Posto sam tek usao u fifa svijet, kako ga ugrabim da kupim igraca npr iz team of the season, znaci isti sek kliknem za buy now, a vec ga neko ugrabioima li fora ili je jednostavno brzina u pitanju?
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
baš su nas matore drtine pogodili sa days gone,i meni je to jedina igra koju sam prešao godinama,jedino me još novi stalker zanima i mogu lagano u penziju
Posto sam tek usao u fifa svijet, kako ga ugrabim da kupim igraca npr iz team of the season, znaci isti sek kliknem za buy now, a vec ga neko ugrabioima li fora ili je jednostavno brzina u pitanju?
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Tu es mon héro!
A ako je malo ispod "tržišne" vrijednosti, prolaze munjevito.
Vjerovatno imaju neke skripte koje to rade jer par igrača sam proda ispod tržišne u dvije sekunde bukvalno.
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Biće dobrih igara ove godine ali Elden Ring mi je van konkurencije što se tiče iščekivanja.
Meni sjutra stize Dying light 2...samo da ugrabim malo vremena da je igram.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Jel ko probao ovaj novi Battlefield, nekako me baš jednu zeru ne privlači da ga uzmem.. Mlataram još ovaj BF1, serveri i dalje puni za divno čudo..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Bukvalno je toliki fail da razmišljaju da ga pretvore u free to play
Tako pročitah neđe mada ne sumnjam da će da masakriraju sa mikrotransakcijama
Nemaš šta da sumnjaš, biće tako 100%. Ipak je EA u pitanju hahahahaha
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Mogu mislit što je to na volan kad je na PS5 gamepad uživancija Forza. Takoh po gasu malo moj dream car, E39 M5
![]()
Baš je noćas odigrah malo, ali na PC, dobra je forza
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
I ja na PC, nego jedan džojstik sa PS5 prebacih nas računar, čekajući GT7...![]()
Zamišljam kako @takumi drifta u Ljeksaru![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ovaj GT7 izgleda baš dobro.
Možda se konačno vrnu na stare staze uspjeha...
A šuška se još od razvoja da bi mogao i on za PC poput drugih exkluziva.
Jel igra ko F1 menadžer "F1 Clash" na telefonima?
Mislim igra je imala mnogo uspona i padova prethodne godine više padova nego uspona, ali sad je tu i tamo, igrljiva. Trebaju mi trkači u klubu "Đetići racing" pa ko hoće da se pridruži, eto neka dođe![]()
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Počeh ozbiljnije (20 puta sam sigurno počinjao i odustajao u proteklih par godina) Witchera 3. Sad reko ima da se pročita svaka linija teksta, da se bukvalno ništa ne skipuje i otprilike taj pristup je i dao rezultate, sigurno 5-6h sam ostavio juče igrajući.
Sve moguće odvrnuto na Ultra u QHD rezoluciji igra je melem za oči, nevjerovatno je da je ono naslov iz 2015. godine.
Imaj na umu da neki questovi obiljezeni kao "side quests" mogu da imaju uticaj i na glavnu pricu, ali ne svi. U svakom slucaju vrijedi zavrisiti svaki side quest prije glavnih misija, za svaki slucaj. Druge dvije kategorije sporednih misija (witcher contracts i treasure hunt) mozes da zavrsis bilo kad. Ekspanziju "Hearts of Stone" je najbolje da zavrsis prije bitke u Kaer Morhenu (znaces kad se taj momenat priblizi) a Blood and Wine poslije glavne price.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Ja sam poceo da pratim Hearts of Stone ovih dana, ali malo mi teze padaju od ostatka jer sam na lvl 26-27 dok one preporucuju minimum lvl 32. Probao sam da nabildujem lvl lutanjem po onim znakovima pitanja na sjeverostoku mape, ali podvijenog repa se pretezno vraitim, mislio sam da sam OP ali jesam klinacali bolje sto je tako.
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Ja sam ga pocinjao duplo vise no bitrate, i nikad ne odmaknem duze od 10h, a 1 i 2 su odigrao po 3 puta. Ne znam sta je.
Moracu na ljeto ako ikad izadje ovaj The Witcher 3 next gen remaster da ga probam na PC opet
Podgorica Podgoricanima!
Meni je glavna priča bila rutina jer sam previše ojačao lika kroz sporedne questove i ugovore. Mislim da ništa nisam propustio.![]()
I meni je lagano bilo, u pocetku teze onako nejakom dok nisam provalio da sa konja u trku opali macem mnogo jace - onda sam kasapio i jace od sebe i brzo levelovao
Ta fora inace radi i u Bannerlord, AC origins i odyssey, dok u valhalli uopste nema horse combat
Sent from my phone
Last edited by nikolaf7; 14-02-22 at 23:25.
Kad sam onako neznaven prvi put igrao Witchera 3 pa razbio par buljuka drownera i bandita i pun vjere u sebe i u svoje mogućnosti zaletio se u baba rogu sa mrtvačkom glavom kod oznake levela, oneshot death u sekund.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks