Narucih nesto iz IT vidim FEDEX i stize kao za 7 dana….
Uh bice povuci, potegni sa njima![]()
Narucih nesto iz IT vidim FEDEX i stize kao za 7 dana….
Uh bice povuci, potegni sa njima![]()
A zlatni su kakvi su nekad bili, ja u novembar nesto narucih i poslase preko njih, mala me snaga uvatla. Uglavnom trazili vrijednost za carinu i 10.41e za spediterske usluge iako je vrijednost bila ispod 75e.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
I koliko si im platio na kraju? “Samo” tih 10 eur?
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
"Samo", no kakvo mi je iskustvo sa njima bilo prije 5-6god i sa tim sam zadovoljan
Pa na osnovu cega?
Fino objasnite kad imate neki problem da znamo o cemu se radi...
--------------------------
Do Not Disturb.
Ono vrijeme kad su ove usluge naplacivali po 35e ili koliko vec, pa mi se vise isplatilo da im ne platim i da se paket vrati posiljaocu, kolika je vrijednost bila u pitanju
Stigla jedna pošiljka jutros, otvarana je i ima naljepnice Pošta Carinjenja Podgorica. Ali poštar naplatio samo 1€? Zar nije ranije bilo 4€?
Послато са SM-G998B помоћу Тапатока
Danas mi stigla 32 gb 3600mhz ddr4 memorije kupljene sa Amazona 4 feb...200$,kod nas je i nema nigdje a ako ima cijena joj 270-300€ ....a ja prodjo' i bez carine!
Poslano sa mog Oppo Find X2 Pro koristeći Tapatalk
![]()
Last edited by buzzmissman; 17-02-22 at 16:49.
50 $ poštarina.Možda zato što sam trgovao sa ovog mog akaunta dok sam boravio u US prije par godina.Možda je zato moglo.Mada ne vjerujem,jer neke stvari ne mogu da poručim
Poslano sa mog Oppo Find X2 Pro koristeći Tapatalk
Jedna posiljka iz Indije stigla do Beograda a druga iz decembra jos u Indiji...
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Dobro ti je napustila Indiju.
Meni se obije vrte po Indiji evo skoro 2 mjeseca... taman ovih dana istice i vrijeme dostave.
Indus tvrdi da su napustile Indiju ali po 'tracking'-u se i dalje vrte tamo a zadnje azuriranje je bilo 6. februara.
Jedino su me jEnglezi ispostovali, za sad nista i ne narucujem jer ovo vise nema smisla.
Do Not Disturb.
Ova sto je napustila indiju je greskom narucena kod onog drugog indijca sto isto salje za Cg a ova kod saiher-a je ta koja se vrti u Indiju skoro 3 mjeseca.
6.feb. je i meni bio zadnji tracking za tu posiljku.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Pozdrav ekipo,
Interesuje me da li je neko porucivao preko web sajta https://www.mobilefun.co.uk?
Na listi nema drzave CG, ali ima Srbija i Bosna. Pa me interesuje ako stavim Srbija a contry napisem Montenegro I tacnu adresu da li ce stici artikal?
Ako ne salju za CG onda ne salju za CG.
Ne razumijem (niti sam ikad razumio) fore da se pise SRB a stavlja adresa CG. To moze da upali a ne mora. A onda nemas apsolutno nikakvo pravo zalbe na bilo sto.
Jedini normalni korak je da im se pusti mail i da se pita da li postoji mogucnost da salju za CG. Mozda su greskom izostavili zemlju, mozda i dalje stoji iz 'starih vremena' kao zajednicka drzava i sl.
Ali narucivanje na jednu zemlju stavljajuci adresu druge ne bih nikad radio i ko god se tako zayebao, ne zalim ga 1%. Nije to samo kod narucivanja vec kod PayPal naloga i milion slicnih stvari. Ljudi se tripuju da su pametniji od sistema i to jedno vrijeme tako funkcionise a onda kad se zeznu, kad izgube recimo sve sto su imali na tom nalogu ili ono sto su platili za artikal ili sto god onda im je kriv sistem a ne oni koji su mislili da su pametni da ga izigraju.
Nista licno, pisem generalno.
Do Not Disturb.
Bjese li na ebay da refund request otvaram kad mi istekne estimated delivery date?
To je to... zavisi od prodavca i iskustva sa njim... mozes odma po isteku 'estimated delivery date' a mozes i nesto kasnije, samo ne cekaj previse.
Meni je recimo istekao taj 'estimated' na obije posiljke od Indusa (jedna 8. februara, druga 15. februara) ali eto ga cekam jos... Navodno su napustile Indiju 6. februara iako je i to vrlo upitno.
Svakako cu sacekat' do kraja mjeseca a onda cemo drugu pricu u martu. Najizvjesnija je ona opcija gdje mi vrati pare pa ako stigne ja mu opet posaljem ili kupim isto a on ne posalje i kvit.
Do Not Disturb.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks