but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
https://www.cdm.me/svijet/evropa/dod...tu-u-ukrajini/
Navodi se da je razgovarano o situaciji u Ukrajini, te da su “razlozi odluka koje je donijelo rukovodstvo Rusije primljeni sa razumijevanjem”.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Odlično, a kod nas vaskrsava sedmi bataljon
Ali rekoh, porođajne muke demokracije..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
sve vas to milo plasi. mislite li stvarno da u slucaju da ibrahimovic zakaze sjednicu, da bi df i milacic zvali svoje pristalice da upadaju u parlament.. dajte ljudi.
f6
meni se više sviđa momenat u kom mnogi smatraju da DPS i DF govore istinumada ako narod vjeruje da se trenutni predsjednik Parlamenta jedne države sa diplomatama sastaje u kafani u jednom selu kakav je Danilovgrad onda ja tu ništa ne bi dira
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Oće li glasanje o rezoluciji za osudu ruske agresije bit javno? Oće li Milačić održat slovo prije glasanja? Oće li df bit uzdržan ili protiv? Toliko pitanja, toliko neizvjesnosti...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
E kako se presmijah, veli kad se vrcemo na 250 eura da ponovo zivimo bolje sa manje.
![]()
Skače li PDV na 22%? Do koje granice će skakati osnovne namirnice? Vraća li se Katana?
I mene toliko pitanja muči...
Najgore od svega je sto DF svjesno sa ovakvim ponasanjem vraca DPS na politicku scenu, sto bi neki rekli izrezirano u kuhinji sina AV (mali uci za kuvara)...Abazovic ide sa pricom kako oce da mijenja sve kako je CG u blokadi, ok, ali dje ces sa DPS-om da mijenjas, nema razlike izmedju DPS-a i DF-a (ovi su se definitivno otpisali sa podrskom agresoru), tako da ako spajic ne napravi partiju, ovdje ostaje sve isto, posle izbora ce opet bit prica izdajnice na koju god stranu da ode...demokrate su mogle da iskoriste ovo ludilo DF-a pa da i njima skoci rejting i onda nekako sa URA-om da pokusaju nesto da naprave i uzmu veci procenat na izbore, ali ocigledno oni imaju neke probleme u glavu koje je tesko sad rijesiti, sto je zalosno, propusta se prilika da se DPS i DF poraze jednom za vazda...
Hrvatska, Mađarska, Rumunija, Bugarska, Sjeverna Makedonija i Crna Gora su članice NATO saveza. Logistička pomoć (proglašenju nezavisnosti RS) može da dođe samo od neke države koja nije u NATO savezu (Srbija), a ta država nema resursa da ulazi u takvu nekakvu avanturu. Jednostavno resursa za rat nema i neće ih biti (ukoliko Rusija smjeni vlast u Ukrajini očekivati je da sledeće tačke destabilizacije budu Moldavija i BiH) što ne isključuje neke manje sukobe.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Nerealna je analiza. Trebalo je uraditi analizu decembra 2020 i decembra 2021, mjesec prije Evrope sad. Rast je cijele godine, da nije Evrope sad, tek bi se taj rast debelo osjetio. Trendovi na globalnom tržištu su takvi da je inflacija i na nivou EU visa nego inace, i nasa je u levelu sa inflacijom EU.
Kako bi se tek kukalo da nije bilo ES...
Nema političke stabilnosti bez koalicije DPS i sateliti,manjune i URE.
Ali imaju slab stomak ovi glasači URE,to naviklo samo na organsku hranu,pa dok pređe na hemiju,fiskovi.
U Moldaviji ne vidim šta bi mogli da destabilizuju.
Ima Pridnjestrovlje koje faktički nezavisni dio unutar Moldavije i koji je u odličnim odnosima sa Rusijom , ostatak Moldavije je više okrenut Rumuniji.
Tako da ne vidim šta bi tu mogli čačkati.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
NATO te štiti od spoljnog faktora, ne unutrašnjeg. Ukoliko neko njesra krene u CG između nas samih, ako se prelije iz drugih zemalja neko "balkansko proljece" itd, mogu nas pomoći taman kao i UKR, molitvom i bojanjem zgrada. Ali se nadam da ovom narodu je dosta i ratova i čarki, par ekstremnih grupica ne odražava stvarno raspoloženje u zemlji.
Ko je pričao o unutrašnjim faktorima? Jel republika Srpska unutrašnji faktor?
Nego, kakav prelom u demokratama povodom svega ovoga, pošto računam da si upućen, kako na ovaj izliv solidarnosti sa Eu i natom a protiv Rusije, gledaju učesnici "veličanstvenih protesta"? Kakvi će prelomi tu da nastupe a očigledno i prelomi u glavama pojedinaca..
DF se defakto svrstao a demokrate su na korak od tog puta.. Baš me zanima kako će zapadni partneri da gledaju rovarenje partija kojima je interes Rusije iznad interesa CG?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks