@Director Ja ni ne rekoh da je spektakularno već da se trude i rade nešto za razliku od prethodnih ko zna koliko (a bilo ih je i iz DPS-a i iz SNP-a) koji nijesu uradili bukvalno ništa.
Meni i tebi možda to djeluje sve smiješno (imam gore vikendicu pa često pobjegnem od grada gore na par dana) , ali ljudima gore itekako nije.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
O cemu se radi sa zastavama?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
I onda dođu sa forom "ja ga mrzim jer je Srbin". Jeste druže, to je razlog. Licemjeri na nekoliko nivoa. Pih.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Nik Djeljosaj i njegovo igranje sa zastavama. Kao i bezobrazni odgovori na pitanja "a dje je CG zastava?"
Realno teska dosada, ali kupuje glasove "ugrozenih" albanaca.
Isti q ko CT, ili NK ili na kraju i Tuzi
Iskreno mi j3 veci problem jer trazi pozitivnu diskriminaciju za PG izbore, dok kod njega na izborima ista ne postoji.
A i to je jedan od veselih detalja crnogorske izborne matematike
Ne bih ja to nista diro
Last edited by Hell Raiser; 18-02-22 at 15:05.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...tniceve-smjene
Momo Koprivica retorikom sve više podsjeća na Medojevića. Ako ne bude oprezan, i gabaritima će da ga stigne.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
To ti iz iskustva govoriš?
Pusti ga neka priča. Što više priča, to bolje.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...e-cuju-pitanja
I 2 Majbaha su im malo, ovi postaju gori no prosla vlast. xD
Poskupio je taksi ili im je ispod časti da se voze sa ovim “starudijama”
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa dpsu je trebalo vremena da izgradi, testira i usavrši sistem. Lako je svima poslije njih kad dolaze na gotovo.
Nema potrebe, vidiš da vam se i narod sprda na maskenbalima...Kako bi drukče sa avangardom
Last edited by Director; 19-02-22 at 20:55.
Problem je sto je citava politicka scena sprdnja tih famoznih 30 godina. No narod stalno hebu u zdrav mozak istim forama.
If it ain't broke don't fix it.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ja evo periodicno udjem ovdje na svakih par dana i vidim da director ociju ne susi. O cemu se radi? Znam da svakog pogodi neka situacija ali ovo je bas ekstremno
Jel se on i extra jos svadjaju sa zamisljenim neprijateljima i stavovima i ubjedjuju vas da ih mrzite
Nista, nema nama naprijed dok brat SKOj ne rijesi misteriju ko je pisao po Kotoru i dok se luckey ne vrati DPSu.
Ljuša fino si ispao na ovu sliku , a Džaka partner ti pristaje
Kotor i Tivat like this...
A pricamo kako Vucic legalno kupuje glasove.
Posjo strikes again
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...jos-sedam-dana
50 eura mjesecno svakom prijavljenom podstanaru. Naravno Posjo i gradske sluzbe formiraju rang listu, jer je nema javno.
Ne bih ja to nista diro
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks