Imas ljudina vrhunskih
Prva i one and only (nije hotel) ugrožena dama draginja
Drugi ex rastko
Pa onda
Pipun
Manda
Šeširka neostvarena ljubav pipunova
Onda idu redom (free will)
Šehy, Ibro, Bucy Nikolić i bivo Nikolić, tu su jos i marta tj. aprilka, sin majkin ivanovic, gvozdeni prstonja sa šestim prstom, joko mjesto za partiju koje su mu uskratili, da ne zaboravim rukometaša iz rudnika pLevlja, i naravno trojac ljudsko-manjinskih vlada i veličina pajke-azrica-dritky, naravno tu je i martiny kao i bogdany sa sve najboljim najvisocijim i najljutskim osobinama one and only BRITVA
Poslato sa puslice upotrebom Tapatalk-a
Koga glasat ? Svaki put kontra vlasti, kad krenu da se saltaju svako malo mozda i pocnu da rade za dobrobit svih ovako mrka kapa. 90% ljudi koji su na neku funkciju su korumpirani ali bukvalno. Iz ovog blata necemo nikad izaci samo ce akteri da se mijenjaju. Tj izaci ce onaj koji se odseli. Casniji je kriminalac Saric no bilo koji politicar.
Ne mislim ja da je 90% korumpirano.
Ono što ja mislim je da je 95% naštelovalo partitokratski mozak, pa dijeljenje funkcija po stranačkom ključu smatraju prirodnim.
A evo da se primijetiti da je očigledno i narodu to prihvatljivo. Normalno nam je postalo da političari zapošljavaju komplet familije na državne jasle. Sramota smo od naroda. Prodaju nam maglu svi dok se bore za dio kolača.
Ono što je za mene IZDAJA, ali od strane SVIH stranaka, je to što su umjesto da mijenjaju DPS sistem sjeli i napravili ebenu tabelu i podijelili kolač.
Tek o kvalitetu tih kadrova da ne i govorimo.
Kažu nema zloupotrebe državnih resursa za stranku i za lične svrhe. A šta je zloupotreba državnih resursa nego kad ubačaš stranačke aktiviste i članove familije jer ti se može, jer ti si visoki funkcioner stranke.
Kad me pitaš za koga bi glasao, pa za one koji će manje krasti ili neće krasti, manje nas nacionalno prebrojavati i provocirati, manje zloupotrebljavati državne funkcine u lične i stranačke svrhe, manje stranački zapošljavati i davati prednosti struci.
Zašto struka ispred politike? Pa zato što neko ko ima neku profesionalnu karijeru će zarad stranke mnogo teže bačiti sve pod noge.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Crnogorska kinematografija
U pripremi je snimanje filma "Pukovnik ili pokojnik".
Vrsta filma: Politicki triler
U glavnim ulogama:
Izdajnik: DA
Goodfather: MDj
Guru koji pomjera planine: ZK
Eksperti: MS & JM
Fotelja: AB
Gonič: Momo K
Ministri/ministarke: Raspisan je tender
Narod: Kupljevina (pokupiti iz okolnih torova; pripremiti sendviče i bonove za gorivo)
Scenario: Pisanje u toku (pominju se razna imena autora)
Produkcija: URA (ko-producent: DPS)
"Pukovnik i pokojnik
Čije su oni maslo do vraga"
Ako ovo gostovanje sinoc nije dokaz da je Vucic odobrio sve ovo ja ne znam onda sta je
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
No Signature
Tacno desant popova, srpskih plaćenika i ruskih špijuna koji je najavljivao dps od 2006 (kad su se transformirali u građansku opciju), doći će kad u vladi budu bivši sateliti koji su na njihove konstatacije dobijali aplauze i palamuđenja, pa ce ibro, đeljoša i šehi da učestvuju u okupaciji, dok ce draginja boginja i rastko zajedno sa "sekulom iz rastoka" biti na pravoj strani istorije.
Kuku nama, dolazi nam vučić na mala vrata kroz manjinsku vladu. A kad DF očisti sledece izbore, vučina nam dolazi ne samo na mala vrata, nego i kroz dimnjak, prozor i ulazna vrata.
Nikad ugroženiji nismo bili.
Nego šta bi sa onim kontigentom banana i bijele tehnike iz kolumbije? Šta bi sa hapšenjima bivših "zvijezda vodilja", šta bi sa famoznim biračkim spiskom, šta bi sa reformom javnih sektora i uhljeba.
Sve ce to nama ocistit dritko, ibro, joko i đeljošaj, sveeeee.
Poslato sa puslice upotrebom Tapatalk-a
Presmiješno je pričati o ubačanju po dubini, kada je Dritan bio žestoki protivnik "revanšizma". Tako je spasao DPS-u desetine hiljada glasača koji su ubačani po dubini decenijama, a koji su dobili na kraju mandata prošle vlade i povećanje plata. Nemam ništa protiv da DPS-ovi kvalitetni kadrovi budu u službi države, za dobrobit svih njenih građana ali itekako snose odgovornost za ubačanje po dubini jer su to odrađivali uglavnom po partijskom diktatu. URA ne može da o tome priča jer su i sami njegovali svoje po ministarstvima i đe god su mogli.
Ponoviću da bi bilo veliko razočarenje da Šoć upadne u kombinaciju sa onima koji sklapaju dilove sa prvom familijom, sada kada ponovo cvjeta ljubav Perovića i Mikaša. Što li je Rakčeviću obećano od hotela i zemljišta da mi je znat...
Ko me opet vidi na izbore, bilo koje, nek me jbe.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Lako, one way ticket u drugu drzavu i dolazit odje na odmor, ili ka kolega koji se vrace iz US, al poslovno ostvaren pa ce da uziva sa familijom odavde.
U pravu je no mercy totalno, evo nek URA (glasao njih) ode sa DPSom, nebitno je vise, i nadam se da ce ostvarit sve te SF zamisli - da DPS sam sebe hapsi, porijeklo imovine, korupcija i da sve ih u tome DPS i sateliti i manjine podrzavaju...od srca im zelim da im sve to uspije, al to je meni osudjeno vise na propast no na uspjeh.
Uglavnom, ista stvar da odu i sa DF koji je minirao vladu od pocetka, eto mozemo i taj scenario odradit. Ali poenta je nema glasanja dok se ne dovedu opipljivi rezultati, dosta je bilo vise prazne price i blokiranje svih mogucih zakona, skupstine, ubacanje amandmana itd.
Prvo rezultate, pa onda moze glas, vise prazne price i "mi imamo program" ***** program ne dobija moj glas.
Evo ako ikako moze da se svih 81 poslanika dogovore da udju u Vladu, da se konacno pomire i da raznesu sve po dubini jeba im pas majku i da prestanu vise da brane izbornuuuu voljuuuu narodaaaaa.
Glasao bih Mickeya trenutno, al ako misli svakakve "prevarante" da ubaci u ovaj pokret, neka fala.
Na kraju oce li vladat dps ili df+dem+Mickey, puca mi *****, zasluzili smo.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Fascinantni ste kako se međusobno čašćavate braneći te splačine jedne od drugih
Meanwhile jednoglasno ispod radara
http://www.rtcg.me/vijesti/politika/...nkcionera.html
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
to mora da je vegeteriana, nista to![]()
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Ja ne znam sto se ovaj narativ gura ovoliko da 'ce URA sa DPS'. Znaci reka bi coek u najmanju ruku bice to Vlada sa ministrima poput Gvozdenovica, Ivanovica i slicnih. Znaci manjinska Vlada uopste ne znaci povratak DPSa, tako da bi bilo dobro da ne guramo tu pricu.
URA, u slucaju da Spajic i Milatovic naprave pokret, ce izgubiti moj glas, ne zbog toga sto oce manjinsku vladu, nego zato sto pada koncept ideje ekspertske vlade.
U slucaju da Spajic i Milatovic, NE naprave pokret, URA ce imati moj glas, pod uslovom da:
-manjinska vlada zavrsi Zakon o porijeklu imovine , -
-izgura Evropa sad program kako je zamisljen, -
-skine Katnica, -
-nastavi sa promjenama u sudstvu i tuzilastvu,
-uradi izborni zakon kako su zamislili
-krene u procesuiranje visokih funkcionera DPSa
Ukoliko ovo manjinska Vlada uradi u roku od godinu dana, na koliko ce maksimalno biti orocena, URA ce imati moj glas.
A ako ne uradi nista od ovoga, i ne bude pokreta Spajica i Milatovica, opet cu izac na izbore, jer bih mrzio da moj glas ode DPSu.
Ovo ćemo čekat malo duže jer treba 2/3 - 3/5 za članove sudskog savjeta, a u sudskom savjetu 2/3 za izbror predsjednika Vrhovnog suda. Pored toga, treba vremena za obuku novih sudija i njihovo napredovanje. Prava reforma u sudstvu će se čekati 10 godina, mada i to strahujem dok god najviše bodova na pravosudnom imaju upravo djeca sudija i tuzilaca..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by SweetShiva; 12-02-22 at 12:03.
I rebalans u aprilu,provjereno.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks