I naravno,doktori piju
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
I naravno,doktori piju
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Fidele, mozda imas isto ime i prezime kao neki BIL...
Meni je crnje kad me saobraćajac pita 'je li auto ispravan?' Otkud znam, nijesam mehaničar, valjda jeste, ja se vozim u njemu.
Jedna moja poznanica redovno bude kontrolisana od policije, ima isti model automobila i sličan broj tablica kao BIL (što neko pomenu u gornjem postu). Mene je, recimo, policija od kada je pandemija (mart 2020 god.) jedanput zaustavila policija radi kontrole (kružni tok na Cetinju)a ovoj poznanici nije do vožnje.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Ajde to mi je i nekako logicno ali pitanje gdje radite to me razvaljuje.
ako putuješ u lokalu i ako zaplićeš jezikom da vidi da si pijan![]()
She is only here to annoy herself!
Nije nego sam bice ja BIL.
Samo sto BIL obicno i ne diraju tako da opet ne kapiram...
BIL se pomene tek kad se nesto desi pa se onda svi cude sto i kako a policija objavi da se lice vodilo kao BIL.
E tako vam te informacije i koristi od iste.
Poslato preko goluba pismonoše
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
tacno te vidim, volis da śekiras... ljude.
nothing comes from violence and nothing ever could
Ja volim kad me pitaju gdje radim i tako neku glupost.
Problem je kad samo kaze da odem do kolege.
Cim počne neku priču, ja sa njim normalno kao sa nekim poznanikom....i uglavnom me puste.
Najbolju scenu sam imao prije 15-tak godina.
Zaustavili me zbog brze voznje i razgovor ide:
Policajac 1 : Vozili ste brzo, podjite do kolege. ( kolega sjedi u kolima 30m dalje u hladu)
Idem do Policajca 2
Policiajac 2 me gleda upitno.
Ja: Reče mi kolega da dodjem kod Vas.... i pružam mu dokumenta
Policajac 2: Zašto mu nisi rekao si kolega?
Ja: ( ne bih da lažem)....pa sam samo slegnuo ramenima.
On: Malo sporije kolega....i vraća mi dokumenta.
Ja polako put kola i kući. :-) Smijao sam se čitav dan.
Uopšte nisam smisleno ovo napravio....ponovio sam kolega ,misleći njegov kolega.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Znas li sto je bilo prije par godina, krenuo drug put mene (ozbiljan coek) i zaustavili ga onamo gdje i tebe, i trazili mu dokumenta, sve OK, a gdje ides, rekao im da ide kod mene…znaci pretres kompletnog auta od A do Š.
Znaci kad te pitaju gdje ides, kazes samo “šta t’briga”?
Prema tome, šta da ti kažem?
A u tim si vodama znači![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Jesi li sredio ono?
Prema tome, šta da ti kažem?
Mene su na CT pratili nekim "kantica" autom civilnim, parkiram se, munjevitom brzinom izlaze i kreću 2 lika puD mene.
Ja reko: "Sad će da me olade greškom."
Pokazaše značku "služba za narkotike".
Jedan je bio profesionalan,
drugi nije umio da se ponaša.
Kulturno ih pustih da pretresu auto i obave to što misle da treba.
E sad, da li je neko BIL imalo sličan auto, ili je par godina star crni Audi A8 s fabrički toniranim staklima sumnjiv po automatizmu,
ili mojih 1.95m i ćelava glava - ostaje nagadjanje...
Nije u redove, to je bilo u zgradu tamo onu na bulevar
a nijesu jadovi, rade ljudi posao... ne mogu se samo na spijune oslanjati
inace - mislim da si sebi odgovorio sto te "vole"
meni su redovno istresali i pretresali auto, te oprema te cuda... i onda mi je jednom jedan policajac reko - nemoj mi zamjerit, zvucis malo drsko kad reces "sve je uredno" pa sam morao da provjerim... kao reci "trebalo bi", bolje ce ti biti
I od tad bukvalno na sva glupa pitanja - je li registrovani, ispravno, imate li zimske gume - sve mi je TREBALO BI
vjerovatno da me pitaju jesi li ti stvarno Novak bi rekao - TREBALO BI
zvuci cudno, ali od tad ima 10 godina jos mi gepek nijesu otvorilido tad sam bio najvece BILe u CG cini mi se
valjda ocekuju da ce neko reci da je krenuo do Rajka da mu ponese neko kilo bElog![]()
Vjeruj mi da ti je ovo zadnje sto si napiso bio razlog pretresa.. tako meni zna da bude u HNcelav, brada, bmw za zatamljenim staklima, malo malo pa me zaustavljaju sa svih strana, a kad vozim kanticu od forda Ka, ne zaustavljaju me ni kad sam bez pojasa
Panduri imaju taj neki tik na celavce u zatanljena auta, cista diskriminacija
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ja sam se parkirao na šoderu između parkinga i kontejnera. Ivičnjak je djelimično potonuo pa izgleda kao da je namjerno oboren.
I još iz nekog razloga tu ima oznaka za parking. Parkirao sam se bukvalno ispod znaka.
Na tom mjestu se stanari parkiraju oduvijek. Ja nisam nikad da se ne bih peo preko tog malog ivičnjaka. Ali sam sad došao kasno, nije bilo mjesta a ja sam imao puno stvari da nosim.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Ovo me podsjeti na jednog mog prijatelja. U to vrijeme igrača jedne prvoligaške košarkaške ekipe. Kako su stalno išli tamo ovamo preko aerodroma u Bg,jednom kad je išao privatnim poslom,zaustavi ga policajac na aerodromu i kaže mu "nešto si mi poznat? Da te ja nisam privodio prije neki dan?" Inače je i on ćelav
Always,forever and beyond ...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks