Ljudi, ne cjepidlačite, vidite li da smo na pragu pomirenja, istorijskog onog.. Još samo da Manda počne da viče "mrzim narodnjake" na PG trgu i da nas kakva kometa izbriše za opšte narodno dobro![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ne znam čemu komitsko nerviranje kad će dps i sateliti svakako glasat dritka za premijera i posle ove posjete slavi brastva stupovi
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Ima li ko broj Putina, nek i nas gađe, nismo gubavi![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ima li đe pozdrava za twitter zajednicu? Lutanje, totalno lutanje Abazovića!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Je li ovaj stih na kraju-odlazimo da se ne vratimo...?
...
U politici je sve tajming. A ovo je bukvalno najgori mogući momenat da mu se ovo desi. Pa jbt koliko autogolova ovaj čovjek u kratkom vremenu može da podnese?
Navukli su ga kao mladog majmuna, pa ovo je za 300 bambija.![]()
ma ne. Manda sa komitskom zastavom a neko iz DPSa sa trobojkom. Jadranka Barjaktarević pjeva na toj proslavi
ođe su komite totalno nebitne. u danima agresije nad nedužnom zemljom, čoek koji treba da bude premijer je sa ljudima koji su dio ovih udruženja koji podržavaju ovo. kraj svake priče
nema države kao ove u svijet. već vidim glasače DPSa da im Bato odgovara
amater je lik, nema priče. pa da su tebi ili meni dali na tacni sve ovo, bolje bi odradili
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nego...
Da neće Bošnjačka stranka i Ibrahimović osuditi? Hoće qrc. Neće ni Albanske stranke.
Nekome drugom da se ovo desilo, ništa ga opralo ne bi, nikakvo ograđivanje i saopštenje. To su ti dvostruki standardi.
Pa lijepo su ga isposhtovali,ovakvim pjesmama,a i on pokazao chojstvo kad nije napushtio taj velelepni skup no se ogradjuje...dje nas nece onaj Topolan zviznut u sred Parlamenta a ne nekog neduznog,jbg.
...
Dobila drzavljanstvo, jbga
Ne bih ja to nista diro
Siguran sam da im nećemo ni ja ni ti određivati repertoar. Fino pitah, a ti ako hoćeš odgovori.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks