Hocu Michelin PS4.
Ove cujem na 70+ na sat. PS4 se ne bi cuo ispod 100, a to znaci nikad.
Hocu Michelin PS4.
Ove cujem na 70+ na sat. PS4 se ne bi cuo ispod 100, a to znaci nikad.
Prema tome, šta da ti kažem?
pojačaj Mark&Levinson
She is only here to annoy herself!
Trosi masu struje.
Jeftino ovo dajes s obzirom da je Miselinka i R18...
Ta guma je ocijenjena kao najbolja low rolling resistance guma, kako moze trosit masu struje?
Ne kazem za gumu da trosi, zapravo ona stedi struju nego zezam NSX-a da mi Mark Levinson trosi masu struje i da ga ne palim.
Guma je klasa definitivno, OEM, ovi moji ne stavljaju bezveze gume, ali npr. kad vozim na struju 60-70 cujem blago brujanje jer su M+S, i smeta mi.
PS4 imam za 900-%, Primacy 4 za 750-%. E to su gume.
Sto mu ne odradis armaflex![]()
Moze li onaj iz Home Systems-a?
ja sam se nesto bas razocarao u te all season gume. Prosle nedelje sa ekipom bio na zabljak , dva auta sa allseason gumama nisu mogla izac do vikendice kao i oni sa ljetnjim , svi sa zimskim bil0o kojim gumama bez problema. Na sluzbeni auto imamo isto allseason po kisi se auto ponasa katastrofa. E sad ogradicu se da je to sve do marke gume i sl . vecina vozi Barumke i sl gume ranga 60-70-80e , ali kad obicna zimska Sava od 50e radi 10x bolji posao onda pisi propalo
Racunam da su ove Miselinke koje prodaje Fabija skroz druga prica u odnosu na Barum , ali mislim da je neuporedivo bolja opcija dva seta tockova a i trajace duplo duze
Last edited by Stivi; 20-02-22 at 16:04.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Meni je Savina skroz ok i na kisu a i na snijeg, jedina mana sto se trosi prebrzo..
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Mischelin crosslimate je top guma. Ne znam koje to all season vi vozite.
Ne smije se kaže naglo zakočiti na kišu.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Svašta čovjek može ođe da pročita 🙂
Ja sam ispisao iz svog iskustva . Na sluzbeni auto imamo Barum M+S a to je guma koja kosta 70-80e i koju ce kupiti 80% nasih vozaca(jer je u tom nizem cjenovnom rangu) tesko nas narod daje za mishelin 130e po komadu. Ja za nju konkretno mogu da kazem da je prelosa na kishu , na snijeg je nisam vozio ali ne uliva mi neko povjerenje kad nije sposobna na kisu bit dobra . Stvarno ovo sto pomenuh za Zabljak nisam gledao ko ima koju gumu samo kad sam pitao ova dva druga sto su se zaglavili jesu li zimske gume rekli su ne nego M+S.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
M+S nije All season guma.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
All-season tyres can carry one to two markings that indicate good winter performance: One is the M+S (Mud + Snow) marking, which indicates that it performs well on both surfaces. However, it is not certified. That is the case with the second marking, the Alpine symbol (3PMSF – “3 Peak Mountain Snow Flake”). This is why from October 2024 onwards, only winter and all-season tyres with this symbol are permitted for use in the winter months.
koji je danas dan, ovo moram u kalendar da zabiljezim
spoznao sam da ljekss i moja trafika imaju istu (nestandardnu) dimenziju gume
kad kazes "kao i oni sa ljetnjim" - to dajes poredjenje da su lose kao ljetnje ili je neko stvarno toliki debila da je na metar snijega otisao sa ljetnjim gumama?
nije ni zimska najcesce, iako ih prodaju kako takve
Kad sam bio na ZB coek uglavio GLa nekog (ili slicno) u 15-20cm snijega i tu ostao morali su ga vuci... reko samo savjet, sledeci put zimske gume na snijeg - kaze ja sam ih prosle nedelju kupio rekli su mi da su zimske - a na njih 4 duzna siroka kanala
inace, nije sve do gume, ima nesto i do vozaca
Nego, jesam li ja vama pominjao da mene drugu zimu za redom pozitivno iznenadjuju tigrove gume? dobio sam ih sa autom nove (prevaranti) ali zbilja su odlicne na snijeg (da ih ne ureknem).
Ako se pitate sto ih nijesam promijenio - vidi post iznad![]()
Na ZB ka skijalistu sam po golome ledu prosao svaki put bez da mrdne, a masovno su ljudi odustajali... gazio tu 15-20cm snijega i slicno
tigar/sava/kenda <100e, uniroyal 160emichelin run flat 180e
neka bas jebena dimenzija
samo kavijar i miselin
ja na zabjak krajem januara....prosao sa pajerom lagano kroz pola metra sniega da dodjem do kuce....sa klasicnom zimskom gumom...
a onda mi dodje kum sa LC i zaglavi se tamo dje ja prodjoh lagano.... nije bilo sanse da mrdne.... gume neke all season....vise za asfalt....
zato ja i na lagunu imam 2 seta.... i za pajera sam porucio drugi set za ljeto...
Ovaj barum je kupljen kao Allseason , gore sam svudje i pisao m+s umjesto allseason misleci da se podrazumijeva s obzirom da sam post prije pricao o allseason gumama ...
ne vidim sad neku poentu nekog velikog razglabanja o tome , ja sam iznio svoje misljenje i svoje iskustvo , meni je drago ako imate vi bolja iskustva. Opet sam se ogradio da je to situacija sa jeftinijim brendovima i da nisam vozio premium brendove
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks