Je su li topla oba crijeva sto idu ispod brisaca do kabine?
Je su li topla oba crijeva sto idu ispod brisaca do kabine?
Prema tome, šta da ti kažem?
Infiniti mi je potroši nepunih litar ulja za 10 000 kilometara. To je ništa za 4.5 motor?
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Jeste benzinac. FX45
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Quantum mozda
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Donekle sam zauzet, ali mozemo da ga s*****mo.
Litar na 10000 km je sasvim OK.
Znate li nekog ko mozda donosi auto djelove iz Srbije?
Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока
Karoserija.me
Ili vidi marka arsovica s foruma da dobavi njrgovim kanalima
Sent from my ELS-N39 using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Cujem da je ona ruskinja Julija sto ispravlja lim pocela da radi u Masline ili tamo negdje. Zna li neko o cemu se radi? Ima li tamo radnju ili...?
Ja sam je zvao skoro(tićo mi reče za nju),ja je pitam dje se nalazite ona veli ne znam![]()
U podgoricu je svakako,ali kad je zvah(mislim u novembar) reče da ne može do kraja godine,tražila da joj pošaljem slike udubljenja,pa sam odustao.
Ima li još neko da to radi u pg kad smo već kod toga,da se može poci da pogleda,sitna su udubljenja u pitanju?
Sent from my iPhone using Tapatalk
moze li biti da nije isti senzor brzine koji ide na pajero 3.2 i 2.5....oba dizela...oba sa manuelnim mjenjacem???
skinuo sam ovaj moj, jer imam neki problem....laze brzinomjer prilicno.... da ne kazem skoro pa duplo.... i brzina i predjena kilometraza....
kad ukucam sifru senzora koji sam skinuo sa auta MR446406 gdje god pogledam navodi se samo pajero 3.2..... dok ovamo gdje sam ja trazio koji senzor brzine ide na 2.5...dobijam sledeci MR477827 a kad ukucam taj izbacuje mi i ovu sifru MR446405....
da dodam da sam probao drugu kontrolnu i da se isto ponasa.....
Last edited by E_K_V; 10-02-22 at 22:37.
Ima li koji nas coek da to radi da valja zaboga![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Julija i rus iz Bara da ja znam, Julija radi dobro ali prekomplikovana, kad vidi skuplje auto zna da raznese sa cijenom, svaki auto licno vlasnik dovodi, sve mora na gotovo, vrata da joj skines ili da dovedes majstora/doplatis za skidanje, ako radi krov auta nebo da joj se skine prethodno, farbana auta nece da razmatra, sto zamjerki, katastrofalan stav... Ovo je licno iskustvo, za rusa ga nemam, cuo sam da je radio u Roksped vozila, ali sam isto cuo s par strana da neka auta nisu ispala kako treba, napominjem samo cuo...
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks