Page 67 of 494 FirstFirst ... 175763646566676869707177117167 ... LastLast
Results 1,651 to 1,675 of 12341

Thread: Rusko-ukrajinski rat 2022

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Quote Originally Posted by Gorostas View Post
    Iskocio je tvit da su jutros opet sirene upaljene u Kijev ali da gube smisao jer se pale kad ne bombarduju Kijev, a kad padaju bombe u okolini onda se ne oglasavaju.
    Kad to spojim sa tim da vlasti ne evakuisu Kijev, vec ostavljaju civile u gradu pretpostavljam svjesni toga da Rusi ne zele civilne zrtve i da im to samo olaksava i odbranu kao i propagandu o stradanju civila...sticem utisak kroz propagandu da Ukrainska vlast ne razmislja o zivotima gradjana vec zeli da posalje poruku kako Rusija ubija civile i Ukrajinski narod, sa zeljom da cijeli svijet uvedu u ovaj rat.
    Svijet s druge strane koji se zalaze protiv cenzure odlucuje da uvede cenzuru na Ruske medije RT i Sputnik cisto jer ne dijele njihovo glediste.
    Nisam za agresiju, ali licemjerno je da kad je bombardovana Jugoslavija to je bilo ok, a kada druga strana radi isto, to je opste neprihvatljivo.

Gledao sam snimke kako bez otvorene vatre, Ukrajinski gradjani bacaju molotovljeve koktele na Ruska oklopna vozila...
    nekako preskoči glavnu činjenicu - da je politički vrh Rusije, uvjeravao kako UKR tako i vas svijet da se ne boje, jer od invazije nema ništa. pa eo dokle dođosmo

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

2. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,438
    Thanks Thanks Received 
    5,120
    Thanked in
    2,746 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Jel to onaj isti df koji je podržavao dobrovoljce iz Donjecka i Luganska?
    Kakve će tek da nastupe porođajne muke demokratije u Cg..

Ček, podržavati dobrovoljce u Donjecku ili bilo loju stranu u bilo kojem ratu je jedna stvar, a sasvim druga i mnogo opasna pozivati neku državu da šalje dobrovoljne odrede i legije u stranim sukobima, pogotovo u podjeljenoj državi kao što je CG.
    Mislim, ako je uopšte tačno ovo što DF priča.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    1,844
    Thanks Thanks Received 
    5,381
    Thanked in
    2,072 Posts

Quote Originally Posted by Antares View Post
    DF je ovaj put u pravu, ako im izuzmemo ocigledne motive.
    Ima li ko kontretnu informaciju, đe pozivaju?

5. The Following User Says Thank You to ASC For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,668
    Thanks Thanks Received 
    1,237
    Thanked in
    820 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Outline,postovi počinju da ti liče na Tripletine. Uozbilji se.

Sent from my KB2003 using Tapatalk
    Druze, obicni ruski narod ne podrzava ovu agresiju, vi podrzavate, o cemu vise da pricamo

Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Ček, podržavati dobrovoljce u Donjecku ili bilo loju stranu u bilo kojem ratu je jedna stvar, a sasvim druga i mnogo opasna pozivati neku državu da šalje dobrovoljne odrede i legije u stranim sukobima, pogotovo u podjeljenoj državi kao što je CG.
    Mislim, ako je uopšte tačno ovo što DF priča.
    To je tačno, samo znajući DF koji je jasno na svojim protestima podržao separatiste, pa ako se sjetiš nastupa Pipuna tokom '14 kad je imao manji svrš na Rusku aneksiju Krima i separatiste, im ne daje toliki moralni osnov da osuđuju ovaj poziv (koji ne ispratih toliko detaljno), a opet složiću se, koji je jako pogrešan..
    U krajnjem slučaju, Ukrajina koristi sve mogućnosti da ovaj rat okrene na svoju stranu, da li je ispravno ili ne, ali je očekivano..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    25,771
    Thanks Thanks Received 
    8,303
    Thanked in
    4,070 Posts

Meni je nevjerovatno koliko ti gluposti možeš da napišeš. Ozbiljan sam. Živiš u Podgorici, nisi iz nekog sela sa sjevera pa da nemaš previše dodira sa informacijama, koliko sam pohvatao radiš neki terenski posao što znači da si u kontaktu sa dosta različitih ljudi i sve džabe. Sad je pitanje da li je do gluposti ili mržnja. A onda se hvališ kako si obdaren, pa razmišljam možda ti je bog tu dao, a negdje drugo uzeo.

@Tripleta

Thanks Thanks Given 
    6,073
    Thanks Thanks Received 
    6,603
    Thanked in
    3,148 Posts

Ambasada Srbije poslala protestnu notu Ukrajini

Oko 60 vozača sa kamionima i robom srpskih registracija ne mogu da izađu iz Ukrajine u Rumuniju i oni su u teškom položaju. Ambasada Srbije uputila notu.

https://www.b92.net/info/vesti/index...nav_id=2113421
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,924
    Thanked in
    1,452 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Dan peti, jos nijedan Srbin s foruma nije jasno osudio agresiju Rusije. Sve nesto kao kritikuju Rusiju pa dodje "ali", pa "lose je ovo, ALI", "cackaju mecku", samo trazenje opravdanja i prizeljkivanje svjetskog rata da bi vratili Kosovo i Crnu Goru pod svoje

Ostace upamceno da je to jedini narod (80+ procenata) koji je podrzao agresiju Rusije, organizovali se skupovi podrske (Podgorica i Beograd) Putinovoj agresiji. Cak ruski narod ovo ne podrzava, ali oni likuju. LUDILO
    A ljute se kad im neko kaze da su ratoboran narod. Svijest nemaju da ce biti upamceni kao nacisti 21-og vijeka.
    Look upon my works ye mighty and this pear...

11. The Following User Says Thank You to VanjaTheMan For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,668
    Thanks Thanks Received 
    1,237
    Thanked in
    820 Posts

Meni je nevjerovatno koliko ti gluposti možeš da napišeš. Ozbiljan sam. Živiš u Podgorici, nisi iz nekog sela sa sjevera pa da nemaš previše dodira sa informacijama, koliko sam pohvatao radiš neki terenski posao što znači da si u kontaktu sa dosta različitih ljudi i sve džabe. Sad je pitanje da li je do gluposti ili mržnja. A onda se hvališ kako si obdaren, pa razmišljam možda ti je bog tu dao, a negdje drugo uzeo.

@Tripleta
    Karikirao sam kad sam rekao da prizeljkujete svjetski rat ali za sve ostalo sam 100% u pravu

Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    2,438
    Thanks Thanks Received 
    5,120
    Thanked in
    2,746 Posts

Last edited by technus; 28-02-22 at 13:44.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Kapiram da ce sad poceti pljuvacina, ali sta iko ocekuje kad naoruzas civile.
    Ovamo kuknjava nad civilnim zrtvama, a ovamo se uvelike navija da se svi ukljuce i bore.
    Iliti lako je tudjim q koprive mlatiti.
    Ako imas vojsku koja je jos uvijek funkcionalna, ili kako vi kazete "slomila zube ruskoj vojsci", cemu onda prije dva dana snimci kako je 10 000 civila naoruzano.
    Sta ste ocekivali u vojnim operacijama, da nece biti civilnih zrtava.
    Na onakvo ludilo avetnog rusa, vi navijate da se sto vise civila ukljuci u operacije, da bi poslije mogli da placete "vidji sta putin radi".
    Toliko o ljudskim vrijednostima za koje se zalazete, a koliko vidim i ukrajinski politicki vrh. Izginuce se bespotrebno za vasu navijacku zabavu... S kim ja zivim, pa se nalazite uvrijedjeni do sjutra

Ne bih ja to nista diro

15. The Following 7 Users Say Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,000
    Thanks Thanks Received 
    6,202
    Thanked in
    2,888 Posts

Ukrajna je objavila šta traži u pregovorima: povlačenje ruske vojske iz Ukrajine, uključujući Donbas i Krim.
    Za Rusiju znamo cilj. Ovo su ulozi - sve ili ništa. Prevedeno, tek je počelo.

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    7,347
    Thanks Thanks Received 
    4,774
    Thanked in
    2,443 Posts

Quote Originally Posted by Gorostas View Post
    Svijet s druge strane koji se zalaze protiv cenzure odlucuje da uvede cenzuru na Ruske medije RT i Sputnik cisto jer ne dijele njihovo glediste.
    Nisam za agresiju, ali licemjerno je da kad je bombardovana Jugoslavija to je bilo ok, a kada druga strana radi isto, to je opste neprihvatljivo.

Gledao sam snimke kako bez otvorene vatre, Ukrajinski gradjani bacaju molotovljeve koktele na Ruska oklopna vozila...
    A što su tek Crncima radili... I Indijancima. To da ne razdvajamo.
    Tko leti, vrijedi...

18. The Following User Says Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,438
    Thanks Thanks Received 
    5,120
    Thanked in
    2,746 Posts

Valjda i ukrajinski zvaničnici potvrdili da su vojnici sa Zmijakog ostrva, koji su bili proglašenim mrtvim, živi.

Thanks Thanks Given 
    25,771
    Thanks Thanks Received 
    8,303
    Thanked in
    4,070 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Karikirao sam kad sam rekao da prizeljkujete svjetski rat ali za sve ostalo sam 100% u pravu

A ti znaš šta podržava obični Ruski narod? Ti znaš što misli 150 miliona Rusa? Razmisli malo prije nego nešto napišeš. Nemoj odmah da postuješ, nego pročitaj to što si napisao nekoliko puta pa ako baš vidiš da je sve na mjestu onda

Thanks Thanks Given 
    1,173
    Thanks Thanks Received 
    1,932
    Thanked in
    1,051 Posts

Ako cemo tako da razmisljamo, ne bi smjeli da izjednacimo civila koji ima oruzuje i civila koji nema oruzje. Zasto bi neko pucao u mene ako sam ja civil bez oruzja? Sta ako smo ti i ja u istoj zgradi? Npr ja imam oruzje a ti sa familijom sjedis u svoj stan? Da li tada treba dignuti cijeli sprat u vazduh?

Ovo je nacin kako su se borili mnogi narodi protiv USA, nekima je i uspjelo.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Zaista je putin uspio i nemoguce stvari
    Podgorica Podgoricanima!

23. The Following User Says Thank You to .Bole For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    25,771
    Thanks Thanks Received 
    8,303
    Thanked in
    4,070 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    Ukrajna je objavila šta traži u pregovorima: povlačenje ruske vojske iz Ukrajine, uključujući Donbas i Krim.
    Za Rusiju znamo cilj. Ovo su ulozi - sve ili ništa. Prevedeno, tek je počelo.

Sent from my moto e5 using Tapatalk
    Ukrajina traži povlačenje Rusije sa Krima. Sigurno žele da se ovo završi.

25. The Following 3 Users Say Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,347
    Thanks Thanks Received 
    4,774
    Thanked in
    2,443 Posts

Eo’ unišić da podržite vašega idola.
    Naravno, na trg kod Manastira

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    6,142
    Thanks Thanks Received 
    13,538
    Thanked in
    5,124 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Valjda i ukrajinski zvaničnici potvrdili da su vojnici sa Zmijakog ostrva, koji su bili proglašenim mrtvim, živi.

I meni je ono "go **** yourself" zvučalo previše holivudski ali dobro, razumijem, sami je početak bio i mora se malo pumpat moral. Ništa što do sada nije xy puta viđeno.
    "Što si deda izabrao?" ja da me strijeljaju bogomi...

28. The Following 4 Users Say Thank You to BiTrAtE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,668
    Thanks Thanks Received 
    1,237
    Thanked in
    820 Posts

A ti znaš šta podržava obični Ruski narod? Ti znaš što misli 150 miliona Rusa? Razmisli malo prije nego nešto napišeš. Nemoj odmah da postuješ, nego pročitaj to što si napisao nekoliko puta pa ako baš vidiš da je sve na mjestu onda

Osim nesto malo penzionera i tih neonacistickih grupa, svi ostali su protiv rata. Provjereno. Imam masu kontakata u Rusiji

30. The Following User Says Thank You to Tripleta For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,347
    Thanks Thanks Received 
    4,774
    Thanked in
    2,443 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Ovamo kuknjava nad civilnim zrtvama, a ovamo se uvelike navija da se svi ukljuce i bore.
    Ako imas vojsku koja je jos uvijek funkcionalna, ili kako vi kazete "slomila zube ruskoj vojsci", cemu onda prije dva dana snimci kako je 10 000 civila naoruzano.
    Na onakvo ludilo avetnog rusa, vi navijate da se sto vise civila ukljuci u operacije, da bi poslije mogli da placete "vidji sta putin radi".
    Toliko o ljudskim vrijednostima za koje se zalazete, a koliko vidim i ukrajinski politicki vrh. Izginuce se bespotrebno za vasu navijacku zabavu... S kim ja zivim, pa se nalazite uvrijedjeni do sjutra

Ne bih ja to nista diro
    Ada čuš, oni se brane umjesto da gaće skinu…
    Mislim stvarno, kako obraza imaju.
    Te civile, to uza zid lagano…

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post

Ne bih ja to nista diro
    Ne znam ni zašto toliko sablažnjavanje nad činjenicom da svaka država ima teritorijalni plan odbrane koji uključuje sve regularne i neregulerne jedinice, čitaj civilno stanovništvo - pa bila to nacionalna garda, dobrovoljce, partizane kako god..
    Složiću se da je nama lako komentarisati i složiću se da je masu navijačkog komentarisanja..
    Činjenica je da su Rusi slomili zube na mnoge tačke UKR odbrane, činjenica je da ima civilnih žrtava, činjenica je da ima masu mladića među tim poginulim Rusima i to je meni poražavajuća činjenica u svemu ovome..
    Glupost je očekivati da se rat svede na gađanje kolačima i tapšanje po ramenu, samo ne mogu da shvatim da se Ruski vojni vrh oslanja na praktično đecu koja su rata viđela na tv-u/kanterima ili na call of duty.. A te jedinice čine makar 50% snaga koje su udarile na UKR..
    Tužno je što je žrtvovao toliku mladost za neke ideale i politike koje ti mladići sigurno ne bi podržali..
    Ukrajinci igraju na sve karte, da li su te karte ispravne ili moralne? Možda nisu, a da li su očekivane? Svakako jesu..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

33. The Following 5 Users Say Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,597
    Thanks Thanks Received 
    6,276
    Thanked in
    2,618 Posts

Quote Originally Posted by ASC View Post
    Ima li ko kontretnu informaciju, đe pozivaju?
    U pravu si, trebao sam da dodam - ukoliko je informacija tacna.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Eo’ unišić da podržite vašega idola.

pogriješili su prilikom pisanja. ne podržavaju ovi Ruse no Putina. 2022. godina, ljudi podržavaju invaziju. kakvo pleme

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

36. The Following 2 Users Say Thank You to outline For This Useful Post:

Page 67 of 494 FirstFirst ... 175763646566676869707177117167 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)