Ne mislim se raspravljat oko Božene i njene izjave, ali izgovorite naglas to što tvrdite da znači njena izjava pa onda vidite koliko je sati kod vas.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Pogledaj i sam šta je rekla pa mi reci kako si to shvatio.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Kad pomenu Budvu...
Pa Demokrate su se prvo pokazale u Budvi, đe su Krapovič i ekipa sve svoje iz familije, prijatelje i kumove pozapošljavali. Zato su i tako prošli od DFa na zadnjim lokalnim, pa vas je DF rasturio jer se takve stvari u maloj sredini brzo saznaju.
Hoćeš li da kažeš da je to normalno ponašanje? Zar nije zapošljavanje familije, ljudi sa knjižicom bez ikakvog relevantnog znanja na odgovorne funkcije zloupotreba državnih resursa? Zar nisu obećali da će da promijene sistem, a ne da ga zajašu?
Da se tako nisu ponašali danas bi sigurno bilo pet puta više ljudi na protestima.
Ne kažem ja da je svako ko je izašao zapošljen preko Demokrata, ima i onih iz uvjerenja što izlaze, ali ako stranka učini stranka i traži.
Dalje, ja znam ljude koje su zvali na telefon da izađu na proteste. Podsjeća li te na nekoga to?
Demokrate "Tvoje lice zvuči poznato"
Pa ođemo smo o onoj iz ASKa, sa potpunim pravom, pisali danima jer je kupila telefon od 1k+ eura.
I sad se to pravda sa "pa to je i DPS radio, još i gore".
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Generalno smo na sličnim talasnim dužinama što se tiče glasanja i izlaska na izbore. Slažem se oko ciljeva ove manjinske vlade. Samo bih ja na kraju tvoje rečenice nakon "ode DPSu" dodao ili DFu.
Da se razumijemo oko Mikija i Jakova, oni su potpuno korektna opcija za glasanje.
Da bi ih glasao moraju:
1) da ne idu sa Demokratama u koaliciju.
Prosto ne mogu, nakon svega, da zamislim da moj glas ode Vladu Martinoviću, Borisu Bogdanoviću, Danilu Šaranoviću, Rovču Tesli i nastavnike fizičkog na direktorskim mjestima i ove što kupuju mobilne na račun firme od 1200+ eura.
2) da u toj stranci ne budu frikovi poput Bratićke i kompromitovani kadrovi poput Ratka Mitrovića
3) da se jasno odrede da će tražiti većinu u centru, odnosno bez DPSa i DFa.
URA da bi ih glasao mora jasno da saopšti da će tražiti većinu bez DPSa i DFa.
Pošto nema ni jedne stranke na našem političkom nebu a koja bi se obavezala da će kao uslov saradnje sa bilo kim ispostaviti zaustavljanje partitokratije, koja nas ubi kao društvo, sve se nadam da će se neko konačno pojaviti ko će stvarno željeti da sistem stvarno i promjeni.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Last edited by kimmi; 12-02-22 at 22:37.
ovo je službeni telefon, taman koliko je onaj iPhone koji je direktorica ASKa kupila. opet, našim parama
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Aj pod 1 molim te bar o Budvi ne mlati posto slusas rekla kazala price a pojma nemas.
A pod 2 Bozena je svoju snahu postavila za sekretara, jedinog iz Ure pa je niko ne proziva.
3. DF je bar 3x vise ljudi zaposlio.
4. Demokrate su dobile vise glasova nego na proslim izborima, ali je Carevic prisvojio litije, bukvalno je bio jedini politicar na celu litija u CG i na vecu izlaznost sebe duplirao.
5. Koje odgovorne funkcije bez znanja? Evo u opstini svaki funkcioner Demokrata(i Ura i Sdp) je na konkursu izabran, dok je svaki funkcioner DF u vd stanju, jer nijedan ne ispunjava zakonske uslove pa ni ne raspisuju konkurse za njihova mjesta. To je narod prepoznao ahahahaha
Ako ti svaka istina ovakva...
Sent from my phone
Last edited by nikolaf7; 12-02-22 at 23:15.
https://www.in4s.net/adzic-bezuslovn...njinske-vlade/
Toliko o tome.Црно на бијело има безусловну подршку Демократске партије социјалиста (ДПС) и мањинских партија за концепт мањинске владе, казао је потпредсједник Грађанског покрета УРА Филип Аџић.
Hasta siempre!
Mislim da nisi skroz u pravu. Zar ne primjećuješ osmjehe i sjaj u očima koje jedino mogu imati iskreni branioci nAAAAAAAroda.
Oni bi se sjutra odrekli funkcije, nemaju nikakav problem sa tim, samo kad bi se time sačuvala nAAAAArodna volja.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
97 ili 98 sam imao sluzbeni mobilni telefon, doduse nijesam ga sebi dodijelio licno, sto je znacajna razlika, vidite dje smo dosli kao drustvo da danas ljude zbog toga prozivamo. Je li to demokratski napredak ili ekonomski sunovrat procijenite sami.
Prvo ovo
“ Црно на бијело има безусловну подршку Демократске партије социјалиста (ДПС) и мањинских партија за концепт мањинске владе, казао је потпредсједник Грађанског покрета УРА Филип Аџић.”
Pa u nastavku ovo:
„Очекујемо подршку свих оних који су се борили против ДПС-а да подрже све законе који се тичу демонтаже ДПС-а“; казао је Аџић.
Kako mu rece mali napoleon, sizofrena situacija na politickoj sceni… ma okle….
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...kadu-crne-gore
Sve je naša avangarda tajno dogovorila i isplanirala.
I sa DPS da im da podršku. I sa DF da ćuti dok im završe prljav posao i obore Zdravka. I da Vučić blagosilja.
Jedino, izgleda, nisu isplanirali šta će ako ih neko od svih tih pouzdanih partnera prevari.
Pozivanje na otpor(1) Ko druge poziva na otpor ili na neposlušnost prema zakonitim odlukama ili mjerama državnih organa ili prema službenom licu u vršenju službene radnje, kazniće se zatvorom do tri godine.
Član 378
(2) Ako je usljed djela iz stava 1 ovog člana došlo do nesprovođenja ili znatnog otežavanja sprovođenja zakonite odluke ili mjere državnih organa, učinilac će se kazniti zatvorom od šest mjeseci do pet godina.
Srecno im bilo.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Opet df odlučuje ko je dobar Srbin?
zar nisi ti pisao ođe da je sve završeno, i da će DF simulirati proteste?
ne znam koliko će to ljudi (sem baš zagriženih glasača DFa) da blokira ulice radi Mande, Meda, Slavena i ostalih splč? koji su ih prodali svaki put? pokušali da na sebe preuzmu zaslugu litija? Medo koji je optuživa neke ljude iz MCPa?
da se shvate ozbiljno ovakvi ljudi?
Iz DF su kazali i da su već saopštili "da će bilo koji predstavnik srpskog naroda, koji u ovom trenutku bude ušao u Vladu, koju podržava DPS, biti označen kao nacionalna sramota i otpadnik, te ćemo se isključivo tako i odnositi prema njemu".
ovim putem optužuje sve one Srbe iz DFa koji su glasali sa DPSom za neke stvari
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Last edited by outline; 13-02-22 at 09:39.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ne, ja sam pisao da je URA to dogovorila sa DF. Ali da će DF svoj pravi račun da ispostavi kad im URA završi prljav posao i obori Zdravka, njihovog glavnog konkurenta.
Neće DF niko izaći za Mandu i Meda. Ali se upitaj, koliko će ljudi izaći da se buni protiv povratka DPS na vlast?
Ne birini, siguran sam da je mlada avangarda svaku eventualnost predvidjela. Ada ne ulazi se u ovakve zavjere grlom u jagode.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks