Pa e. Ona je predsjednik skijaškog saveza. Oni su organizovali to takmičenje na kojem su se Istočni Timorćani kvalifikovali za olimpijadu.
Vesna Medenica- Vesna Medenica?
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Pa e. Ona je predsjednik skijaškog saveza. Oni su organizovali to takmičenje na kojem su se Istočni Timorćani kvalifikovali za olimpijadu.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Kad cojek pomisli to je to, prekucali smo igricu iskoci ovako nesto![]()
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Ženska spojila svoju ljubav prema skijanju sa svojom ljubavlju prema parama. I još preko reda upada na žičaru.
Kad moze Barovic u kosarku, Boskovic u Rukomet, valjdaa moze i Medenica u skijanje. Kako ste diskriminatorno nastrojeni.
Đuska ona uz Koloniju od toga, a vi platite šestosjed...
Valjda je skijala nekad davno.
Nego, treba provjerit da se i Jamajčani nisu preko nas kvalifikovalj u trci sa Bob sankama.
Forever young, i want to be forever young
Po zamrznutom auto-putu.
Mora da je zbog toga i odloženo otvaranje.
Moraju se znati prioriteti.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Budimo realni, znamo ko što ođe misli i ko se peca i kako.
Vidiš kako je grdno kad se nešto pretpostavlja kad tebe tangira u negativnom kontekstu?
Pa što ako su Austrougari bili okupatori? Čuš nije za poređenje. Ni Austrougar ni pripadnik RAE populacije nisu Crnogorci. Isto je. PatriJota od đevojke dobači joj kad je sretneš.
Ne napisah ti zalud pođi od sebe.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...omak-podgorice
U Lužnici, naselju koje je od Podgorice, udaljeno devet kilometara, pronađena je mrtva sova, a iz Centra za zaštitu i proučavanje ptica (CZIP) juče su saopštili da je ptica u sebi imala nekoliko balina i da sumnjaju na krivolov. Iz te organizacije juče su podnijeli prijavu protiv NN lica.
teško je reći šta tačno ođe živi. ali ljudi teško
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
A oretpostavljaj koliko oćeš, ka da ti je prvi put
Razlika je što se ja ne trigerujem olako.
Nego, ja ne na pisah za njegovu ženu da je patriJota, već za njega, tako da opet mašiš loptu sa poredjenjem.
A nemoj mi, molim te, branit Hutera, čo'ek koji se po vas dan liže za Zekom "gradŽanistom" i dijeli stavove Nikoloidisa.
Mada dovoljno je samo reći da je funkcioner dps-a, to valjda govori samo za sebe.
Evo sta ce da odrade komsije da bi zastitile svoje gradjane.
Smanjuje se PDV na niz proizvoda i usluga. Evo popisa
https://www.index.hr/vijesti/clanak/...a/2340047.aspx
samo još da Konatar ponižava susjedne države, bude dio vlasti koja razara državu koju vodi i dobije od ženine tetke iz Kanade oko 200 iljada za kupovinu stana (ovo između ostalog) pa će možda biti slični. do tad su dva svijeta u svakom smislu
Klasičan poltron, oskudnih političkih vještina. Što je konkretno ovaj šarlatan po tebi dobar osim što je bio vješt za palamooođenja i hvalospjeve o Medu, Pajoviću i Dritanu?
što se tiče političkih vještina, ja ne znam koliko ih to političara kod nas posjeduje? ođe se na politiku gleda kao na prečicu do uzimanja keša. to što se na ljude koji se bave tim gleda kao na neka uzvišena bića kriv je narod. kad počne da ih smatra ljudima vrlo ograničenih intelektualnih sposobnosti kojima se *ebe za boljitak naroda, možda će nam biti bolje
Konatar je čoek na mjestu. to ako se tebi ne dopadaju stavovi URAe pa ga pljuješ to je druga stvar. meni je DFa izdajnička partija pa opet znam neke ljude iz te partije, koji nisu u parlament, a sasvim su okej. nemam neko lijepo mišljenje ni o ovome što rade Demokrate ali znam neke iz PG odbora da su normalni ljudi
ali upoređivati momka sa Vulinom je niđe veze. uzmi pogledaj izjave tog tipa, šta i kako radi. pogledaj Kesića i neke njegove emisije u kojima ga pominje i sve bude jasno. na kraju najvažnija stvar - Konatar nije dio sistema koji radi CG ono što SNS radi Srbiji
A Konatar je čovjek na mjestu jer zamisli tebi se dopadaju njegovi stavovi, iako je jasno da on samo slijepo sluša. No dobro, ja ću ga i dalje vezivati za Vulina posebmo nakon njegovih objava na twitteru. Čovjek samo nastavlja niz tiskanja pobrojanim šefovima kojima je služio. Takođe, o URAi nakon svega nemam ama baš nijedno pozitivno mišljenje. Tačnije jedva čekam izbore. Šuška se da će biti veoma otrežnjujuće...a i osvježavajuće.
ja sam napisao da je dobar momak. što jeste. njegovi i moji politički stavovi se razlikuju i ja smatram da je URA u ovoj situaciji povukla neke loše poteze. sa druge strane, neko nekad mora i rizikovati pa šta bude. mnoge institucije su nam u blokadi, eo pola godine stižu prilično jasne poruke sa jakih međunarodnih adresa da nam je potrebna stabilna većina, da moramo neke stvari odraditi ako želimo u tu EU. a vidimo da se sad za to zalažu nekako sve partije.
eo osvježismo se jednom, pa ovi osvježeni nastaviše istu praksu u mnogim stvarima kao prethodnici im. u ta šuškanja nikad nisam vjerova jer su dokazano bila niđe veze
Puštio je suzu, onu tešku, belvedersku...
https://www.dan.co.me/vijesti/politi...lveder-5107075
Vala ga i ti precera sad. Pajovica i Dritana u isti kos...
Da se ne ponavljam, ali ako nam ni Konatar ne valja, onda ne znam ko nam valja... nemamo puno izbora, tj nemamo uopste izbora.
Kad nam je DF glavna alternativa da bi se suzbio DPS, jasno nam je kakva nam je politicka scena i izbori...
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...ntentdiscovery
Moralni kompas
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Čuš Konatar i Vulin...niđe veze.
Jedino ko me odavde iz CG podsjeća na neke likove iz SNS vlasti, pa Danilo Šaranović na Luku Kebaru. To je taj Clark Kent style.
Momak bio podmladak SNPa, preletio u Demokrate i buc poslanik. Od radnog iskustva ima pripravnički kod tetke u računovodstvenoj agenciji. I on bio predlog za ministra poslije 30.08. i ima iskustva da vodi državu?
Al dobro, malo mu je bila poslanička plata pa je ubačio ženu i kuma u CEDIS.
Što bi reko hell, ne bi ja to ništa diro...
Proof Danilo Šaranović vs Luka Kebara
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks