Što drugo očekivati od unučadi dps-a. Dps - SNP - demokrate.
Nula
Ja čekam pitanje za ura-še.![]()
Evo Damjanović prvo ime koje se pominje...Abaz upravo na Adria TV.
Da li postoji odvratniji covek od ovog ex ldp vladimira pavicevica
Kakva je ovo lažavina, borba veli protiv nepočinstava a podržavaju ga upravo oni koji su uradila najviše nepočinstava. Što učinje glad za foteljom od čoeka...
Ja bih samo dodao jedno pitanje.
U čemu se bitno drugačije ponašaju Demokrate od SDa i BSa u pogledu koritašenja, stranačkog zapošljavanja i kvaliteta kadrova?
Napominjem, ne pričam o korumpiranosti lvl Hrapović i Brajke, ali i nivo sponzorstava (mimo sredstava predviđenih budžetom) od strane EPCG uveliko premašuje aferu Ramada o kojoj smo sa pravom pričali godinama.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Kako se izdrzalo ove pola sata ljudi
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
A što čine Rusi
Nula
Ilir Harasani, direktor Uprave za inspekcijske poslove, član GP URA?
Škrelja Abazoviću: Ko će Vas da uhapsi, zaposlili ste svakog člana URA u Ulcinju, kuma smijenili da bi doveli svog čovjeka
https://www.cdm.me/politika/skrelja-...-svog-covjeka/
Ovaj narod, kad mu to odgovara, zayebe i pamćenje zlatne ribice.
Damjanovic se davno dps-u prodao...
Tri put ura za osvježene...
URA URA URA
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Šoć je pametan . Neće sa milougodnim splakama
Auh
acs, AL no1, BiTrAtE, djordje1990, H1ghLand3R, hercules, kimmi, outline, Zedd
Oni da imaju plan ne bi im se citava retorika vrtjela oko DPS-a i sta nece da urade. Cak su prestali da govore da nece biti kao DPS, jer vec jesu. Sad je ostalo samo ono "nikad sa DPS-om". Jbg, sad su DPS i DCG direktni konkurenti jer nude iste "vrijednosti".
Meni je zaista fascinantno kako je toliki broj ljudi pao na njihovu pricu, poslije 30 godina DPS-a. Ne znam koliko ocigledno treba da bude da Demokrate ne znaju nista. Uglavnom su uzdrzani zato sto se ne razumiju ni u jednu temu od znacaja. Nemaju kadar koji bi mogao ozbiljno da prica o organizovanom kriminalu, korupciji, EU integracijama, NATO-u, spoljnoj politici generalno itd. Zato se i bave iskljucivo populizmom i ponavljanjem jedne te iste mantre o 21 milion, izdaji narodne volje itd. Predsjednik partije im je plagijator, bre. O cemu pricamo? Ne bi me cudilo da su i partijski program sklepali kopirajuci djelove iz tudjih partija, uz par izmijenjenih rijeci.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
biće da je to. nije trebao da ga dovodi uopšte onda, poštenije bi bilo. čovjek tražio pomoćnike ni to nije dobio. ljudina je u odnosu na ove te nas kao predstavljaju. znam ja da neće valjat svakako. ko god bude ministar/ministarka u novoj vladi ima da bude etiketiran kao izdajnik
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Znate ono kad sasa radovic govori na republika zabjelo
Sto ucinjeee od koleeege, izbaci ga iz cipelaili izu ga. Ne mogu nac taj klip
Ahahah a ismijah se
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks