Ako Knicks vode +20 na poluvremenu, obično drugi tim dobije utakmicu, kakva skupina igrača
Još jedna povreda AD-a.. postaje sve manje vrijedan i za trade paket
Ako Knicks vode +20 na poluvremenu, obično drugi tim dobije utakmicu, kakva skupina igrača
Još jedna povreda AD-a.. postaje sve manje vrijedan i za trade paket
gledah utakmicu, Knicks su tuzna ekipa.
AD, najvece razocarenje u zadnjih 10 godina.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
ima li gdje kakav pristojan link za vecerasnji program?
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
(navatah izgleda nesto...)
the best shootingbigman.
Kat ih pospremi and let them all know about it.
"I told y'all!"![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
https://www.vijesti.me/sport/kosarka...e-on-bicu-i-ja
Ono što je Lebronov sin pokazao dosad ne ukazuje da je dovoljno dobar za nba ligu. Ostaje pitanje da li je dolazak Lebrona sa svojih 39 godina dovoljan motiv za neku ekipu da draftuje njegovog sina.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Mislim da juce procitah da su Knicksi i prije par godina ubacili brata od JR Smitha, a i da neki Lillardov rodjak igra u NBA u Portland valjda. Oba igraca trash, a tu imamo i bracu od Janisa realno.![]()
A vjerujem i da ce LBJ imat dovoljno pulla da ga ubaci u neki tim haha. Tipa OKC haha i LBJ na vet ugovor.![]()
Ili tako nesto ili LeBron taking his talents to the G League.![]()
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Gledao sam par snimaka od Bronija, onako šta znam..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
sin dajuana wagnera (ako ga se sjeca ko, 5-6. pik cavsa negdje 2002-e, bas nije imao srece sa povredama) satire po srednjim skolama i najveci je kandidat za prvog pika bronnyjeve generacije. kad bude izabran na draftu, wagneri ce biti prva familija koja je imala 3 generacije NBA igraca. dajuanov otac je igrao par sezona krajem 80-ih, ima i titulu sa lakersima.
Gledam pocetak utakmice i Wiggins starter stvarno nikako ne ide.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Što radi Steph Curry. Već je ubacio 15 trojki. Danas je baš hot![]()
Može li klasa od derozana do mvp, definitvno je sad uz rame Embiidu i Jokiću
Konačno pade Fenix.
![]()
Kakav monstrum.
https://fb.watch/bstBenCZES/
Svaki put kad pomislim da su Lakers dotakli dno oni pokazu da nijesam u pravu. Koja mizerija od ekipe. Russ je toliki minus kad je na terenu da je to strasno.
sto je sa ovim momkom iz memphisa? taman pomislis nema kudj vise, a on daje nemoguce koseve uz sirenu, trojke sa centra, in your face kucanja ... zadnje 4 - 44, 20, 46, 52.
Nevjerovatno, eto ga i on u trci
Kakav putback Dončića, kompletno poniženje LAL
gasi franšizu, seli u bukurešt!
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
povratak durantule noćas, vs Heat
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks