Ko radi u CG da valja DSG menjace na Passat B6 ?
Navodno je posla mehatronika ili rolnice ?
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
069/100-100
on ti je i jedno i drugo,dobar je majstor ali kad sam poveo auto da mi napravi kljuc tri dana ga nije takao,iako mi je rekao da ce ga zavrsit odmah
Kao sto kolega kaze, i jedno i drugo. Ja sam stvarno bio zadovoljan, zavrsio mi je sve jako brzo. Cak je i meni nesto lemio na tablu od jednog dzipa i na isto auto rastavio i zamijenio sijalice u clusteru za komande od grijanja iako su mi neki drugi rekli da se to mijenja u kompletu, kao nemoguce rastaviti...
Ja imam problem na instrument tablu doduse od motora ali pretposvljam da je sve to isto i da moze da se rijesi ko radi oko toga, javicu mu se pa cemo vidjet. Hvala.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
ima li kakvoga efekta ovo? htio sam na pajera probat
nemam nekih problema....ali rekoh dok sredjujem neke sitnice..da i ovo probam
tako...reci mi da ne pokusavam
ja racunam da nije fora u pritisku, nego u hemiji![]()
Pritisak odje apsolutno nema veze, hemija moze da ima.
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ciscenje dizni na dizela je glupo.
Prema tome, šta da ti kažem?
Pritisak itekako ima veze, postavi neke polovne dizne na probu, postavi ih redosledom na 130bar, 150bari,i tvornicki deklarisano na 190bari....
Pitanje iz ovo dolazi koja od predlozenih dizni ce ubrizgati ranije ispred OT-tacke paljenja a koja kasnije, tako zvano predpaljenje i postpaljenje smjese goriva....
Svaka 100% cista dizna ce isto da reaguje. Hemija unistava naslage, a ne mehanicke djelove dizni... Pritisak dizni nema apsolutno nikakve veze sa ciscenjem, naravno ima kasnije veze sa ubrizgavanjem. Da ima veze pritisak i ciscenje, znaci da bi ultrazvucna kada imala 0 efekta jer ne radi pod pritiskom :-)
Mislis li da ima naslaga unutar dizne koja radi na 1500 bari, i da to nece iscistit nafta?
Bilo ultrazvucnom ili hemijama pranje, pritisak i kubatura miligrama goriva su kljucni za rad motora, imas 4klipa sa istim diznama a razlicite pritiske ova primer 130b ranije pusti gorivo u cil bar 15stepeni od GMT ili OT imas zalijetanje motora i kliktanje ili knokovanje,dimovi iz izduva plavi, sivi, do crnih i sl.
Stim sto se korektor paljena u samoj pumpu trudi da nadomesti al mu uzalud trud sviraci....![]()
Neko ko presvlaci/tapacira volane u PG a da se ne ceka 3 mjeseca?
Broj i lokacija ako moze![]()
Vaso scekic
Kod hotela lovcen zalenika
+38267321380
Sent from my P40+ plus using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Ne pricamo o radu motora i dizni nego o ciscenju. Tvoja izjava je da nesto sto radi na 3 bara ne moze da ocisti nesto sto radi na 1500 bari. Nemoj sad da vrdas. Pritisak moze da doprinese ciscenju ali nije obavezan preduslov nego i hemija moze danima efekta bez pritiska.
Kod dizela dizne su vazda ciste, sto zbog nafte sto zbog pritiska.
Je li ko probao da kod Audija isključi battery management sistem?
Zavisi od noge na gasu. 9-12 na 100.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks