https://www.antenam.net/ekonomija/23...franca-markete
Da foruma nema ovi portali ne bi mogli do vijesti doći![]()
AROMA
HDL
iDEA
VOLI
https://www.antenam.net/ekonomija/23...franca-markete
Da foruma nema ovi portali ne bi mogli do vijesti doći![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Pa nije baš u Srbiji da ih ima masu, sad baš tražih na Google i ima 30 objekata, što za Srbiju i nije neka cifra.
Nisam bez Googlea znao tačan podatak, ali sjećam se nedje u novembru kad sam iša' iz Ćićevca, (zapamtih to mjesto zbog onih sprdnja posle izbora u CG), tj. posle izlaska sa naplatne rampe kad se sidje sa autoputa od Niša kad se krene prema BG, pa odatle krenuo za CG, na putu prema CG mape kažu da mi je najbliži Lidl na toj ruti bio tek onaj u Čačak.
Forever young, i want to be forever young
Evo kako je bilo u Hrvatskoj "Počeci Lidla u Hrvatskoj sežu još u 2002. godinu kada su prvi zaposlenici pripremali tržište, kupovali zemljišta i gradili trgovine. Vrata prvih 13 trgovina kupcima su otvorena 2006. godine. Od tada Lidl kontinuirano provodi strategiju ulaganja u širenje svoje prodajne mreže pa od početnih 13, Lidl danas u Hrvatskoj ima 105 trgovine, 2 logističko distributivna centra i zapošljava oko 3200 zaposlenika."
ja isto mislim d u Srbiji ima vise od trideset....pa samo u ZR ima dva a u NS i više, BG mogu misliti...ia koliko gradova ima nije valjda da su 105 otvorili u Hrvatskoj a samo 30 u SRB....mada moze biti, ko zna
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Da li će proširiti ponudu-malo
Da li će oboriti cijene-malo
Da li će kasirka i ona na suhomesnato imati fakultet i tečno govoriti dva jezika-hoće
Ne znam na koju foru je u Voli Eurokrem Plus jeftiniji od običnog Eurokrema. I to nije akcija, nego redovne cijene.
Super je dosta bolji, mora se to uzet
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Ovo je u Donju Goricu, mada njima nisu svuda iste cijene.
Super - 700gr je 3,49 €
Obični - 500gr je 2,79 €
Vjerovatno da je obični nova isporuka koja je poskupila, a Super isporuka po staroj cijeni. Obični baš masu poskupio.
Obratite pažnju da uzimate kremić (Eurocrem) koji je proizveden u Gornjem Milanovcu a ne u Trebinju jer su 2 svijeta...
8,99 pelene voli masline
11,99 pelene voli centar kod Mase
f6
Mene samo strah da ću se nagrdit sa kilažom kad otvore Lidl, jer odgovono tvrdim da nema ljepših peciva od onih njihovih pereca i zemički od bavarskog tijesta.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Kad pomenu Lidl, čuh za Nk konkretno da će vjerovatno da uzmu ono đe je Metalac i da će im tu biti lociran mgacin (da li glavni na nivou CG, pojma).. Znam da se više lokacija pominjalo, ovo je friška info e sad koliko je tačna, će vidimo..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
U Voli na zlaticu vj i u nas diskont Nutela na akciju 4.5e kao i Nocolino
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Pardon što pišem post za postom ali sad čuh na tv da Lidl kupuje onu rupu Bolići pored RTCG. A vala je moglo tu mnogo ljepše nešto od supermarketa.
There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)
Bookmarks