Fico, legendica mala.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ćoso to drži pod kontrolom
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Fico, legendica mala.
Odlična je Glorija, među rijetkima koji su od starta održali neki kvalitet. I dostava im dosta brza.![]()
Troje kola im radi dostavu po smjeni. 6 dostavljaca ukupno.
Pokvarili su picu. To je nekad najbolja pica u grad bila. Mislim da se razumijemo, nekima je to i sad vrhunska pica ali ja sam u Gloriu sto se veli 'od pocetka' i znam da je to prije masu bolje bilo.
Inace sto se tice svega ostalog, meni br.1 restoran u Pg.
Ka' inventar sam tu.
Potpisujem za picu. Nije ona ni sad loša ali je daleko od one nekad.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Ima li ko broj domaćina iz Trebaljeva? Shvatih da je poželjno da ne banem čovjeku
Takođe, što biste pored cicvare i kačamaka preporučili tamo?
Last edited by Ser Bronn; 23-02-22 at 17:09.
Uh, ja bi se opučio od vode..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Poslije duze pauze, cisto radi promjene, banuh u Pizza Bar maloprije.
Pizza je bila savrsena.
A dje reko' kroz Cetinje da se prodje a da se ne svrati.
Jeste kolega.
Slažem se da su malo pokvarili pizzu. Pretpostavljam da govorite o kaprićozi.. Mozzarella pizza im nije loša ali je nekako jednolična.. Fali joj nešto.. Piroška solidna ali ima boljih u grad.. Penne Bolognese su im vrhunske, rižoto frutti di mare im je dobar. Generalno jedan od najboljih restorana u grad. Gloria![]()
Prvo žena i đeca kažu, čekajući mi muški kobaje i ćevape...
![]()
Last edited by BiTrAtE; 26-02-22 at 15:43.
Sve pohvale za Trebaljevo. Nevjerovatno meso od divljači, top kobaje a ona vangla kačamaka ne može baš. Ručak za 4: Kobaja, mesa od divljači, 2x kačamak i više porcija kisjelog kupusa i mlijeka sa pićem došlo okruglo na 50eur. Da ne pominjem da nam je ostalo bar četvrtina hrane na stolu. Pušenje dozvoljeno, kamin gori, piči ala Radio D+ muzika, kuš bolje od toga
Pohvale i za Amanet i teleće pečenje i krompir. Ja bolje pečenje još nijesam jeo kod nas, s tim što bih napomenuo da nisam navrta u Pečenjaru u Zetu još uvijek, a za koje se tvrdi da je broj 1. Pojeo sam skoro 3 puna tanjira čorbe, osjeća sam se ka da sam u Burger King i dosipam neogrraničenu i nekonrolisanu količinu kole![]()
Kako je meni losa hrana zadnji put bila u Amanet, pakao.
Doduse bilo je ono oko nove, haos je od gostiju bio.
Isto smo tu oklagiju narucili i pecenje ali to nije bilo ni 10% ukusno kako je bilo prethodnih puta kad sam bio.
Ovo sa fotografije je bilo dobro. Nije wow, ali generalna ocjena 8/10 po mom skromnom sudu![]()
Kao nekad, piza na drva u Masu. Prosto savrsena.
Ali zato veliko razocarenje za minhen na stari. Tortilja duplo manja, kiflice sa kobasicom bukvalno mi u onu kiflu obicnu za virslu spremili. Katastrofa
f6
Prije neki dan sam dobio preporuku za pomenutu picu u Maši tako da će se definitivno ovjerit.
Inače bijah juče u Kalabriji. Uzesmo njihove namaze i pizza hleb + velji pjat. Namazi i hleb su odlicni, ali velji pjat iskreno onako. Highlight sa tanjira mi je kupus salata. Meso moze dobit prolaznu, ali tesko preko toga. Kobaje i pljeskavica bas slabi. A i morali smo otic na kolace jer ovo i nije porcija za dvoje
![]()
Last edited by Lackie; 27-02-22 at 14:30.
f6
Što znam, ima i onakav način služenja svoju draž![]()
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks