juce krenuli kod stetnog,kad prc veli burek samo prijepodne,zbogradi parkinga i gladi udjosmo u onu nesretnu 'sarajku'...tragedija.
Ne mogu prežalit što juče ne napisaste ove preporuke za Big Horn. Jutros nemah ideju đe ću, pa zabodoh u novi Goodfellas. Unutra neko trep sr4nje, pojačali ga do daske. Ne znam jesam li pošao da jedem ili u disko. Šok za organizam bez zajebancije, baš nam je priśeo doručak.
juce krenuli kod stetnog,kad prc veli burek samo prijepodne,zbogradi parkinga i gladi udjosmo u onu nesretnu 'sarajku'...tragedija.
do 10:00h burek
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dje je taj Big Horn?
Ide se tamo da se to proba. Zahvaljujem![]()
Do 12h.
Ja sam u petak pojeo oko 11 i po
Mozda je malo off dje kupujete dobru prsutu, pecenicy, kobasicu?
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Ja prsutu ondje kod atomskog
Niksen cini mi se. Imas i dobrih kobaja i sireva. Nije jeftino ali je odlicno
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
The Big Horn rebarca, savrseno, socno,zacinjeno po mom meraku, ostalo probam drugi put a sigurno cu doci
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
carpe diem!!!
Primicija, tortilja sa piletinom je jedno od najgorih jela koje sam probao u zadnjih par godina..
Ja probah i Big Horn sendvič, mislim da bi većini bio "mina" pa ga izbjegnite, bolje je vjerovatno ići na steak sendvič za iste pare. Mislim, kvalitetan je nema priče ali dođe sa dinstanom junetinom, otprilike kao gulaš u lepinji da jedete + je ta junetina u slatko-kisjelom ljutom sosu pa bude bomba za želudac. (nešto slično je imao i Lumberjack).
Ja pršute i ostalo gotovo meso uzimam u Mianji, preko puta pijace
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Kakve su juneće kobasice u The Big Horn auuuuuu....
Brutalne, ljuteee, nisam bolje jeo!
Pomfrit dobar, hleb top, sos dobarrrr
5+
Last edited by stefke; 09-02-22 at 18:35.
Tajo pokidao sa kobasicama, tj. specijalnom pripremom za Big Horn (njegove su kobaje inače), dok su rebarca Goranović, opet po specijalnom receptu za njih. Ne znam uopšte ima li Goranović dimljena rebra u slobodnoj prodaji, kao recimo Primato.
Pomfrit je onaj isti iz Roštiljade presavijeni.![]()
Tajo već neko vrijeme i u prodavnici roka samo ljute juneće dimljene, gazimo se
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Ovjerih ove kobaje u Big Horn.
Narucih dostavu, crno mi bilo da idem.
Sta znam, mozda sam previse ocekivao jer ste ISHAJPOVALI MAXIMALNO.
Standardna Tajova ljuta kobaja pojacana sa masu bibera.
Đe su bolje, rado ću poć koliko je $utra?
Ja juneću dimljenu ljutu iskreno nisam jeo bolju, čini mi se da sam sve obiša kroz PG đe se nudila.
Ostale kobaje probao nisam u Big Horn, $utra sam s nekim društvom pa će se probat sve živo...
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 10-02-22 at 21:14.
Ja pravo da ti kazem ne znam kad sam je pojeo nedje zadnji put...
Mislim da je to Minhen bio.
Nisam neki ljubitelj.
Ali ako uporedjujemo cijenu/kvalitet svakako bih je sledeci put prije narucio iz Mr. Grill-a kod ćelavog.
Last edited by Pasha; 10-02-22 at 21:16.
Pođoh u Horn da riješim misteriju s junećim kobajama, ali im bijahu prošle, pa mi preporučiše marinirana krilca. Uzesmo njih i rebarca. E kako su dobra. Porcije vrhunske, cijene korektne. Probasmo i churose s nutelom. Odlični i oni. Korpulentan kuvar više nego opravdao očekivanja![]()
Vat, kad si bio, ja sad treba da idem na junaće, organizova ekipu čitavu?
Sve vidio, uzesmo Big Horn mesinu, iskreno onako. One druge kobasice su standardne roštiljke, rebaraca samo dođe par koja su bila suva, krilca su bila stvarno dobra.
Za juneće nisu vjerovali da će biti takva potražnja, neće se veli ponovit. No se bojim kad gazde o$ete "krv" da neće biti više to to no da vidimo...
Odličan krap u cijelo, oko 1.3kg u "Našu Priču" (mada sve što sam tamo jeo kad razmislim je odlično bilo)
10.5 EUR bude porcija, za dvoje sasvim dovoljno.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks