Page 142 of 227 FirstFirst ... 4292132138139140141142143144145146152192 ... LastLast
Results 3,526 to 3,550 of 5657

Thread: Načisto / Reflektor - teme, gosti... [reakcije]

Thanks Thanks Given 
    8,764
    Thanks Thanks Received 
    3,894
    Thanked in
    2,327 Posts

Guzichko- Adria...pricha kako se sa Eskobarom sastajao u parku...
    ...

Thanks Thanks Given 
    1,462
    Thanks Thanks Received 
    1,186
    Thanked in
    583 Posts

Како је киван Дамјановић. Много је пао ноћас у мојим очима. Прича му је горка.

Ђуровић слаб такође.

Милатовић их је уништио обојицу.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
    Sate sate sate

3. The Following 2 Users Say Thank You to nimfa For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    117
    Thanks Thanks Received 
    93
    Thanked in
    50 Posts

Mi nijesmo onda istu emisiju gledali. Jos nivo nekulture koji pokazuje ala Momo Koprivica je nenormalan

5. The Following 2 Users Say Thank You to H1ghLand3R For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    349
    Thanked in
    180 Posts

Manje vise ko je koga unistio, ali je iz aviona vidljivo koliko je Damjanovic pun neke mrznje…

Realno su svi tanki bili

Thanks Thanks Given 
    8,764
    Thanks Thanks Received 
    3,894
    Thanked in
    2,327 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Guzichko- Adria...pricha kako se sa Eskobarom sastajao u parku...
    Tramp se opet kandiduje...ima izvore koji mu javljaju redovno,i dobice,i ide da ga podrzi jer se tu okuplja krem...!

A shto je ovoooooooooooooooooooooooooooooo
    ...

8. The Following User Says Thank You to AL no1 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,106
    Thanks Thanks Received 
    6,664
    Thanked in
    3,179 Posts

Koja je kvota u Lob da Medo završi u Dobrotu? Bih bačio koju paru.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

10. The Following User Says Thank You to avet For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8,764
    Thanks Thanks Received 
    3,894
    Thanked in
    2,327 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    Koja je kvota u Lob da Medo završi u Dobrotu? Bih bačio koju paru.
    Svega mi nocas mi ga bi malo i zao,moguce je da shiba neku novu supstancu.
    ...

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Damjanović - kako me je razočarao, pun mržnje, izlijeće sa glupim argumentima samo da pokuša da sroza milatovića, sad kad mu je obećano ministarsko mjesto plasira debilnu priču da bi novi izbori uništili evropa sad program, i još dosta toga... prvi sam ga ovdje branio kad ga makoše sa čela poreske i carina ali baš me je razočarao...

Djurović iz ure - vidim da ga šalju u ove emisije na ekonomske teme, u studio svi se zalazu za ogranicavanje cijena osnovnih zivotnih namirnica i goriva, vlada poslala zakon na usvajanje, a djurovic debilčina tajkunska zapjeni odmah ne smijemo marže dirat, ne smijemo poslodavcima pare iz dzepa uzimat, ovo je liberalna ekonomija itd, ja sam veli iz biznisa znam kako to ide, a znamo da ti o tajkunima razmišljaš a ne o narodu splačino...

Kaze djurovic treba smanjit pdv na te artikle, ovi rekose da su smanjili prosle godine a trgovci nisu smanjili cijene nego pravili dodatnu zaradu na smanjenje pdv-a a kasnije cak i povecali cijene, a djuro ućuta.... splačina tajkunska, samo da njega mjesto neko ministarsko zaobidje...
    Još kad udjoše u direktne ekonomske argumentacije i kad više nije imao konkretnih argumenata poče da prosipa fore da je milatović dijete kome su uzeli igračku, ovaj mu reče pusti to daj mi argument ako nisam u pravu a djuro opet ućuta...

Ladno i djurović protiv dolaska lidla, veli moramo domaće da zaštitimo ovi vele pa oboriće cijene, zaposliće 1000 ljudi, diće plate, poštuju prava radnika, jok veli moramo da jačamo domaće, pakao...

Milatović - borio se koliko je mogao, svi ga napadali, počeo i on politiku aktivno da prosipa i da marketing pravi, ali činjenice su da je njegovim i spajicevim idejama narod živnuo mnogo i da će lagano oko 10% uzet na izbore... i vidim po djuroviću da ovi iz ure ne mogu da mu to oproste jer će im uzet mjesto tasa na vagi... ipak ja ih ne bi glasao ako budu tu braticka, mitrovic, zdraka i slični..
    Veli da je sa lidlom dogovoreno da prvo logistički centar otvore i zatim grade 20 objekata koje će da otvore u istom danu

Drecun - ozbiljna priča, realna, ali mu nisu dali mnogo prostora...
    Last edited by lucke91; 18-02-22 at 21:01.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,457 Posts

Quote Originally Posted by Ostoja View Post
    Svrha pozitivne diskriminacije nije negativna diskriminacija. Zene imaju, po osnovu pozitivne diskriminacije, pravo da traze da idu u penziju sa 64 godine, a nikako da se prisiljavaju da idu.

Uostalom, Zakon PIO kaze da zene sa 64 sticu pravo na penziju, a ne da ispunjavaju uslov za penziju. Razlika je.
    Radi se o pravu, ne o obavezi.

Odluka TS predstavlja negativnu diskriminaciju. Ova odluka TS ima lagano da padne pred sudom u Strazburu, ako se bude tamo islo. Tamo se ne sudi po ćefu, no prema zakonu.
    Sunce ti je*em, tek su poceli sa radom i vec su izgubili kredibilitet. Ovo lagano pada u Strazburu. Problem je samo sto ce se ovakvom sastavu TS-a dopustiti da radi sve dok se ovo pitanje ne rijesi. Sto znaci da ce o tuziocima odlucivati politicki motivisan TS koji je na prvom zasjedanju povrijedio ljudska prava tuzilaca.

Quote Originally Posted by Stradivari View Post
    Niko ne kaže da tužioci i sudije moraju u penziju kad ostvare pravo na nju, već samo da više ne mogu obavljati pomenute funkcije!!!
    Problematika je sustinski vezana za pitanje penzije. Ako im funkcija prestaje zbog ostvarivanja prava na penziju, a imamo u vidu da za muskarce vazi visociji prag za sticanje tog prava, onda je efekat takve odluke sam po sebi diskriminatoran.
    Last edited by VanjaTheMan; 18-02-22 at 21:06.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Damjanović - kako me je razočarao, pun mržnje, izlijeće sa glupim argumentima samo da pokuša da sroza milatovića, sad kad mu je obećano ministarsko mjesto plasira debilnu priču da bi novi izbori uništili evropa sad program, i još dosta toga... prvi sam ga ovdje branio kad ga makoše sa čela poreske i carina ali baš me je razočarao...

Djurović iz ure - vidim da ga šalju u ove emisije na ekonomske teme, u studio svi se zalazu za ogranicavanje cijena osnovnih zivotnih namirnica i goriva, vlada poslala zakon na usvajanje, a djurovic debilčina tajkunska zapjeni odmah ne smijemo marže dirat, ne smijemo poslodavcima pare iz dzepa uzimat, ovo je liberalna ekonomija itd, ja sam veli iz biznisa znam kako to ide, a znamo da ti o tajkunima razmišljaš a ne o narodu splačino...

Kaze djurovic treba smanjit pdv na te artikle, ovi rekose da su smanjili prosle godine a trgovci nisu smanjili cijene nego pravili dodatnu zaradu na smanjenje pdv-a a kasnije cak i povecali cijene, a djuro ućuta.... splačina tajkunska, samo da njega mjesto neko ministarsko zaobidje...
    Još kad udjoše u direktne ekonomske argumentacije i kad više nije imao konkretnih argumenata poče da prosipa fore da je milatović dijete kome su uzeli igračku, ovaj mu reče pusti to daj mi argument ako nisam u pravu a djuro opet ućuta...

Ladno i djurović protiv dolaska lidla, veli moramo domaće da zaštitimo ovi vele pa oboriće cijene, zaposliće 1000 ljudi, diće plate, poštuju prava radnika, jok veli moramo da jačamo domaće, pakao...

Milatović - borio se koliko je mogao, svi ga napadali, počeo i on politiku aktivno da prosipa i da marketing pravi, ali činjenice su da je njegovim i spajicevim idejama narod živnuo mnogo i da će lagano oko 10% uzet na izbore... i vidim po djuroviću da ovi iz ure ne mogu da mu to oproste jer će im uzet mjesto tasa na vagi... ipak ja ih ne bi glasao ako budu tu braticka, mitrovic, zdraka i slični..
    Veli da je sa lidlom dogovoreno da prvo logistički centar otvore i zatim grade 20 objekata koje će da otvore u istom danu

Drecun - ozbiljna priča, realna, ali mu nisu dali mnogo prostora...
    A što si očekivao od Đurovića? To su sve povezani likovi, a i brine za svoj duboki džep, veći je njemu euro no Midi svojevremeno...

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    A što si očekivao od Đurovića? To su sve povezani likovi, a i brine za svoj duboki džep, veći je njemu euro no Midi svojevremeno...
    Nisam znao šta da očekujem, tek je nedavno počeo da se aktivno pojavljuje, ali od dps partner tajkuna šta očekivat
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

veći je njemu euro no Midi svojevremeno...
    čoek je platio ženi transplataciju bubrega. preko 40 iljada je donirao. toliko o tome koliko ti pojma imaš o bilo čemu

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

17. The Following 5 Users Say Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    263
    Thanks Thanks Received 
    68
    Thanked in
    39 Posts

Milatovic ih pospremio.

Damnjanovic ispao splacina, a ovaj Djurovic nema pojma o ekonomiji, tek javni nastupi su mu trop.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    čoek je platio ženi transplataciju bubrega. preko 40 iljada je donirao. toliko o tome koliko ti pojma imaš o bilo čemu

Znam da je platio toj ženi transplantaciju, govorim iz ugla poslodavca i o ovome što je pričao. Ne moraš skakat na svaku protiv splačina URAe nisu ti iz kuće

Thanks Thanks Given 
    263
    Thanks Thanks Received 
    68
    Thanked in
    39 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post

I Darko Saric i Safet Kalac su pomagali ljudima po sjeveru ali to ne znaci da oni nisu narko dileri.

Ovaj Djurovic je totalno razocarenje, javni nastupi su mi bukvalno smijesni. Nikakav dojam intelektualca ili ekonomskog analaticara ne ostavlja.

To sto je preduzetnik i biznismen je totalno druga prica.

21. The Following User Says Thank You to Liberte For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

A njemu da neko iz URAe kaže kako je sunce plavo i štetno on bi reka "jes časti mi" ...DPS vladavina je ostavila strašne posljedice, poput Černobilja na glasače u CG

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by Liberte View Post
    I Darko Saric i Safet Kalac su pomagali ljudima po sjeveru ali to ne znaci da oni nisu narko dileri.

Ovaj Djurovic je totalno razocarenje, javni nastupi su mi bukvalno smijesni. Nikakav dojam intelektualca ili ekonomskog analaticara ne ostavlja.

To sto je preduzetnik i biznismen je totalno druga prica.
    Tebra, kako dođosmo do poređenja Šarića, Kalića sa njim? Ne branim ga niti mi puca za njega ali kako dođosmo do tog poređenja?
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

A njemu da neko iz URAe kaže kako je sunce plavo i štetno on bi reka "jes časti mi" ...DPS vladavina je ostavila strašne posljedice, poput Černobilja na glasače u CG
    zabolje mene ona rabota za URU brale. jasno si napisa da mu je euro preveliki. ja ti odgovorio da je to niđe veze. branio sam čoeka ne partiju. nije partija platila transplataciju no on

totalno promašena poenta onoga što sam ja napisao. ne znam samo kako upoređuješ ovako al ajd

Last edited by outline; 18-02-22 at 22:01.
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    2,874
    Thanks Thanks Received 
    1,090
    Thanked in
    516 Posts

Quote Originally Posted by nimfa View Post
    Како је киван Дамјановић. Много је пао ноћас у мојим очима. Прича му је горка.

Ђуровић слаб такође.

Милатовић их је уништио обојицу.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
    Dje su gostovali?

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
    Tebe mi je žao a za mene me duša boli

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by aleksa111111 View Post
    Dje su gostovali?

Prvi rtcg, uvatih samo 5 minuta.. Svi su bili klasični političari (šta god to značilo) liše Drecuna..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    2,874
    Thanks Thanks Received 
    1,090
    Thanked in
    516 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Sunce ti je*em, tek su poceli sa radom i vec su izgubili kredibilitet. Ovo lagano pada u Strazburu. Problem je samo sto ce se ovakvom sastavu TS-a dopustiti da radi sve dok se ovo pitanje ne rijesi. Sto znaci da ce o tuziocima odlucivati politicki motivisan TS koji je na prvom zasjedanju povrijedio ljudska prava tuzilaca.

Problematika je sustinski vezana za pitanje penzije. Ako im funkcija prestaje zbog ostvarivanja prava na penziju, a imamo u vidu da za muskarce vazi visociji prag za sticanje tog prava, onda je efekat takve odluke sam po sebi diskriminatoran.
    Bas se posjekirasmo sto ce strazbur reci(on nikad vise tuzilac),
    kolko je drzava greskama licno njega i njegovih tuzilaca, isplatila "nasih para" saricima kalicima i inim u milionima. treba jos da lamentiramo nad njegovom sudbom.

Tebe mi je žao a za mene me duša boli

Thanks Thanks Given 
    321
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    82 Posts

Evo sad ne valjaju ni Goran Djurovic i Sasa Damjanovic zbog ovog malog iskompleksiranog klipana, svašta.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    263
    Thanks Thanks Received 
    68
    Thanked in
    39 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Tebra, kako dođosmo do poređenja Šarića, Kalića sa njim? Ne branim ga niti mi puca za njega ali kako dođosmo do tog poređenja?
    Brate vrlo prosto, lik nema pojma ni o cemu i uz to se mnogo seljaci u javnnim nastupima. I ovo mu je bukvalno treci takav u nizu.

Ovdje smo da cijenimo njega kao politickog predstavnika jedne “avangardne partije” a ne da se moralise ko je kome darovao bubreg.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Brate vrlo prosto, lik nema pojma ni o cemu i uz to se mnogo seljaci u javnnim nastupima. I ovo mu je bukvalno treci takav u nizu.

Ovdje smo da cijenimo njega kao politickog predstavnika jedne “avangardne partije” a ne da se moralise ko je kome darovao bubreg.
    A ček, ti političara porediš sa Šarićima i Kalićima, što je seljak i što se tebi ne sviđa on i partija mu? Topić.. Ne bi te više zadržavo..

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by SweetShiva View Post
    Evo sad ne valjaju ni Goran Djurovic i Sasa Damjanovic zbog ovog malog iskompleksiranog klipana, svašta.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    A po čemu valja Đurović? Kako ga ameri i profa kvalitetno poslaše na gašenje glave kad ga je izdžibrio za ministra auh

Page 142 of 227 FirstFirst ... 4292132138139140141142143144145146152192 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)