Luka Bar ?
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Last edited by mneonly; 03-03-22 at 10:01.
Love, peace and respect.
Pazi, ja te shvatam, želiš da se ta manjinska vlada formira, URA je politički pokojna ako se to ne desi, i to utiče na tvoje rezonovanje.
Ali daj brate da se ne brukamo oko elmentarnih stvari. Ja prvi kažem da nije legitimno i nije u redu da Bulajić odlaće sjednicu ako ima većina za izbor vlade. Ali je legalno.
Ima čovjek 150 dana kad može da zakaže sjednicu. I prošle godine je počela tek 20 i nekog marta pa niko nije pravio haos oko toga. Čak i da se preskoči Bulajić prvi sledeći potrepdsjednik je Branka Bošnjak a ne Ibrahimović.
Pokušaj da razdvojiš svoju želju da se sjednica održi i vlada izabere od činjenice da se to ne može uraditi na legalan način.
Namjenski nisam rekao samo vlada, nego i razne institucije i preduzeća koji su pokriveni partijskim kadrom raznih partija iz vladajuće većine. Ako kažeš da je potpredsjednik kriv zbog toga što je predložio model koji nije mogao da postigne proklamovane ciljeve, onda ok. Ali ni to ne oslobađa odgovornosti sve one funkcionere koji nisu htjeli da sarađuju u okviru tog modela, a potekli su iz partijskih ćumeza.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ajde, moj Sekuloviću. Svi smo iznenađeni."Ovaj kontinuitet i javašluk govore zasigurno da ovdje postoji duboko razgranat kriminalni sistem. Ovo je rušenje kredibiliteta države i dokaz da postoje rupe u institucijama"
Iz Slobodne carinske zone ukradeno 238 paketa cigareta, preostalu količnu izmještaju (vijesti.me)
Juče sam napisao da cigarete maknu iz tog magacina i poslušali su me.![]()
Nisu napisali gdje ih sklanjaju. Valjda ih je sramota da napišu da ih nose kod domaćina u Šušanj.![]()
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...ntentdiscovery
Kad pocne prica o IRF, i kako se tamo davalo i neplacalo.... Ovo je bilo igracka za sirotinju....
Ne bih ja to nista diro
Ako relano pogledamo, a posebno ono o čemu je Vanja pričala, onda zasigurno najveću odgovornost nosi potpredsjednik koji je zadužen i za bezbjednosne službe. Kao i sveukupno jer je njegov i model njegove partije doveo do ovakve vlade. Ja lično mislim da najveću odgovornost snosi DF sa bušenjem vlade od samog početka. Ali ako postavimo stvari da je ova ekspertska vlada zamisao URA-e i da je Dritan bio na mjestu potpredsjednik i kordinatora bezbjednosnih službi. Da su "njihovi" ministri Sekulović i Bojanić. Brđanin UP. Onda se mora izvesti zaključak da bi oni trebali snositi i najveću odgovornost. Ali ne, Dritan ide u zagrljaj DPS-a (protivno volji birača) i još hoće mjesto premijera. Kojim djelovanjem je to zaslužio? Sa 4 poslanika koja najvjerovatnije ne bi ni imao da su njegovi glasači znali da će u nekom trenutku otići sa Đukanovićem. Ovo su realne stvari. I sve ostalo se mogu biti navijački stavovi. Ne mislim konkretno na tvoje.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Molim te sta je ovdje realno osim sto si izbacio pamflete demokrata i DF i kako ne prepoznajes navijaca u sebi.
Podsjeti me upravo na odgovor Adzica Krapovica koji je jos jula 2020 optuzivao URA za "izdaju" i sto nece na jedinstvenu listu sa njima na izbore.
"Vaše vraćanje na fabrička podešavanja desilo se ranije nego li kod drugih kolega, ljudi iz vašeg rukovodstva i datira još od perioda kada ste bili saučesnici skupova na kojem se ponižavala država Crna Gora. Za mnoge, pa i za nas, to je bilo iznenađenje i smatrali smo ga incidentom. Ali vi baš izgleda imate problema sa elementaranim vrijednostima. To da ste nervozni zbog toga što su mnogi ljudi čak i Budvi zaključili da bi bilo bolje da ih predstavlja neko drugi, to razumijemo i nije naš problem. Naš je problem kad svoje frustracije liječite na nama. Još jednom vam kažem, prestanite da ponižavate sebe pa onda URU. Primitivizam, podmetanja, floskule, manipulacije, lažni moral i ostale manire “opozicionog DPS-a” testirajte na drugima.
Kad je riječ o građanskoj platformi, mi smo je najavli još prije pandemije koronavirusa i ona nema veze sa opozicionim jedinstvom. Ali se vama izgleda sve pomiješalo. Slabo spavate posljednjih noći, što je i za očekivati kada pišete saopštenja pred ponoć i još pokušavate da ucjenjujete opozicione kolege, valjda da bi sa sebe sklinuli odgovornost. Gospodine Krapoviću, ako želite da napravite zaokret od desnice, dođite sjutra i potpišite građansku platformu, stanite vrijednosno iza građanske i evropske Crne Gore i isperite svoju biografiju. Biće vam lakše."
https://www.antenam.net/drustvo/hron...jebila-polozaj
Koja je sad banka srećna dobitnica? Je li opet ckb u pitanju i šta se uopše dešava sa ckb?
Ne shvatas. Ja zelim da se svi politicari podave u jezeru. Svaki dan koji provedu van jezera u kojem bi se podavili utice na moje rezonovanje.
S obzirom na njegove javno obrazlozene razloge, njegovo odlaganje predstavlja radnju krivicnog djela zloupotreba sluzbenog polozaja.
Meni apsolutno nista ne znaci sto niko nije pravio haos prosle godine. To je njihova stvar.
Poslusaj svoj savjet, jer je samo tebi ovdje stalo do toga da li ce se sjednica odrzati ili ne. Mene zanima samo ako ce se odlucivati o tome da li da se podave u jezeru. Ako nece, ne moraju je radi mene ni odrzavati. Cisto objektivno gledano, kroz pravnicki ugao, postoji nacin da se sjednica odrzi. Takodje, Bulajic je pocinio najmanje jedno krivicno djelo da znamo. A ako je pomagao obavjestajcima strane i pritom neprijateljske obavjestajne sluzbe, pocinio je i krivicno djelo spijunaza iz stava 3 clana 368 KZCG.
Last edited by VanjaTheMan; 03-03-22 at 23:28.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
MVP: Diplomata Ambasade Rusije proglašen za personu non grata, rok od 72 sata da napusti Crnu Goru
https://www.vijesti.me/v/593261?utm_..._share_counter
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
"Razlog za donošenje ove odluke je procjena relevantnih bezbjednosnih organa u Crnoj Gori o aktivnostima ruskog diplomate koje su u suprotnosti sa Bečkom konvencijom o diplomatskim odnosima", piše u saopštenju MVP."
Ma biće da je ovo histerija zapada..
nekima ni sad neće biti jasne neke stvari
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Jutros na sastanku MVP-a nato članica a ova odluka nakon toga.. Biće ipak da su oni s Bulajićem sjeli da se zajedno dive ljepoti Danilovgrada i raspravljaju o porijeklu dojč kafe u Cg..
Potpredsjednik parlamenta non gratis.
Danilovgrad je baš lijep grad, pun kulturno istorijskih spomenika. za pola sata kreće DF sa saopštenjima kako se ugrožavaju vitalni interesi CG
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks