Ide Peaky Blinder posljednja sezona brzo.
https://twitter.com/ThePeakyBlinder/...79MdfYwGw&s=09
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Peacemaker finale....onaj cameo na kraju para vrijedi
Sto se tice sezone, utisak su popravile zadnje 3 epizode ali sam ocekivao malo vise, prije svega vise akcionih scena, a manje nepotrebnih dijaloga i forica (koje funkcionisu donekle), razvukli su seriju bez potrebe...ocekivao sam da ce malo vise da iskoriste taj R rating. Svakako, ko voli ovu tematiku preporuka, jer je sigurno zanimljivija od mnogih drugih comic book serija
Peacemaker nije los, ali i kao takav je za kalsu bolji od Hawkeye-a, i to govorim kao neko ko favorizuje Marvel. Drugaciji je tip humora od Marvelovog, ali OK je.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
AHHAHAH taman kakav cameooplakah
Generalno ok serija, definitivno najbolje nešto a tiče se DC-a do sad, generalna zamjerka (složiću se) akcija na minimumu u odnosu na filmOvi blesavi razgovori u koje ih obično Vigilante uvlači su vrh
Već potvrđena druga sezona..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Raised by wolves, nekako dosta nepovezane radnje u smislu sve to ima svrhu ali je redosled niđe veze.. Dosta horor elemenata i na momente maika izgleda brutalno baš.. Markus (glumac) sa tri facijalne ekspresije a dvije su mu kao da kenja a imao je zatvor 5-6 dana..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Završih Reachera...
Meni je baš fino pao, dovoljno je mozak na otavu, a opet nije glupa akcija nego taman koliko treba da bude zabavna.
Što neko reče mnogo je bolja od filma sa Kruzom.
Viđeh da je po knjigama Lee Child, pa uskočih u goodreads i vidim da je ovo u seriji rađeno po prvoj knjizi, a da su kasnije knjige još bolje ocijenjene.
Nadam se da će nastavljati seriju.
Završih i Peacemaker, a i on mi je banja pao, boleština od dijaloga. Par puta se pošteno isplakah od smijeha.
Eto ko ne zna, za seriju je zaslužan James Gunn (Suicide squad 2021 i Guardians of the galaxy 1 i 2).
Sad da se polako bačam na Ozark dok ne izađe finale Peaky Blinders.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Last edited by kimmi; 19-02-22 at 14:42.
Vec je najavljena 2. sezona, ali nema tacan datum. Amazon je rekao da im je Reacher jedna od najgledanijih serija ikada.
Drugu sezonu je potvrdio i autor Lee Child, koji ucestvuje u seriji kao producent, tako da mozemo ocekivati isti kvalitet i ubuduce.
Sto se Toma Kruza tice, veze nema sa likom Reachera koliko god se on to trudio, ali mu hvala sto je snimio filmove i skrenuo paznju na Childove knjige. Mislim da ih ima vise nego dovoljno da izaberu materijala i snime jos 5-6 kvalitetnih sezona.
Mayor of Kingstown, odlicna serija. Jeremy Renner fenomenalan.
Pisac je Taylor Sheridan, koji iza sebe ima filmove poput "Sicario" (oba filma), "Hell or high water", "Wind River", kao i serije "Yellowstone" i "1883".
ima li sta za nas sa 35+ godina ozbiljnije,sem ozarka?poceo bio The Chestnut Man ali previse mi je sablonski,skandinavski noir sam presao odavno.
From ko voli misterija horor serije
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Došao je i taj dan...
Vikings valhalla![]()
poslato sa Ultra Galaxy mašine S21
Stigao sam do četvrte epizode a ima još toliko ...
Serija je iako nije odgledana do kraja![]()
poslato sa Ultra Galaxy mašine S21
Pocela je 6. sezona Peaky Blinders.
Poslednjih 6 epizoda i to je to.
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks