Page 23 of 304 FirstFirst ... 131920212223242526273373123 ... LastLast
Results 551 to 575 of 7598

Thread: Vlada Crne Gore, 43. saziv

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,770
    Thanked in
    3,895 Posts

Ne mislim se raspravljat oko Božene i njene izjave, ali izgovorite naglas to što tvrdite da znači njena izjava pa onda vidite koliko je sati kod vas.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

2. The Following User Says Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,468
    Thanks Thanks Received 
    1,188
    Thanked in
    585 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Pa evo URA sad pravi vladu koja prekida sa tim praksama. SNP od Krivokapićeve vlade nije mogao da dobije po dubini, zato su je i rušili, ali sad su sasvim zadovoljni. Tu su i ostali partneri od integriteta, BS, DPS, SD... potpuno i iz korijena reformisani.

A neka partneri nego se i sama URA fino uklopila. Kako ono reče Božena u skupštini - e, ali da smo rekli da ćemo sa DPS ne bismo glasove dobili! Dobra Božena, brži joj je jezik od pameti.
    Спрдаш се да је то рекла?

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
    Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,770
    Thanked in
    3,895 Posts

Pogledaj i sam šta je rekla pa mi reci kako si to shvatio.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by nimfa View Post
    Спрдаш се да је то рекла?

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
    Evo pa zaključi sam...

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by nikolaf7 View Post
    Ne, izdaja bi bila kad bi krali i jadili drzavu kao DPS. Koliko god da zaposle a nisu ni do koljena DPSu i satelitima, to je minoran problem kao sto vidimo na primjeru Budve. Eno koliko se pricalo o masovnom zaposljavanju a kasa puna. A kad je DPS harao nisu za plate imali po 6-7 mjeseci a kamoli sto drugo.

Ova sitna luksuziranja tipa necu telefon od 400 nego mora iphone ili samsung od 1250 i ostale beneficije se zovu tranzicija. Pa ce vec mozda od sledece garniture biti vise ljudi koje je blam(ko sto bi mene sad bilo) da im firma kupi najskuplji telefon. Da je srece da smo prije 6 godina skinuli DPS vec bi svega toga manje bilo, ali ne, evo sad ce Ura da ih resetuje opet.

I jos jednom, koriscenje termina izdaja za ovo je svjesno i namjerno relativizovanje Pajovic Dzakovic kombinacija sto Ura radi. Koliko ste se samo isr**i ovdje kako su se demokrate samounistile "paranoicnom histerijom" kad su otkrili sta se sprema, i evo sad kad se pokazalo da su za sve bili u pravu, sad se sprdamo sto to nazivaju izdajom?!? A ne no sto je drugo

Sent from my phone
    Kad pomenu Budvu...

Pa Demokrate su se prvo pokazale u Budvi, đe su Krapovič i ekipa sve svoje iz familije, prijatelje i kumove pozapošljavali. Zato su i tako prošli od DFa na zadnjim lokalnim, pa vas je DF rasturio jer se takve stvari u maloj sredini brzo saznaju.

Hoćeš li da kažeš da je to normalno ponašanje? Zar nije zapošljavanje familije, ljudi sa knjižicom bez ikakvog relevantnog znanja na odgovorne funkcije zloupotreba državnih resursa? Zar nisu obećali da će da promijene sistem, a ne da ga zajašu?

Da se tako nisu ponašali danas bi sigurno bilo pet puta više ljudi na protestima.

Ne kažem ja da je svako ko je izašao zapošljen preko Demokrata, ima i onih iz uvjerenja što izlaze, ali ako stranka učini stranka i traži.

Dalje, ja znam ljude koje su zvali na telefon da izađu na proteste. Podsjeća li te na nekoga to?

Demokrate "Tvoje lice zvuči poznato"

Pa ođemo smo o onoj iz ASKa, sa potpunim pravom, pisali danima jer je kupila telefon od 1k+ eura.

I sad se to pravda sa "pa to je i DPS radio, još i gore".

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Ja ne znam sto se ovaj narativ gura ovoliko da 'ce URA sa DPS'. Znaci reka bi coek u najmanju ruku bice to Vlada sa ministrima poput Gvozdenovica, Ivanovica i slicnih. Znaci manjinska Vlada uopste ne znaci povratak DPSa, tako da bi bilo dobro da ne guramo tu pricu.

URA, u slucaju da Spajic i Milatovic naprave pokret, ce izgubiti moj glas, ne zbog toga sto oce manjinsku vladu, nego zato sto pada koncept ideje ekspertske vlade.

U slucaju da Spajic i Milatovic, NE naprave pokret, URA ce imati moj glas, pod uslovom da:

-manjinska vlada zavrsi Zakon o porijeklu imovine , -
    -izgura Evropa sad program kako je zamisljen, -
    -skine Katnica, -
    -nastavi sa promjenama u sudstvu i tuzilastvu,
    -uradi izborni zakon kako su zamislili
    -krene u procesuiranje visokih funkcionera DPSa

Ukoliko ovo manjinska Vlada uradi u roku od godinu dana, na koliko ce maksimalno biti orocena, URA ce imati moj glas.

A ako ne uradi nista od ovoga, i ne bude pokreta Spajica i Milatovica, opet cu izac na izbore, jer bih mrzio da moj glas ode DPSu.
    Generalno smo na sličnim talasnim dužinama što se tiče glasanja i izlaska na izbore. Slažem se oko ciljeva ove manjinske vlade. Samo bih ja na kraju tvoje rečenice nakon "ode DPSu" dodao ili DFu.

Da se razumijemo oko Mikija i Jakova, oni su potpuno korektna opcija za glasanje.

Da bi ih glasao moraju:

1) da ne idu sa Demokratama u koaliciju.

Prosto ne mogu, nakon svega, da zamislim da moj glas ode Vladu Martinoviću, Borisu Bogdanoviću, Danilu Šaranoviću, Rovču Tesli i nastavnike fizičkog na direktorskim mjestima i ove što kupuju mobilne na račun firme od 1200+ eura.

2) da u toj stranci ne budu frikovi poput Bratićke i kompromitovani kadrovi poput Ratka Mitrovića

3) da se jasno odrede da će tražiti većinu u centru, odnosno bez DPSa i DFa.

URA da bi ih glasao mora jasno da saopšti da će tražiti većinu bez DPSa i DFa.

Pošto nema ni jedne stranke na našem političkom nebu a koja bi se obavezala da će kao uslov saradnje sa bilo kim ispostaviti zaustavljanje partitokratije, koja nas ubi kao društvo, sve se nadam da će se neko konačno pojaviti ko će stvarno željeti da sistem stvarno i promjeni.

Last edited by kimmi; 12-02-22 at 22:37.

Thanks Thanks Given 
    7,048
    Thanks Thanks Received 
    706
    Thanked in
    409 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    tranzicija da kupuješ telefon sa službene pozicije? državnim parama?

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    To je sluzbeni telefon, ako nisi ukapirao ukljuci se malo, i da obicno se kupuje drzavnima parama

Sent from my phone

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,470
    Thanked in
    6,746 Posts

ovo je službeni telefon, taman koliko je onaj iPhone koji je direktorica ASKa kupila. opet, našim parama

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    7,048
    Thanks Thanks Received 
    706
    Thanked in
    409 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Kad pomenu Budvu...

Pa Demokrate su se prvo pokazale u Budvi, đe su Krapovič i ekipa sve svoje iz familije, prijatelje i kumove pozapošljavali. Zato su i tako prošli od DFa na zadnjim lokalnim, pa vas je DF rasturio jer se takve stvari u maloj sredini brzo saznaju.

Hoćeš li da kažeš da je to normalno ponašanje? Zar nije zapošljavanje familije, ljudi sa knjižicom bez ikakvog relevantnog znanja na odgovorne funkcije zloupotreba državnih resursa? Zar nisu obećali da će da promijene sistem, a ne da ga zajašu?

Da se tako nisu ponašali danas bi sigurno bilo pet puta više ljudi na protestima.

Ne kažem ja da je svako ko je izašao zapošljen preko Demokrata, ima i onih iz uvjerenja što izlaze, ali ako stranka učini stranka i traži.

Dalje, ja znam ljude koje su zvali na telefon da izađu na proteste. Podsjeća li te na nekoga to?

Demokrate "Tvoje lice zvuči poznato"

Pa ođemo smo o onoj iz ASKa, sa potpunim pravom, pisali danima jer je kupila telefon od 1k+ eura.

I sad se to pravda sa "pa to je i DPS radio, još i gore".

Aj pod 1 molim te bar o Budvi ne mlati posto slusas rekla kazala price a pojma nemas.

A pod 2 Bozena je svoju snahu postavila za sekretara, jedinog iz Ure pa je niko ne proziva.

3. DF je bar 3x vise ljudi zaposlio.

4. Demokrate su dobile vise glasova nego na proslim izborima, ali je Carevic prisvojio litije, bukvalno je bio jedini politicar na celu litija u CG i na vecu izlaznost sebe duplirao.

5. Koje odgovorne funkcije bez znanja? Evo u opstini svaki funkcioner Demokrata(i Ura i Sdp) je na konkursu izabran, dok je svaki funkcioner DF u vd stanju, jer nijedan ne ispunjava zakonske uslove pa ni ne raspisuju konkurse za njihova mjesta. To je narod prepoznao ahahahaha

Ako ti svaka istina ovakva...

Sent from my phone
    Last edited by nikolaf7; 12-02-22 at 23:15.

Thanks Thanks Given 
    7,048
    Thanks Thanks Received 
    706
    Thanked in
    409 Posts

ovo je službeni telefon, taman koliko je onaj iPhone koji je direktorica ASKa kupila. opet, našim parama

I taj i ovaj su sluzbeni telefoni na koje imaju pravo i nisu poklon, e sad sto je neko zeljno govedo pa mora najskuplji to je njemu na obraz

Sent from my phone

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    548
    Thanked in
    302 Posts

https://www.in4s.net/adzic-bezuslovn...njinske-vlade/
    Црно на бијело има безусловну подршку Демократске партије социјалиста (ДПС) и мањинских партија за концепт мањинске владе, казао је потпредсједник Грађанског покрета УРА Филип Аџић.
    Toliko o tome.
    Hasta siempre!

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,949
    Thanked in
    1,461 Posts

Quote Originally Posted by Brk View Post
    Kao nekoga ko se prepao izdaje narodne volje, ova vijest bi trebala da te obraduje. Naravno, preduslov je da znas sta znaci bezuslovno.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    7,482
    Thanks Thanks Received 
    4,818
    Thanked in
    2,471 Posts

Quote Originally Posted by nikolaf7 View Post

Ova sitna luksuziranja tipa necu telefon od 400 nego mora iphone ili samsung od 1250 i ostale beneficije se zovu tranzicija.

Sent from my phone
    NAAAAArod je glasao za tranziciju, a ne za izdaju izborne volje!

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    7,048
    Thanks Thanks Received 
    706
    Thanked in
    409 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    NAAAAArod je glasao za tranziciju, a ne za izdaju izborne volje!

A ne no je glasao za lopovcine iz DPSa sto su praunuke obezbjedili da i oni milioneri budu

Sent from my phone

Thanks Thanks Given 
    7,482
    Thanks Thanks Received 
    4,818
    Thanked in
    2,471 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Brt.... Izdaja je kad se ponašaš ko DPS, SD i BS u smisli koritašenja, stranačkog zapošljavanja i ubačanja cijelih familija funkcionera na državne jasle.

Sad vidimo da nijesu imuni ni na luksuziranje o državnom trošku.

Kad takvi pričaju o izdaji, povraća mi se.

P.S.

Zamisli da si zapošljen preko Demokrata i onda te stranka ka pašče izvodi na proteste, a ti moraš...

Mislim da nisi skroz u pravu. Zar ne primjećuješ osmjehe i sjaj u očima koje jedino mogu imati iskreni branioci nAAAAAAAroda.
    Oni bi se sjutra odrekli funkcije, nemaju nikakav problem sa tim, samo kad bi se time sačuvala nAAAAArodna volja.

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

97 ili 98 sam imao sluzbeni mobilni telefon, doduse nijesam ga sebi dodijelio licno, sto je znacajna razlika, vidite dje smo dosli kao drustvo da danas ljude zbog toga prozivamo. Je li to demokratski napredak ili ekonomski sunovrat procijenite sami.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    349
    Thanked in
    180 Posts

Prvo ovo

“ Црно на бијело има безусловну подршку Демократске партије социјалиста (ДПС) и мањинских партија за концепт мањинске владе, казао је потпредсједник Грађанског покрета УРА Филип Аџић.”

Pa u nastavku ovo:

„Очекујемо подршку свих оних који су се борили против ДПС-а да подрже све законе који се тичу демонтаже ДПС-а“; казао је Аџић.

Kako mu rece mali napoleon, sizofrena situacija na politickoj sceni… ma okle….

19. The Following 2 Users Say Thank You to zaro For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by zaro View Post
    Prvo ovo

“ Црно на бијело има безусловну подршку Демократске партије социјалиста (ДПС) и мањинских партија за концепт мањинске владе, казао је потпредсједник Грађанског покрета УРА Филип Аџић.”

Pa u nastavku ovo:

„Очекујемо подршку свих оних који су се борили против ДПС-а да подрже све законе који се тичу демонтаже ДПС-а“; казао је Аџић.

Kako mu rece mali napoleon, sizofrena situacija na politickoj sceni… ma okle….
    Nije jedino šizofreno za ljubitelje DPS-a koji su tobož URAu glasali...

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Brk View Post
    Ma sad će DPS da vidi kad se popije mučenička čaša žuči aahahhaa

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...kadu-crne-gore

Sve je naša avangarda tajno dogovorila i isplanirala.

I sa DPS da im da podršku. I sa DF da ćuti dok im završe prljav posao i obore Zdravka. I da Vučić blagosilja.

Jedino, izgleda, nisu isplanirali šta će ako ih neko od svih tih pouzdanih partnera prevari.

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,949
    Thanked in
    1,461 Posts

Pozivanje na otpor
    Član 378

(1) Ko druge poziva na otpor ili na neposlušnost prema zakonitim odlukama ili mjerama državnih organa ili prema službenom licu u vršenju službene radnje, kazniće se zatvorom do tri godine.
    (2) Ako je usljed djela iz stava 1 ovog člana došlo do nesprovođenja ili znatnog otežavanja sprovođenja zakonite odluke ili mjere državnih organa, učinilac će se kazniti zatvorom od šest mjeseci do pet godina.

Srecno im bilo.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,770
    Thanked in
    3,895 Posts

Opet df odlučuje ko je dobar Srbin?

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,470
    Thanked in
    6,746 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    https://www.vijesti.me/vijesti/polit...kadu-crne-gore

Sve je naša avangarda tajno dogovorila i isplanirala.

I sa DPS da im da podršku. I sa DF da ćuti dok im završe prljav posao i obore Zdravka. I da Vučić blagosilja.

Jedino, izgleda, nisu isplanirali šta će ako ih neko od svih tih pouzdanih partnera prevari.
    zar nisi ti pisao ođe da je sve završeno, i da će DF simulirati proteste?

ne znam koliko će to ljudi (sem baš zagriženih glasača DFa) da blokira ulice radi Mande, Meda, Slavena i ostalih splč? koji su ih prodali svaki put? pokušali da na sebe preuzmu zaslugu litija? Medo koji je optuživa neke ljude iz MCPa?

da se shvate ozbiljno ovakvi ljudi?

Iz DF su kazali i da su već saopštili "da će bilo koji predstavnik srpskog naroda, koji u ovom trenutku bude ušao u Vladu, koju podržava DPS, biti označen kao nacionalna sramota i otpadnik, te ćemo se isključivo tako i odnositi prema njemu".

ovim putem optužuje sve one Srbe iz DFa koji su glasali sa DPSom za neke stvari

Last edited by outline; 13-02-22 at 09:39.
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    26,753
    Thanks Thanks Received 
    8,536
    Thanked in
    4,213 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Pozivanje na otpor
    Član 378

(1) Ko druge poziva na otpor ili na neposlušnost prema zakonitim odlukama ili mjerama državnih organa ili prema službenom licu u vršenju službene radnje, kazniće se zatvorom do tri godine.
    (2) Ako je usljed djela iz stava 1 ovog člana došlo do nesprovođenja ili znatnog otežavanja sprovođenja zakonite odluke ili mjere državnih organa, učinilac će se kazniti zatvorom od šest mjeseci do pet godina.

Srecno im bilo.
    Baš da vidim tog premijera i direktora UP koji će ga uhapsiti.

Sent from my KB2003 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

zar nisi ti pisao ođe da je sve završeno, i da će DF simulirati proteste?

...
    Ne, ja sam pisao da je URA to dogovorila sa DF. Ali da će DF svoj pravi račun da ispostavi kad im URA završi prljav posao i obori Zdravka, njihovog glavnog konkurenta.

Neće DF niko izaći za Mandu i Meda. Ali se upitaj, koliko će ljudi izaći da se buni protiv povratka DPS na vlast?

Ne birini, siguran sam da je mlada avangarda svaku eventualnost predvidjela. Ada ne ulazi se u ovakve zavjere grlom u jagode.

Page 23 of 304 FirstFirst ... 131920212223242526273373123 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)