Na invalide je sigurnije od čukanja vratima.
Sto si postovao u ' Degenerici ' ? xD
Sent from my iPhone using Tapatalk
Na invalide je sigurnije od čukanja vratima.
Sto si postovao u ' Degenerici ' ? xD
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Pasha; 05-02-22 at 15:48.
Da nije auto kupljen od kakvog invalida pa u autu ostao plakat?![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Čovjek parkirao po propisu, čemu zajebancija?
Sent using Tapatalk
#fakenews
Sve ok
Takumi ima papir, jos odavno.
Veli busted a ja imam lud da sam papir. E pa…![]()
Last edited by TAKUMI; 05-02-22 at 16:43.
Prema tome, šta da ti kažem?
Dobra ljemuzina
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Ovo je užas kako se vozi. Ovo je u dva minuta juče na putu Nikšić Podgorica. Ta idiote stoji dupla puna ali džaba. Ako poznajete nozača Clia NK CU tablice, prenesite mu da je debil sa ove teme. Drugo auto je albansko. Poslije ovoha Audi Vukovar table, a8, nenormalno kako je vozio ali srećom njega zaustavi presretač.
![]()
Ako ko poznaje vozaca seat toleda sivog pg **358 ili slicno - recite mu da sam mu pozelio krovom da koci
presega me za dlaku na semafor kod hotela CG... da sam krenuo na vakat sa semafora ne bih zakocio da me izbjegne
Sad bi vam neko rekao da je odje pregledno i preticanje sigurno... To sto je dupla linija je greska onih sto su farbali
Presretaca ima ali ne mogu ni oni 24/7 na svim putnim pravcima...
Bijah do PG u subotu i uglavnom su na onom potezu oko zaobilaznice oko Golubovaca ili kako vi vec zovete ono...
--------------------------
Do Not Disturb.
Da da, ja sma vozila oko 100 a on je proletio kao da stojim, puna linija ništa to, tunel, ništa to. Nadam se da su ga odrali.
Ovo smao izgleda pregledno jer u suprotnom da naidju dva auta u dvije trake ćao.
Ovdje je poginuo ako se sjećate onaj momak iz Herceg Novog i ona mlada djevojka iz Podgorice, advokat, koju je vozio iz Nikšića. Dipla puna, preticao i mislio da može i ubio sebe i ugasio još jedan život. Da niej naišao kamion u suprotnom pravcu ubio bi još nekoga.
U tunel su poginuli udarivši u kamion, autobus što li, ali manje bitno, razlog je bio brza vožnja i preticanja vjerovatno...
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Nije u tunel, nego ispred tunela, tačno na ulazu u tunel, preticao je na duplu punu (kao ovi sa slike) , znam taj put napamet.
Vozi se duplo više od ograničenja, ali je problem kad vas neko pretekne 🙂
Davno
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Vozio privatno Audi A5,uzme sluzbenog Clia i zavrsi kako je zavrsio
Valjalo bi prestati naglašavati "dupla puna",da ne bi sveli "punu" na nivo da to i nije neki prekršaj,jer,zaboga,ima i "dupla puna".
Da ne napominjem da na mnoga mjesta nije sigurno preticati ni na isprekidanu,osim ako ne vozite nešto što ubrzava od 60-120 za 2sek
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Do Not Disturb.
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks