Page 143 of 227 FirstFirst ... 4393133139140141142143144145146147153193 ... LastLast
Results 3,551 to 3,575 of 5657

Thread: Načisto / Reflektor - teme, gosti... [reakcije]

Thanks Thanks Given 
    321
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    82 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    A po čemu valja Đurović? Kako ga ameri i profa kvalitetno poslaše na gašenje glave kad ga je izdžibrio za ministra auh
    Pošten, umjeren, vaspitan, obrazovan i uspješan čovjek. Dobro bi bilo da imamo vise ovakvih politicara - koji uspiju u realnom sektoru pa onda počnu da se bave politikom.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,468
    Thanks Thanks Received 
    1,187
    Thanked in
    584 Posts

Јел оно Ђуровић требао за министра одбране или сам побркао нешто?

Испао је неаргументован ноћас, и он и Дамјановић а Милатовић их је чињеницама побиједио.

Видим да се сви слажемо да је Дамјановић већ министар и да је изгубио ону прибраност и објективност коју је имао. Ово је ноћас нека друга особа од оне прије нпр годину.

Видим коментаришете маркетинг Милатовића. Имао је испада али је он је по мом суду износио смислене и корисне информације.

Иначе, коментар Дамјановића, не разликујете се од Дпс-а ( то је при крају гледа рекао) је баш дно

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
    Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    1,468
    Thanks Thanks Received 
    1,187
    Thanked in
    584 Posts

Quote Originally Posted by H1ghLand3R View Post
    Mi nijesmo onda istu emisiju gledali. Jos nivo nekulture koji pokazuje ala Momo Koprivica je nenormalan
    О чему причаш, емисија је била веома пристојна и културна, и конструктивна, већином

Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    263
    Thanks Thanks Received 
    68
    Thanked in
    39 Posts

Eo ide repriza za sve one koje nisu istu emisiju gledali

5. The Following User Says Thank You to Liberte For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,468
    Thanks Thanks Received 
    1,187
    Thanked in
    584 Posts

Quote Originally Posted by Liberte View Post
    Eo ide repriza za sve one koje nisu istu emisiju gledali

Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Quote Originally Posted by Stradivari View Post
    Niko ne kaže da tužioci i sudije moraju u penziju kad ostvare pravo na nju, već samo da više ne mogu obavljati pomenute funkcije!!!
    Quote Originally Posted by Apolo View Post
    Tako je. Samo im prestaje tuzilacka funkcija. Hoce li oni taj uslov da iskoriste ili ne niko ne dovodi u pitanje.
    Meni je stvarno tesko da ponekad razumijem kako ljudi ponekad nijesu u stanju da razumiju vrlo jednostavne stvari. Izgleda da zaslepljenost sopstvenim politickim stavom ima moć da blokira mozak

Suprotno je principu ravnovpravnosti po osnovu pola da zenama prestaje tuzilacka funkcija sa navrsenih 64 godina, a muskarcima sa 66. Radi se o diskriminaciji koja je suprotna izricitoj odredbi Ustava.

Zar je ovo, stvarno, toliko komplikovamno da se razumije?

Ja ne znam nijednu od tih zena, niti kakvi su tuzioci. Niti imam bilo kakav interees, a ponajmanje politicki. Govorim o principu postovanja zakonitosti. I potrebi da se isti postuje, ako vec govorimo o vladavini prava.

Nije dobro kad se do vladavine prava zeli stici silovanjem zakona. To nosi rizik je da se praksa zavisnosti tužioca od političara nastavi. S novim gazdama.

8. The Following 2 Users Say Thank You to Ostoja For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    12,557
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Nisam znao šta da očekujem, tek je nedavno počeo da se aktivno pojavljuje, ali od dps partner tajkuna šta očekivat
    Lucke ponekad mislim da nas troluješ

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Prvi rtcg, uvatih samo 5 minuta.. Svi su bili klasični političari (šta god to značilo) liše Drecuna..
    istina živa...percepcija-qrva...meni su se više dopali Damjanović i Drecun i uopšte ne mislim da ih je ministar iz bivše vlade "razbio"- naprotiv...još bih dodala da mu je barem tri puta Damjanović podmetnuo pod nos nešto što je preslikao od bivših a kiti se kao da je njegovo perje...ovaj je došao iz inostranstva sa jasnom namjerom da postane političar...nije lud da rinta po bijelom svijetu kad ođe ima leba bez motike....barem takav utisak ostavlja. I bila je prilično korektna debata bez obzira na njegovo pink/happy nadgornjavanje koje je počelo kad mu je Djurović rekao da vladu ne čini jedan čovjek i dobro mu je rekao....dako se ne ambisamo, što bi dobri Zvek Zivi rekao, kad Jakov i Mickey napušte funkcije. Svi su političari više nego išta drugo, samo je Pedji onamo bilo banja, slatko im se smijao na momente.. Njemu je svejedno, samo priča što misli i lijepo priča, po meni! Politika je qrva, izvin'te me što psujem....
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

10. The Following User Says Thank You to zvoncica For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by SweetShiva View Post
    Evo sad ne valjaju ni Goran Djurovic i Sasa Damjanovic zbog ovog malog iskompleksiranog klipana, svašta.

Takav ti je odje narod, vole nove likove i tacka. Jos ih proglase mladim, lijepim i pametnim kao nekad Mila, Moma i Sveta, pa ih u zvijezde okivaju

12. The Following User Says Thank You to opmne For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,510
    Thanked in
    2,652 Posts

Quote Originally Posted by Ostoja View Post
    U politiku se ulazi zbog licne ambicije, ili licne koristi. A to je povezano. Ne znam nijednog politicara da je u politiku usao zbog opsteg dobra.
    Ja kada uđem biće zbog ličnog dobra.
    Samo prvo sebe da obezbijedim

Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

14. The Following 3 Users Say Thank You to Bugi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,321
    Thanks Thanks Received 
    5,919
    Thanked in
    3,433 Posts

Ja cu te glasati ko nije za sebe nije ni za druge dosta vise sa filantropima

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    684
    Thanks Thanks Received 
    703
    Thanked in
    460 Posts

Quote Originally Posted by nimfa View Post
    Јел оно Ђуровић требао за министра одбране или сам побркао нешто?

Испао је неаргументован ноћас, и он и Дамјановић а Милатовић их је чињеницама побиједио.

Видим да се сви слажемо да је Дамјановић већ министар и да је изгубио ону прибраност и објективност коју је имао. Ово је ноћас нека друга особа од оне прије нпр годину.

Видим коментаришете маркетинг Милатовића. Имао је испада али је он је по мом суду износио смислене и корисне информације.

Иначе, коментар Дамјановића, не разликујете се од Дпс-а ( то је при крају гледа рекао) је баш дно

Milatović i činjenice, oprezno sa tim
    4% inflacija je njegova činjenica
    Last edited by Markys; 19-02-22 at 09:41.
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    201
    Thanked in
    142 Posts

Damjanovic jeste strucnjak ali za svoj dzep. Znaju to iz dps-a dobro.

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,470
    Thanked in
    6,746 Posts

Evo sad ne valjaju ni Goran Djurovic i Sasa Damjanovic zbog ovog malog iskompleksiranog klipana, svašta.

kad je Damjanović postavljen za direktora carina, ja ne znam da li je bilo 10tak postova. kad su ga makli, e tu kreće igranka. upiru priču da je za DPS (rekla Vanja Ćalović pa mora bit tačno). eo i sad. drvlje i kamenje po svima ko je iz URAe/SNPa i bilo koga ko se pomene kao mogući član nove vlade. ako je ko radio i bio za DPS i podržava sve što su radili onda je to Drecun. ali to ne smeta izgleda

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Drecun nije kandidat za ministra. Damjanović očigledno već u svojoj glavi sjedi u ministarskom kabinetu.

Thanks Thanks Given 
    480
    Thanks Thanks Received 
    651
    Thanked in
    301 Posts

Moze li ko napisati po cemu je Damjanovic strucan... moze li neko reci njegove reference gdje je radio....sta je radio...poziciju na kojoj je radio....

Ja ga znam kao politicara samo...al moguce da grijesim i da je stvarno sposoban...mada mi zaista ne uliva povjerenje dobrog menagera...

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    82 Posts

Damjanavoć i Drecun su na listi od 40tak imena koje su za DPS prihvatljivi u sastavu Vlade,Agencija i Direktorata.
    Last edited by holiday; 19-02-22 at 11:57.

Thanks Thanks Given 
    321
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    82 Posts

Quote Originally Posted by osvajaci pg View Post
    Moze li ko napisati po cemu je Damjanovic strucan... moze li neko reci njegove reference gdje je radio....sta je radio...poziciju na kojoj je radio....

Ja ga znam kao politicara samo...al moguce da grijesim i da je stvarno sposoban...mada mi zaista ne uliva povjerenje dobrog menagera...
    Ne uliva povjerenje mr ekonomije, koji je od 92. godine u sistemu, bio savjetnik u ministarstvu finansija pa devizni inspektor i od 2007. do 2020. godine poslanik? Jedan od rijetkih koga postuju svi.

Bitno je uliva povjerenje neko ko je radio u EBRD i veze nema o nasem sistemu, zrtvovao se da pomogne Crnoj Gori pa kad vise nije potreban ipak ne bi da se vrati u EBRD nego da osniva partiju.

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,470
    Thanked in
    6,746 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Drecun nije kandidat za ministra. Damjanović očigledno već u svojoj glavi sjedi u ministarskom kabinetu.
    to je dakle kriterijum. Drecun je dobar iako nije kandidat za ministra, a uredno je pomagao DPSu više no Damjanović koga ćemo da pljujemo jer će možda biti dio nove vlade

24. The Following 2 Users Say Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Zamislite hipotetičku situaciju da ja uporedim Moma, Ljalja ili nekog iz te ekipe sa Kavačkim/Škaljarskim klanom, Kalićima, Šarićima? Samo zato jer ih ne volim kao ni njihove partije? Bez ikakvog drugog razloga?
    Mislim da bi me pojedini zapalili na forumu.. Doduše, boli me penisač za gore pomenute Damjanovića, ekipu iz ure uopšteno i druge sablasni političke scene.. Samo malo upalite mozak kad kačite etikete i poredite babe i žabe, možda oni jesu smećari (mnogi i jesu bez ikakvog uvijanja u oblande) ali takva poređenja..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

26. The Following User Says Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    480
    Thanks Thanks Received 
    651
    Thanked in
    301 Posts

Ne uliva povjerenje mr ekonomije, koji je od 92. godine u sistemu, bio savjetnik u ministarstvu finansija pa devizni inspektor i od 2007. do 2020. godine poslanik? Jedan od rijetkih koga postuju svi.

Bitno je uliva povjerenje neko ko je radio u EBRD i veze nema o nasem sistemu, zrtvovao se da pomogne Crnoj Gori pa kad vise nije potreban ipak ne bi da se vrati u EBRD nego da osniva partiju.

Znaci klasicni svirac klincu... i pretpostavljao sam.... sve javni sektor a onda skupstina i tu se edukovao u pm.
    Pa da meni npr Milatovic uliva vise povjerenja jer se dokazao vani i radio za strane ozbiljne firme gdje se potrebno dokazati a ne biti stranacki aparatcik.

Al dobro svako ima svoje kriterijume vrednovanja ljudi.

Thanks Thanks Given 
    321
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    82 Posts

Default Načisto / Reflektor - teme, gosti... [reakcije]

Znaci klasicni svirac klincu... i pretpostavljao sam.... sve javni sektor a onda skupstina i tu se edukovao u pm.
    Pa da meni npr Milatovic uliva vise povjerenja jer se dokazao vani i radio za strane ozbiljne firme gdje se potrebno dokazati a ne biti stranacki aparatcik.

Ne vrednujem ih kao ljude stvarno, vec kao strucnjake za poziviciju ministra. Po tome, Damjanovica bih izabrao 5 puta prije Jakova jer poznaje sistem, bio je tu. Jakova bih za savjetnika nekog, dok ne nauci sistem i to jer nije radio u Cg tj i jeste ali ga nije zanimalo ocigledno, da ne pominjem lutanja njegova za statistike one, socijalu i slicno.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,732
    Thanked in
    3,879 Posts

Najbitnije je da operativci dobro poznaju materiju. Drecun, na primjer, nije neznaven, ali je jedan od najgorih i najkorumpiranijih ljudi koji obitavaju u Crnoj Gori. Dok je bio i političar i bankar nije se ugradio samo u vazduh koji ljudi dišu. A možda jeste i u to.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

30. The Following 4 Users Say Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    to je dakle kriterijum. Drecun je dobar iako nije kandidat za ministra, a uredno je pomagao DPSu više no Damjanović koga ćemo da pljujemo jer će možda biti dio nove vlade

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Najbitnije je da operativci dobro poznaju materiju. Drecun, na primjer, nije neznaven, ali je jedan od najgorih i najkorumpiranijih ljudi koji obitavaju u Crnoj Gori. Dok je bio i političar i bankar nije se ugradio samo u vazduh koji ljudi dišu. A možda jeste i u to.
    Drecun aka Lignjoslav

Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	download (1).jpg 
Views:	82 
Size:	2.8 KB 
ID:	174536  
    Last edited by kimmi; 19-02-22 at 15:10.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Naravno da je ovim fap-fap urašima bitnije prije svega ko je spreman da prihvati poziv da se pravi vlada koja je klasična izdaja narodne volje posljednjih izbora. Možeš mislit izjavu, da je nekome prihvatljiv Damjanović prije Jakova i Spajića. Prihvatljiv je njima i Ibrahimović i Joković i Đeljošaj jer su spremni na to da dižu ruke u skupštini samo da imaju svoj interes. A i sa SD-om aktivno se dogovaralo, pa je sve jasno kao dan. Kakva partija, takvi i simpatizeri i glasači...

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,470
    Thanked in
    6,746 Posts

pa nAAAAAAArodna volja je pričala da nije glasala za ovakvu vladu no onu u kojoj će biti političari. no, dobro ođe je narod mijenja mišljenje ka' čarape

Page 143 of 227 FirstFirst ... 4393133139140141142143144145146147153193 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)