Ova nova je odlichna!
chile i Mengesh su likovi, da nije njih i Mile Jovovich ne bi bilo nista od TBOK.
Samo tako nastavite!
Ova nova je odlichna!
Nakon svih emisija koje si ti nama pripremila, ne bi imali obraza da ti to ne ucinimo.![]()
http://www.sendspace.com/file/bd6wn0
Ovaj Tunis mi nesto mnogo oteze sa sendspace-a, mnogo bolje ide kad nesto skidam sa rapidshare. Nek' neko postavi ako mu nije sto tesko.
Hvala Maveriiiic ;*
...then I shall know fully, even as I am fully known...
đe ste zlata...
za one koji još uvijek nisu shvatili:
http://www.fun-zone.org/users/crnja/...ok/antena%20m/
http://www.fun-zone.org/users/crnja/...dio%20cetinje/
najzad sam sredio one silne brojeve, imenovao emisije i taggovao.
ako ima neko nešto da priloži, dobrodošao.
ja obično malo kasnim sa uploadom, a pogotovo kad sam bolestan, kao što sam sad. volim fino da poslušam, izrežem što ne treba, popijem, pola šarcu danem... oprosti mi dragi skupe. no, vidim ljudi su počeli snimat. d'ako se i ja nekad ođkoristim za neki audio zapis.
čiletu vazda fala, kursor mu se pozlatio.
Ma Mengesh, ko shto sam i ranije reko, ti si carina.
Rekoh li ja da citaju sve ovo ... evo su i oni predlozili Vanju Calovic za predsjednika !!!![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Gajo: zatvorio sam vrata Ranku Vukoticu ne prima me vise, nee-mogu da dodjem do suda kad bi se jeeboo, razumijesh. :lolblue:
Ovo sam vratio jedno 30 puta da chujem
QQ shto uradishe onom pogrebniku ! :lolblue: To je najjacha emisija koju sam slushala :lolblue:
nego sta no citau
tuzicu ih keve mi
ima sve pare da im uzmem:lolblue:
neka samo calovicku nego i onu de de kako ji joj bi ime medenica (ko god da je)
heheh
ee da odlicna je mp3 pljesma
vazda im fala:devil:
oh darling who needs love?
Who needs a heaven up above?
Who needs the clouds, in the sky, not I
Oh darling who needs the rain?
Who needs somebody that can feel your pain?
Who needs the disappointment, of a telephone call, not I
Dje je ta pljesma ? ja je ne vidjeh ?
nema shanse da citaju ovaj forum, odje dolaze samo izgubljene dushe, i oni koji vole buksovce i akvaristiku![]()
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
A oni nisu izgubljene dushe ? :lolblue:
bogami nisi daleko
/me je izgubljena dusa koja voli buksovce i visibabe...
...then I shall know fully, even as I am fully known...
oh darling who needs love?
Who needs a heaven up above?
Who needs the clouds, in the sky, not I
Oh darling who needs the rain?
Who needs somebody that can feel your pain?
Who needs the disappointment, of a telephone call, not I
Ja predlazem moderatorima da vise koriste metlu odje. Ili da se tema zatvori, pa ce nam vanzemaljka svima na pm linkove emisija ostavljat. Ja znam da njojzi nije tesko.
Ajmo stvarno - manje pracjakanja, vise price o buxovcima. Nadam se da ce me postovaoci buxovaca i ove teme podrzati. Oni koji to nisu - nek se povuku.
Eo opet ovaj brav. Nije mi tu skener, pa evo citat (slika uskoro):
"... Mnogi TV kanali zovu sonju u svoje emisije da pokaže da pod njenim moćima sijalice trepere, a da ljudi osećaju promene i na daljinu"
"Evo šta nam je ispričao Milorad iz Podgorice:
Za Sonju čuo putem emisije The Books of Knjige na našoj :mrgreen: TV Antena M. Bio sam fasciniran onim što su poznate ličnosti izjavile kada su na daljinu stupali u kontakt sa Sonjom..."
haha
najjace su mi emisije sa njom
Da nema ko Sonjin broj da je nazowem da mi poshalje malo struje, nagrdi me Elektropriwreda sa rachunima...![]()
...The grass was greener, the light was brighter, the taste was sweeter, the nights of wonder...
Mislim da na nekoj kaseti imam 1-2 epizode emisije iz 98-99-e, nisam siguran koja je godina sem da su tad radili najbolje emisije. Posto stalno zaboravim da to iskopam evo da se javno obavezem da cu to prebaciti i upload-ovati, ima vecu tezinu :mrgreen: Samo mi dajte malo vremena![]()
I ona sad, jos zbunjena od shoka svoga, rece tad : You`re unbeliveable!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks