Originally Posted by
lucke91
Nisam znao šta da očekujem, tek je nedavno počeo da se aktivno pojavljuje, ali od dps partner tajkuna šta očekivat

Lucke ponekad mislim da nas troluješ 

Originally Posted by
Zedd
Prvi rtcg, uvatih samo 5 minuta.. Svi su bili klasični političari (šta god to značilo) liše Drecuna..
istina živa...percepcija-qrva...meni su se više dopali Damjanović i Drecun i uopšte ne mislim da ih je ministar iz bivše vlade "razbio"- naprotiv...još bih dodala da mu je barem tri puta Damjanović podmetnuo pod nos nešto što je preslikao od bivših a kiti se kao da je njegovo perje...ovaj je došao iz inostranstva sa jasnom namjerom da postane političar...nije lud da rinta po bijelom svijetu kad ođe ima leba bez motike....barem takav utisak ostavlja. I bila je prilično korektna debata bez obzira na njegovo pink/happy nadgornjavanje koje je počelo kad mu je Djurović rekao da vladu ne čini jedan čovjek i dobro mu je rekao....dako se ne ambisamo, što bi dobri Zvek Zivi rekao, kad Jakov i Mickey napušte funkcije. Svi su političari više nego išta drugo, samo je Pedji onamo bilo banja, slatko im se smijao na momente.. Njemu je svejedno, samo priča što misli i lijepo priča, po meni! Politika je qrva, izvin'te me što psujem....
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks