Slažem se....dusa su boje definitivno
Udjes na mobile.de i autoscout24 i vidis kilometraze, cijene uporedis sa nasim oglasima i sve ce ti biti jasno
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koja je voltaza sa i bez instrumentable na dzek?
Prema tome, šta da ti kažem?
ne mogu da ga mjerim dok je tabla prikacena, jer su dzekovi fiskirani iza, i tabla se samo nabode....
e sad, kad nema table, na taj pin je signal 0-5v....isto kao i na senzoru...sa kog sam izvukao kontrolnu zicu....
cim vratim kontrolnu, senzor se svicuje na 0-10.5v....
bice da je problem ovdje...ali sve je ispitano(sto se moze ispitati) i nema greske
![]()
Last edited by E_K_V; 18-02-22 at 10:13.
Jedva cekam da vidim sto je sa EEPROM-om.
ne prepoznaje ga moj eprom citactako da vjerovatno necu znati nista prije sledece nedelje...
Pri brzini od 30+ mi se na desni prednji točak čuje kombinacija lupkanja i kao da se metal 'žvaće', zamijenio amortizer i rame ljetos, točak nema lufta na prvo gledanje.. Svakako bi ga poveo kod majstora ali ovako na prvu, šta bi moglo biti?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
EEPROM iliti vremenska bomba
Degradacija, sporo ali sigurno umiranje...
U rasponu temperatura do 50tak stepeni(sto nije nerealno u auto na sunce), zivotni vijek mu je oko 15 godina.
A s obzirom da je auto proizveden kad je vecina elektonskih komponenti bila questionable kvaliteta(pogotovo kondezatori, svaki proizveden 2004-2008 je iscurio), nije iskljuceno da je bas on poceo da budali.
Moze biti da je seleni, gumice od balanstange, stabilizatori, neko rame dolje…
Javi sto bude pa da nadjemo te djelove.
Škoda Fabia mk3 2020, 1.0 70kw
Dje joj je filter goriva?
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Mislim da je iza kod rezervara.
umije li ko da cita sadrzaj eprom fajlada mi kaze ima li sto pogresno kod mene
![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks