https://twitter.com/visegrad24/statu...3MBImtx0w&s=19
I ovo je potvrđeno iz više izvora, herojski su se držali do zadnjeg momenta..
https://twitter.com/visegrad24/statu...3MBImtx0w&s=19
I ovo je potvrđeno iz više izvora, herojski su se držali do zadnjeg momenta..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Da,palo je zmisko ostrvo.
Kreće drugi talas napada na Harkov i Kijev.
Oko 03:00 se ocekuje masovno bombardovanje Kijeva.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zelinski s familijom meta no. 1 za Ruse izgleda, baš ono u duhu humanitarnosti![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Odmazda jer nijesu zauzeli aerodrom za vazdusni most.
Ima raznoraznih izvještaja, čak se pominje i "mobilni krematorijum" kako bi se sakrilo pravo stanje vojnih žrtava (Ruskih).. Opet sve ovo uzeti sa dozom rezerve..
Sumnjao sam da je propaganda i da će eventualno Rusi objaviti snimke zarobljenih vojnika na ostrvu, ali izgleda da nije.
13 graničara poginulo.
Last edited by ASC; 24-02-22 at 23:42.
Oni koji su pratili radio vezu,na poziv da se predaju,odgovor je bio ODJEBITE
I onda su sravnili ostrvo... Bitno je da se vodi rat za mir...
Rekao sam prije par dana, sve mi je ovo poznato (na žalost).
Zna se tačno i kraj, ali ajde...
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
Slava im
Sent from my iPhone using Tapatalk
Spijuni po crkavah? Interestan koncept.
https://twitter.com/bellingcat/statu...OOqa8PBKw&s=19
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
sad čitam izjavu
Rekao je da vjeruje da su ruske diverzantske skupine ušle u ukrajinski glavni grad Kijev. U video izjavi kasno u četvrtak, Zelenskij je rekao: "Prema našim informacijama, neprijatelj me označio kao metu broj 1, moju obitelj, kao metu broj 2. Oni žele politički uništiti Ukrajinu uništavanjem šefa države. Imamo informacije da su neprijateljske diverzantske skupine ušle u Kijev", rekao je.
"Ostajem u vladinoj četvrti zajedno s drugima", dodao je.
kako vele ođe, humanitarna intervencija. zamisli targetiraš familiju
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
obicna propaganda. jer:
1. ovo je humanitarna intervencija da se sprijeci genocid nad ruskom kulturom u ukrajini
2. iznudjena akcija da se ukrajina ocisti od nacizma
3. zelenski uopste nije u ukrajini.
izvor: cdm forum. i sputnjik, vjerovatno
Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
dje su kinezi i sta rade?
prati li ko te legende?
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Pocele sirene kroz Kiev.
Istorija kaže dva slučaja.
1) Njemačka je tako čačkala susjede dok su zemlje oko nje ulagale proteste u Ligu Naroda. Epilog je nastao kada se Njemačka zaigrala.
2) Ukrajina se može posmatrati kao SFRJ. Prvo se odvojio Krim. To je bilo brzo i sa kratkim ratom (Slovenija), zatim se malo čekalo a onda je počeo rat u Bosni (DNR i LNR).
Rezultate stavke 1 i 2 svi znamo.
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
Зеленски се обратио нацији и упознао их да су од Западних партнера остављени сами.
Саопштио да преговори о примирју (тачније,капитулацији) са РФ у начелу могу да почну али да Украјина тражи међународне гаранције.
На фронтовина - Украјина с југа пукла као јаје, на истоку тврдо,на Сјеверу Рује размахују позиције.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks