Juventus vodi na poluvremenu , iks na kraju.
Roma gubi na poluvremenu , iks na kraju.
Milan igra iks sa Salernitanom.
Inter gubi od Sasuola.
Ma sve regularno.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Za Raspadorija nikad nisam rekao da je prevara, samo za Skamaku. Najvece prevare u istoriji (Naingolan, Kandreva) su najbolje partije pruzali protiv Intera i zato su ih naivci kupili. Ali Skamaka pretenduje da bude najveca prevarica od svih, Borielo mu nije ravan
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Juventus vodi na poluvremenu , iks na kraju.
Roma gubi na poluvremenu , iks na kraju.
Milan igra iks sa Salernitanom.
Inter gubi od Sasuola.
Ma sve regularno.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Svaki drugi klub ima kladionice na dresu. Ja ne znam zasto se to ne zabrani
Mislim da je Scamacca skinuo stoperima Interima nekih 99% lopti oko sredine terena. Cisto ovaj 1% uzimam kao rezervu, ako su mu nedje jednu udarili pod nos. Svaku je ili proslijedio, ili zadrzao i izborio faul. Tako da ono, ne bi skodio ni malo.
Inter je istrosen, i to je ocigledno. Udaraju u zid konstantno. Najbolje se vidi po nekim promasajima (Lautaro, que passa?).
I dalje je realno da osvoje scudetto prije svih, ali dosta toga je zahvaljujuci strasnoj konkurenciji vjecitih gubitnika (Spalletti prije svih). Ali Inzaghiu je ovo ozbiljan test. Conte ovu titulu ne bi izgubio.
Last edited by the.dark.knight; 20-02-22 at 19:05.
Skamaka je baš dobar. No ođe su i mnogo bolji igrači jedva dobijali prelaznu.
Inzagi i dalje mislim da je odlično rješenje za Inter. Iznenadilo me malo da nije bilo neke intervencije na sredini, najbolja alternativa je Vidal. I poslije njega Galjardini. Gosens je možda mogao i na ljeto, a da sad dovedu nekog veznog da pogura ekipu.
Sve u svemu, inter je i dalje najveći favorit. Ali ovakvo prosipanje na Meaci (porazi od ACM, Liverpula i S.) ima da ih psihički zakuca. Pobjeda u ovoj zaostaloj utakmici ih ipak vodi na prvo mjesto, ali moraće ekipa da se trgne protiv Liverpula i pokaže nešto više. Pa kako god da prođu..
Liverpul je ozbiljno jaca ekipa. Inter je izgledao eto dosta dobro protiv njih u prvoj ali se zavrsi kako se zavrsi...
Ovo sa sasuolom je vjerovatno posljedica emotivnog praznjenja nakon upravo te utakmice... Mada nisam gledao danas pa da ne drzim slovo oko toga.
Sto se tice inzagija pocinje da pokazuje prve 'napade panike' sad kad se sezona lomi ali nekako imam osjecaj da mu se to sve plasira iz samog kluba... Inter je uvjek htjeli mi ili ne da priznamo pratila karma tenzije i panike kad se sezone lome ili u velikim utakmicama (pogotovo evropskim)... Inzagi je od slabije ekipe igracki od proslogodisnje napravio ekipu koja je igrala makar do prije mjesec dana bolje od one konteove. O ljepse da ni ne pricamo... Sezone su duge i klupka se odmotavaju na proljece, vazda bilo i bice...
Kad ga na kraj uzme prevara od Ćelavog.
Forever young, i want to be forever young
Spoj kukavicluka celavog i pedigrea napolitanskog mentaliteta mi daje za osjecaj da kazem da je veca mogucnost da ga juventus uzme nego napoli na kraju... Sto ne znaci da napoli ne moze da učestvuje u trci do samog kraja...
Msm da Milan mora ovo uzeti kad mu se ovako nudi na tacni, a prosipa bodove u Salernu, Spezia itd.
Hvala Udine
Ako ovaj Milan osvoji skudeto,počkam se na ovu ligu...ajde Inter,ovo se mora dobit nocas
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hvala Djenovi i Udinezeu
Inter zadnje 4 tekme ne zna za pobjedu..
Last edited by Nantecut; 25-02-22 at 22:21.
Sto,da niste mislili da nas stignete
Najbolje da napoli ovo osvoji,Teško će Inter ovo izgurat do kraja,Milan je prdnjava obična
Što nam je s Interooooom ?!! Alooo.. Tripleta što je ovo brate
Ne ide cijeloj ekipi,pa ni njemu.
Ali ne brigajte vi za njega,došao je u Inter da osvoji skudeto,bliže je nego sto je to bio u milanu
inter daje sanse, a milan ne pretvara nista
Imao je Inter nocas bezbroj sansi,ali džaba,protiv sasuola takodje...
Najmrzniji period sezone,kad se ne može gol uvalit
Sto se cini od povreda u Juve bas nevjerovatno.
i šta velite,duća je još zelen,treba još pasulja da jede?
Tacno ce nas stici Juve. Ali posto Inter sa Inzagijem nema sanse da osvoji, ako treba da biram ko da osvoji izmedju Juventusa i Milana, biram Juventus
Pod hitno treba neki razarac. Trebalo je da misle o Vlahovicu, ali evo Lukaku se nudi. Ali koliko je Marota lud izabrace Skamaku. Kuku Skamaka
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ma ne moze Juve kad je osakacen povredama..
Kakav njuh za gol Vlahovic, ko Pippo Inzaghi vaktile![]()
Sasuolo uvijek zanimljiv za gledanje
Zajebali su Atalantu.
Dobise Juventus i Inter na stranu kao najjace timove.
Najbolji fudbal igraju i najljepsi za oko.
Rispekt!
Ogromna 3 boda, doktor fiyako tomori..
samo da se ne prospe sve u narednih 4-5 kola jer su to sve mečevi sa timovima iz donjeg dijela tabele
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks