Trgovah danas ovaj redmi note 10 pro, kakav zmaj.. Jedino me nervira za sad ui što se tiče poziva, zvanja i prijema, izgleda mi kao prije 10 god. da je.. Ima li šanse da se to izmijeni?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Skini drugi dialer
Imte u tehnoplus akciju 18tog februara -21% na telefone.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Realme GT Master 128gb za 314eura u Tehnomax se cini kao odlicna cijena?
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ma lagano je meni korišćenje jer sam prije ovog dugo koristio mi8..
Mene oduševljava brzina, ekran, kamera, zvučnici.. Zmaj
Pizdi me što je po defaultu ovaj guglov interfejs, koji je njesra..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ja sve nešto bježim od tih džondžula sa ekranima od po 6.7 inča, tipa note 10 pro ili poco f3, no mi se čini da neću imat izbora. Ako mislim ostajat u okviru normalnih cijena telefona a da imaju pristojne karakteristike, moraće se prelomit u glavu i kupit nešto toga tipa. Ove cijene baš slabo idu naniže, a ako je sudit po prošloj godini, i kad dođu novi modeli, prethodnima neće padat cijena, pogotovo što će novi bit skuplji zbog muke sa čipovima i transportom.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ovaj je stvarno brutalan za sad, nisam zahtjevan korisnik ali brzina, baterija, kamera i ekran sa refresh rate-om od 120hz je stvarno korak iznad, makar od ovih telefona koje sam ja koristio..
Biće 6.28 inča, ali će koštat jedno 750 eura. Ima i samsing s21 i s22 sa ekranima od 6.2 i 6.1 inča, iPhone 12, 12 pro, 13 i 13 pro sa ekranom od 6.1 inča, ima i Pixel 5 od 6 inča, mada on nema ođe da se kupi, ali svi oni koštaju boga oca. U rangu do 350 ili maksimalno 400 eura nema ništa manjih dimenzija. Plus ovi high end telefoni imaju tanke ivice pa su i dimenzije telefona manje u odnosu na jeftinije telefone sa istom dijagonalom ekrana.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Bio je prije neki dan jedan neraspakovan za 300 eura na oglasima. Ako nije prošao.
Ima li ko iskustva sa pixel 6 pro ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sam telefon je odličan, samo je bilo dosta softverskih bagova otkad je izašao. I što je čudno, poslije prvih nekoliko softverskih update-a problemi u funkcionisanju su se povećali. Zadnji update je riješio dosta tih problema, ali i dalje nijesu svi eliminisani. To je nekarakteristično za stock android. Pogotovo za stock android na pixel telefonima. Za očekivati je da bude dosta bolje iskustvo kako vrijeme bude prolazilo i kako budu rješavani ti softverski problemi. Loša strana je što ga kod nas baš i nema u prodaji i ne mislim da postoji ovlašćeni servis za pixele.
Last edited by elemental; 18-02-22 at 15:39.
Hvala kolega.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Danas dobih MIUI 13 na Xiaomi 11t pro.
Inače, sa telefonom sam (osim kamere) prezadovoljan!
Punjenje baterije za 20-tak minuta je sjajna fora.
Sta je sa kamerom?
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Za moj pojam loše fotke pravi. Noćni mod je katastrofa. Godinama sam koristio Huawei, pa vjerovatno sam navikao na kvalitetniju kameru, pogotovo na noćne fotke.
Huawei vidi u mraku bolje nego ljudsko oko i bez noćnog moda, od P40 pa na gore. Mnogo toga je bitno kod kamere osim senzora ali većina ljudi to i ne zna. Na Xiaomi sam duplo bolje slike dobijao sa Google kamerom, tu se vidi slaba optimizacija sa strane Xiaomi.
Samsung čak i na flagship modelima godinama ima shutter lag... Da nisu zaustavili Huawei, morali bi se svi žestoko potrudit oko kamere...
Sent from my P40 using Tapatalk
Last edited by d.m.s; 09-03-22 at 18:53.
I Pixel telefoni su 4 godine koristili istu kameru (Pixel 2, 3, 4 i 5), ali im je softver bio toliko dobar da su i sa 4 godine starim senzorom imali vrhunski kvalitet slike.
Meni evo trenutno Huawei P30 pravi dosta bolje fotografije od proslih telefona Xiaomi Poco F3 i Samsunga A52s 5G
Bas se vidi razlika izmedju Flagshipa i midrangera jbg, a Huawei je stvarno gazio pa su morali da ih ugase nekako, pa ih udarili po gugl servisima...
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
ima i do toga da je taj soni senzor odličan.nije sve (čak ni većina) u megapikselima.
Ja sam takodje jako zadovoljan sa P30pro evo vec preko godinu ipo. Rado bih presao na 50pro ali eto ti google servisi su problem, da sada je mnogo lakse sve to instalirati ali postoji problem jer mnoge aplikacije ne obavjestavaju/ne rade kako treba. Tek kad udjes u odredjene aplikacije onda pokaze neku novinu ili sto god i to je problem. Platis i kupis nov telefon koji ne radi bas kako treba.
Tacno
Htio sam P40 ali rekoh ajde da se ne petljam, pa uzeh P30.
Totalno odusevljen, kompaktan, dobre kamere, brz, lijep, solidna baterija, dobar zvuk...
Za sad nema greske. P30 Pro je betoncina nema sto. Ne moras ga mijenjat jos slobodno...
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks