Dizali su kredite na lažne matične brojeve.
Prvih 10 cifara je isto a zadnje 3 su sve 0.
Nije bilo tada registra da se može provjeriti, a imali su duboku šemu u samoj banci.
Uglavnom uspješna organizacija.
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
Vezano za CKB, ako me sjecanje sluzi nedje 2009. je isto grupica CKB radnika prebacivala novac sa racuna klijenata, valjda su trgovali akcije, dobitak zadrzavali a pozajmljeni novac vracali.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Dizali su kredite na lažne matične brojeve.
Prvih 10 cifara je isto a zadnje 3 su sve 0.
Nije bilo tada registra da se može provjeriti, a imali su duboku šemu u samoj banci.
Uglavnom uspješna organizacija.
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
A najbolje da se ne peru. Eto Credit Suiss podlijeze gomili pravila, pa i nas ANB ima racun milionski tamo. Mora da je za ove prekookeanske transakcije.
Nego, CKB....
-nestalo 8kg opala koje je drzava oduzela. I ne znaju ko je dosao po njih, iako se valjda neki kljuc ili papir morao pokazati
-skinuto 5 mil sa racuna onog "uglednog" investitora
-skinuto 14 miliona...
Ovo je samo sto se zna i doslo do novina. U bilo kojoj normalnoj drzavi bi takva banka propala.
Imali smo slucaj i sa HypoAlpe bankom.... Toliko o tome ako je nesto iz EU, da je to super.
Ne bih ja to nista diro
E, dazaboravih. I onaj Ukrajinac sto se krio po Beranama i kupio hotel, pa nestao... I on je imao racun u CKB
Ne bih ja to nista diro
Ko je Stojan Sjekloca? Mozda Upravni odbor Poste CG zna, i ciji je clan?
https://www.magazin-tabloid.com/caso...6&br=330&cl=20
Fala vladi sto nije veliki odliv mozgova, sto je sve novo bolje starog
https://m.cdm.me/kolumne/jedan-pogle...sa-testiranje/
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
To nema veze sa naucnom pismenoscu.
Zadaci iz naucne pismenosti su ti tipa
-----------------Vozac ima casu vode na instrument tabli. Casa ima stranu 1 lijevu i stranu 2 desnu. Ovo je nacrtano, pa objasnjvam.
Ako se vozac krece 80kmh u pravcu strane 2, i naglo zakoci, voda u casi ce
Ostati u istom polozaju
Preliti se preko strane 1
Preliti se preko strane 2
Preliti se ali se ne zna da li na stranu 1 ili stranu 2.
Sledeci primjer
—-------------------------Rejov autobus, kao i većinu autobusa, pokreće dizel motor. Ovi autobusi
doprinose zagađenju životne sredine.
Neki gradovi imaju trolejbuse: njih pokreće elektromotor. Napon potreban za
takve eletromotore obezbjeđuje se nadzemnim vodovima (kao kod električnih
vozova). Električna energija se dobija iz elektrane koja koristi fosilna goriva.
Zagovornici korišćenja trolejbusa u gradu kažu da ovi autobusi ne doprinose
zagađenju životne sredine.
Jesu li ovi zagovornici u pravu? Obrazloži svoj odgovor .....
Ima i komplikovanijih od ovoga, ali na ovakvim detaljima nasi padaju ko zveckePročišćavanje vode se često odvija u nekoliko koraka i obuhvata različite
tehnike. Proces pročišćavanja prikazan na slici obuhvata četiri koraka
(numerisani 1–4). Kod drugog koraka voda se sakuplja u bazenu za taloženje.
Na koji način ovaj korak čini vodu čistijom?
A Bakterije u vodi umiru.
B Vodi se dodaje kiseonik.
C Šljunak i pijesak tonu na dno.
D Toksične supstance se razlažu.
Ne bih ja to nista diro
Svajcarska nije u EU. Ne budi Pośo pa da ne znas ko pripada kojem savezu i ko koju valutu koristi.
