Uh! Odlicna! Taman za neku Ben Dover temu na fotografiji![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Sto se kutija tice ja sam moju jedva narucio (poslije dosta cekanja, otkazivanja i sl.) sa eBay-a ali ne bih ni pominjao prodavca zbog navedenih problema.
Ono sto sam kod nas gledao je vrlo slicnog kvaliteta ili jos losije a kosta 3x vise.
U BG-u mogu da se nadju fine kutije za pristojne novce ali ih treba dopremit' ovamo.
Ako Misko bude sto nabavljao ili neko drugi neka javi, i ja sam zainteresovan.
Trenutno imam tu jednu za 6 komaTa i valjala bi mi taman jos jedna takva, da ih razdvojim po nekim svojim kriterijumima.
--------------------------
Do Not Disturb.
Da skinem zenu sa grbace, nisam je vise mogao slusat'.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima u Carpisu kutija za satove, bordo boje unutra crna, slična ovoj, ali je 65eur, nešto mi se učinje puno. Koliko se inače kreću?
![]()
Mislim da je to ok cijena, ako išta valja…
Evo vam dobri ljudi dobar, stariji sat, na aukciji (Seiko) Alba Epsilon, titanijumski, model v085-0020
https://www.ebay.com/itm/175160153263
![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Kao sto rekose kolege... mnogo je ljepse kad je staklo gore. Onda se vide svi satovi bez otvaranja.
Sto se cijene tice, manje-vise je to to sto se kod nas moze nac'.
Realna cijena za ovu moju od 6 komada (providno staklo na gornjoj strani) je nekih 20-ak eura, za 12 komada (koliko ima ta tvoja) realna cijena je nekih 35e da se naruci ili ti u BG a kod nas uvijek racunas jedno duplo, jelte...![]()
Do Not Disturb.
Kao sto rekose kolege... mnogo je ljepse kad je staklo gore. Onda se vide svi satovi bez otvaranja.
Sto se cijene tice, manje-vise je to to sto se kod nas moze nac'.
Realna cijena za ovu moju od 6 komada (providno staklo na gornjoj strani) je nekih 20-ak eura, za 12 komada (koliko ima ta tvoja) realna cijena je nekih 35e da se naruci ili ti u BG a kod nas uvijek racunas jedno duplo, jelte...![]()
Do Not Disturb.
Ako imate vise malo vecih satova (pogotovo ako je nesto tipa GShock ili slicnih), obratite paznju kod ovakvih kutija mogu li da stanu jedan do drugog.
Isto bi preporucio da obratite na dubinu kutije, neke metalne narukvice (a i pojedine gumene) na satovima nijesu toliko fleksibilne pa ne mogu da stanu u ovim malo tanjim kutijama.
+1 glas za drvo i staklo, samo izbjegavajte plisanu postavu/jastucice unutra, kao sto rekoh nedje ranije - to skuplja prljavstinu ko ludo.
Ako ko od kolega naleti nedje na oglase na ovakav ili slican Seikov diver neka javne.
Nista sajtovi strani itd, samo kod nas, kes na ruke, eventualno Srbija.
Hvala unaprijed.
https://www.watch.rs/ostalo/16515-ko...kutije-804-6bc
[mention]montenegrina [/mention]
A ovo je vec nesto 'fensi'.
Em je znatno skuplje nego sto bi trebalo da bude a i ovaj kljuc mi je totalni fenseraj, nepotrebni prije svega.
Ipak, najbitnije... sa prakticne strane, sto su 'zbijenije' ove pregrade to je gore. Tj. vise mi odgovaraju 6 jedna pored druge, u jednom redu nego ovako 3x2 raspored.
Kad se vec gleda u BG nema dje dalje ic' od sajta 'kupujemprodajem'. Ima da se biraju kutije od kakvog oces drveta, boje, laka, sjaja, 'hinge'-a, rucno radjene kutije itd. itd.
Do Not Disturb.
[mention]jakov_ct [/mention]
https://www.rolex.com/watches/dateju...6234-0015.html
Klot je, bez papira.
Imamo i ovaj u kolekciji ali treba na sredjivanje nego se ne mogu nakanit'.
Sto se Seika tiče, da ga nadjem uzeo bih ga odmah, dvije narukvice gumene i za ljeto da se rola.
Vidjeh i onaj tvoj sto si prodao kolegi Milosu, strasan je. Ponudio sam se sinoc odmah da ga kupim ali sam glat odbijen
https://www.kupujemprodajem.com/naki...glas/131991301
Ovaj ocu, necu kornjacu.
Gadjao sam ga na 400€, ako bude htio dog smo se.
Mada s obzirom da je nekoriscen mozda i popustim za 450€ da ga uzmem.
Last edited by Pasha; 19-02-22 at 11:23.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks