Ček, podržavati dobrovoljce u Donjecku ili bilo loju stranu u bilo kojem ratu je jedna stvar, a sasvim druga i mnogo opasna pozivati neku državu da šalje dobrovoljne odrede i legije u stranim sukobima, pogotovo u podjeljenoj državi kao što je CG.
Mislim, ako je uopšte tačno ovo što DF priča.
Forever young, i want to be forever young
To je tačno, samo znajući DF koji je jasno na svojim protestima podržao separatiste, pa ako se sjetiš nastupa Pipuna tokom '14 kad je imao manji svrš na Rusku aneksiju Krima i separatiste, im ne daje toliki moralni osnov da osuđuju ovaj poziv (koji ne ispratih toliko detaljno), a opet složiću se, koji je jako pogrešan..
U krajnjem slučaju, Ukrajina koristi sve mogućnosti da ovaj rat okrene na svoju stranu, da li je ispravno ili ne, ali je očekivano..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Meni je nevjerovatno koliko ti gluposti možeš da napišeš.Ozbiljan sam. Živiš u Podgorici, nisi iz nekog sela sa sjevera pa da nemaš previše dodira sa informacijama, koliko sam pohvatao radiš neki terenski posao što znači da si u kontaktu sa dosta različitih ljudi i sve džabe. Sad je pitanje da li je do gluposti ili mržnja. A onda se hvališ kako si obdaren, pa razmišljam možda ti je bog tu dao, a negdje drugo uzeo.
@Tripleta
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Ambasada Srbije poslala protestnu notu Ukrajini
Oko 60 vozača sa kamionima i robom srpskih registracija ne mogu da izađu iz Ukrajine u Rumuniju i oni su u teškom položaju. Ambasada Srbije uputila notu.
https://www.b92.net/info/vesti/index...nav_id=2113421
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Last edited by technus; 28-02-22 at 13:44.
Forever young, i want to be forever young
Kapiram da ce sad poceti pljuvacina, ali sta iko ocekuje kad naoruzas civile.
Ovamo kuknjava nad civilnim zrtvama, a ovamo se uvelike navija da se svi ukljuce i bore.
Iliti lako je tudjim q koprive mlatiti.
Ako imas vojsku koja je jos uvijek funkcionalna, ili kako vi kazete "slomila zube ruskoj vojsci", cemu onda prije dva dana snimci kako je 10 000 civila naoruzano.
Sta ste ocekivali u vojnim operacijama, da nece biti civilnih zrtava.
Na onakvo ludilo avetnog rusa, vi navijate da se sto vise civila ukljuci u operacije, da bi poslije mogli da placete "vidji sta putin radi".
Toliko o ljudskim vrijednostima za koje se zalazete, a koliko vidim i ukrajinski politicki vrh. Izginuce se bespotrebno za vasu navijacku zabavu... S kim ja zivim, pa se nalazite uvrijedjeni do sjutra
Ne bih ja to nista diro
Ukrajna je objavila šta traži u pregovorima: povlačenje ruske vojske iz Ukrajine, uključujući Donbas i Krim.
Za Rusiju znamo cilj. Ovo su ulozi - sve ili ništa. Prevedeno, tek je počelo.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Ako cemo tako da razmisljamo, ne bi smjeli da izjednacimo civila koji ima oruzuje i civila koji nema oruzje. Zasto bi neko pucao u mene ako sam ja civil bez oruzja? Sta ako smo ti i ja u istoj zgradi? Npr ja imam oruzje a ti sa familijom sjedis u svoj stan? Da li tada treba dignuti cijeli sprat u vazduh?
Ovo je nacin kako su se borili mnogi narodi protiv USA, nekima je i uspjelo.
Eo’ unišić da podržite vašega idola.
Naravno, na trg kod Manastira
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Ne znam ni zašto toliko sablažnjavanje nad činjenicom da svaka država ima teritorijalni plan odbrane koji uključuje sve regularne i neregulerne jedinice, čitaj civilno stanovništvo - pa bila to nacionalna garda, dobrovoljce, partizane kako god..
Složiću se da je nama lako komentarisati i složiću se da je masu navijačkog komentarisanja..
Činjenica je da su Rusi slomili zube na mnoge tačke UKR odbrane, činjenica je da ima civilnih žrtava, činjenica je da ima masu mladića među tim poginulim Rusima i to je meni poražavajuća činjenica u svemu ovome..
Glupost je očekivati da se rat svede na gađanje kolačima i tapšanje po ramenu, samo ne mogu da shvatim da se Ruski vojni vrh oslanja na praktično đecu koja su rata viđela na tv-u/kanterima ili na call of duty.. A te jedinice čine makar 50% snaga koje su udarile na UKR..
Tužno je što je žrtvovao toliku mladost za neke ideale i politike koje ti mladići sigurno ne bi podržali..
Ukrajinci igraju na sve karte, da li su te karte ispravne ili moralne? Možda nisu, a da li su očekivane? Svakako jesu..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
ASC, Caesar, Gagarin, Hell Raiser, kimmi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks