Kosmonaut se oduševljava tvojom ekstremnom samouvjerenošću sa stvarima gdje vjerovatno nikada nisi pitao nikoga kako ide proces pisanja nekog zakona.
Ali zato imaš prilično decidan stav.
Eto, ticale su me se neki zakoni pa sam se raspitivao iz svoga interesa kako to funkcioniše.
A negativna selekcija vječno vlada, ko god da je vlast. Složiću se sa tobom da je makar 30-40% ljudi u državnom aparatu nekompetntni višak.
Čak i da se ne štedi već da se otpušte i te pare od plata podijele ostalima, bio bi ogroman napredak države.
Ali znamo i ja i ti da to nije izvodljivo. Nije se lako otarasiti takvih ni u privatnoj firmi, a đe je iole vwći sistem, zapati se.
Vidim, recimo da je Bratićka super škole sredila, u Štampar Makarije npr imamo novitet. Uveo direktor da se odeljenja označavaju brojevima prvi put od kad je otvorena škola.
Alergičan na abecedu, vele…
Ili generalni direktor Direktorata za osnovne škole nevjesta koja je objašnjavala kako se pušenjem liječi korona. Idealna za vaspitanje djece.
A toliko inteligentna da joj je vlada na sjednici dala dodatni rok od godinu da položi državni ispit. Malo joj to sporije ide jbg…
Eto vidim da tamo gdje je radikalno mijenjano su došli vrhunski kadrovi.
Na kraju, zaista prijateljski savjet.
Ne donosi baš prebzo zaključke i nekoj biti baš toliko isključiv. Najmanji je problem je to kad si na forumu.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Da li URA stoji iza promjene kursa "Vijesti", ili "Vijesti" stoje iza promjena kursa URA-e?

Bookmarks