Napisah koje su pod kontrolom ECB. Credit Suiss nije pod kontrolom ECBa.
Oprali su i Danci 5 milijardi skoro pa eno sve regularno. Nisu ni oni pod kontrolom ECBa.
Opali ako mislis na one sto drzava prodaje, nisu nikad bili u CKB nego kod Cupica u hotel.
Jes sve poznate banke propadaju zbog pronevjera. Eno Societe Generale je imala prevaru 5 milijardi u investiciono bankarstvo pa se sve regularno nastavilo. Nisu ni prihvatili ostavku CEOa.
Nego kako ti i potpis kaze ne bih ja to nista diro tj vise te zadrzavao. Nastavi da sve znas najbolje.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Moja greska. U sefu su CBCG, mislio sam da su u CKB bili a ne Atlas banci. Sad pogledah.
Poenta je bila da svaka banka pere pare dok ih ne uhvate. Pa bila u Svajcarskoj, Danskoj ili Americi. To samo na konto price bi li ili ne bi nesto radili. Svi to rade dok ih ne uhvate...onda slijedi iscudjavanje i pozivanje na kontrole.
Ni prvi ni zadnji i niko nije nikad licencu izgubio zbog toga. Samo sam se nakacio na detalj "ne bi rizikovali...". A ne okle. Poznati po tome da pitaju okle su pare. Pitaju za 20k ali za 20 miliona ne pita niko. Tako da ne pokusavaj da obrnes pricu kako eto ima toga, ali ne dje ECB kontrolise... Jok, nema sigurno. Nema ni kod nas, pa evo od 200 korisnika samo se jedan nadje da pita dje mu pare odose.
Tome i sluzi privatno bankarstvo. Jer nikad nisu ista pravila za 10 000 i za 10 miliona
Ne bih ja to nista diro
Ovaj lik stvarno nije sav svoj.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Pošto sam negdje davno (prvi razred gimnazije) i ja lično radio ovaj test da rečem koju.
Prvo - tri , četiri dana pred testiranje dolazi razredna i obavještava nas da smo nas troje iz našeg odjeljenja određeni da radimo PISA test pošto imamo najbolji prosjek u razredu.
Drugo - Niti smo imali kakvu pripremu niti je jedno 90% nas znalo šta je uopšte to.
Treće - Pošto smo naravno taj dan kad se to radilo bili oslobođeni nastave masa nas je gledala da to pretrči i da bježi u grad na kafu.
Evo sam ga ja radio i nema šanse da se sjetim šta je bilo na testu (bile su većinom čini mi se neke stvari koje otprilike treba logički da se povežu , odgovore , objasne) , znam da ga nijesam ni 15 minuta radio i ćao zdravo doviđenja.
I koliko ima moje krivice i ogromne većine koja je to odradila kao i ja , toliko je i krivica prosvjetnih radnika što đaci nijesu uopšte upućeni u tu materiju , niti ih uopšte pripremaju za to.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
E finu su analizu napravili koga ce izabrat.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Imate logično pitanje koje ide u fazonu "vozač vozi autobus i na instrument tabli ima šolju sa kafom i primoran je naglo da zakoči, u kom pravcu će šolja sa kafom da ode" i slično, halabuka po okruženju se digla jer se jedno pitanje postavilo u kojem je bio teren za američki fudbal (ragbi) itd..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
kako su znali dje da dodju, je li realno ovo
https://www.pobjeda.me/clanak/najtra...-teske-prevare
nothing comes from violence and nothing ever could
Lagano ulaze najtrazeniji kriminalci, divlje zivotinje, sleperi cigareta, brodovi kokaina...
Budite relaksirani.
Ada FBI ih trazi a ne Interpol))
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
DF poziva na pripravnost. Spremte se spremte.
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Last edited by VanjaTheMan; 24-02-22 at 16:35.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks