Security forces arrest the St. Petersburg Army Choir because in the lyrics of the song performed it is sung for peace! They are completely wiped out!
https://www.facebook.com/10007321687...4342301188354/
Ode bakica u prdekanu zbog postera:
https://www.facebook.com/10007321687...8304509994641/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Krivica je onih koji ih izbacuju sa takmičenja, prosto k'o pasulj.
Dok se, kad im to treba za njihovu agendu, koriste parolom "nema mjesta politici u sportu", ali kad je u pitanju neko ko nije iz njihovih redova, ta se parola preklopi i skloni u sef.
Tačno, sportisti nisu krivi za politiku države i ne bi ih trebalo ni pominjati, a ne izbacivati sa talmičenja, baš teško licemjerje, ali ni prvi ni potonji put da su na djelu dvostuki aršini.
Forever young, i want to be forever young
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Sent from my iPhone using Tapatalk
Za boldovano debelo griješiš.
Evo npr. upravo država u kojoj se vodi rat ima debila koji slave Naciste koji su probali da ih istrijebe.
Na slici su pripadnici Desnog Sektora i Azova, tipovi koji su ubili 40+ Rusa tako što su ih zaključali u zgradu i zapalili.
Zanimljivo, na slici zajedno zastave NATO i nacista.
![]()
Nadam se da ovakvih ima u vr' glave 1% stanovnistva.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Slika iz 2015. koju koriste odredjene grupe kod nas za opravdavanje agresije, top.
Ako sam ja dobro shvatio ovaj akt o zaštiti nacionalnih interesa Rusije (potpisao Putin, dakle na snazi je) podrazumijeva sledeće:
- Nijedan stanovnik Rusije ne smije da prebacuje novac u inostranstvo.
- Sve kompanije koje se bave izvozom moraju minimum 80% svojih prihoda da pretvore u rublje. To se odnosi na sve prihode retroaktivno od 1.1.2022 god. Rok je tri dana.
- Zabranjuje se poslovanje sa devizama
- Zabranjuje se otvaranje računa u inostranstvu
- Trgovina akcijama akcionarskih društva su moguća pod posebnim uslovima
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Što rekosmo, Putko ustao na lijevu nogu jedno jutro i krenuo u osajački pohod? Oće da ujedini bivši SSSR jel? Jel to to?
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Na koju god nogu da se ustao, ovim činom je osudio sopstveni narod na ogromnu patnju...
Trebali bi mi na Balkanu najbolje da znamo kako je preživljavati sankcije, i koliko su nas unazadile...
Sve da invazija prekine ovog trenutka, oporavak bi trajao godinama...
Tako da, ne, ne postoji nikakva logika iza njegovog napada, čoek je psihopata, i najbolje što ruski narod može da uradi je da ga sami skinu prije nego ih zakopa još dublje...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Sve si u pravu...
Meni prvo pada na pamet mrceni Danil Medvedev. Covjek se tek dokopao pozicije 1 i sad treba da mu zabrane da igra? Jeste da je do te pozicije dosao malo oportunisticki, jer je Novak deportovan iz Australije, ali nije njegova krivica. A jos manje je kriv za sve ovo sad... Zamisli sad bruku dva najbolje rangirana tenisera da ne mogu da igraju. Jedan jer nije vakcinisan, a drugi jer je Rus. Sprdnja totalna...
Last edited by ovizionizi; 28-02-22 at 19:24.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Nemoguće organizovat na nekom neutralnom terenu?
Pravednije bi bilo da su Poljsku izbacili, pošto su oni izašli sa izričitim stavom da neće igrati baraž protiv Rusa.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks