https://www.nbcnews.com/politics/con...orts-rcna18448
"The U.S. and its European allies buy about $700 million worth of oil every day from Russia."
Bitno je da prosipaju votku i zabranjuju ruske knjizevnike.
Last edited by Zedd; 03-03-22 at 21:18.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Kupujes naftu i gas a placas na racune koje su blokirani odnosno Rusi ne mogu da ih upotrijebe. Rusi ocajnici ne zavrcu gas. I ja bi isto tako kupovao.
Svaka cast poljacima koji docekuju izbjeglice na granici sa hranom i picem!
Sent from my iPhone using Tapatalk
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Valjda su samo neke ruske banke obuhvacene, naravno ne one preko kojih se placa za naftu i gas na koje otpada 60% ruskog izvoza. Mada moguce je da to nece jos dugo trajati, narocito kako Rusi sve vise budu "oslobadjali". Nemoguce mi je da ne postoji bas nikakva odrziva alternativa ruskoj nafti i gasu i da bi americki politicari radije pustili Putina da uzme Ukrajinu nego da naljute Green New Deal progresivce.
Last edited by Severnjak; 03-03-22 at 21:59.
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Još jedan momenat:
https://twitter.com/nexta_tv/status/...EXVSvwmgA&s=19
Možda se i prećeruje sa cifrom ali par hiljada jesu sigurno zatvarali, najupečatljiviji snimak one starice koja je preživjela i opsadu Lenjingrada..
Nešto mi ne miriše da ovaj rat ima ogromnu podršku kući i ako se volja Putina defakto predstavlja kao volja cijele Rusije..
Par crtica da sumiramo dan
-Ukrajinci povratili aerodrom Hostomel
-Kod Borođanke jedna ruska kolona nadrljala
-Rusi procjenjuju da će im trebati mjesec dana da zauzmu komplet Mariupolj
-Nakon Bjelorusa , Čečena , Pridnjestrovljaca , imamo i Sirijce koji su uzeli učešće u ratu na strani Rusa. Vjerovatno će im se pridružiti i kontingent Kazahstanaca.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
https://www.dailymail.co.uk/news/art...pped-home.html
Pro-Russian mayor of city in eastern Ukraine who welcomed Putin's invasion is found shot dead in the street after being kidnapped from his home
Always,forever and beyond ...
Zapadne drustvene mreze izgleda blokirane u rusiji, gase se i zapadni mediji, DW i slicni pretpostavljam i bbc i cnn ce uskoro
Podgorica Podgoricanima!
Od fb-a, app store-a, google play-a pa BBC-a, sve zablokirano izgleda u Rusiji.. Pitanje je vremena kad će udariti na telegram..
Navodno se preko 16,000 dobrovoljaca u ukrajinskim ambasadama prijavilo za Međunarodnu legiju teritorijalne odbrane Ukrajine, i broj raste.
Od toga preko 400 Šveđana, 300 Čeha, od ovih što viđeh pojedinačno.
Geri Kasparov recimo sugeriše slanje aviona i tehnike Ukrajincima da se stave pod ukrajinske insignije, a operatori da dobiju ukrajinsko državljanstvo i prime zvanično u ukrajinsku vojsku.
Da Zapad vrati servu za maskirovku iz 2014. i izigrava "plausible deniability" u ratu u Ukrajini.
Ali mislim da su šanse za ovakvo nešto nikakve jer vodi daljoj eskalaciji.
Kad smo kod "šahovskih poteza":
Chess.com
Forty-four top Russian chess players published an open letter to the President of the Russian Federation, Vladimir Putin, voicing firm opposition to the war in Ukraine and expressing solidarity with the people of Ukraine.
Last edited by ASC; 04-03-22 at 12:31.
@Isak @.Bole
Pa upravo zato, pitanje je dokle će im dozvoliti kao jedinoj vezi koja je pouzdana za sad..
Last edited by Zedd; 03-03-22 at 23:34.
Znaci sve su im pogasili, jedino sad moraju da probaju da sideload neki VPN i to je to
Podgorica Podgoricanima!
Pricalo se tj Ukraina trazila da ih skinu sa DNS servere i ugase ruske domene. To bi tek bila atomska.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks