Brate, prošao sam tuda i vidio koliko je ljudi. Nisam ćorav još uvijek. A pravo da ti kažem boli me tuki koliko je bilo naroda. Nego eto prođoh pored pa viđeh. I iskreno iznenadih se. Ja sam mislio da neće biti nikoga. A ako do sad ne znaš kako Rodion broji onda...
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Noćas je već bila ozbiljna masa...Samo lagano, lijepo je čitati ponovo ovakve stvari![]()
Fotka sa prilicno vise ljudi ispred hrama!? Hajde da vidimo tu fotku molim te iz iste perspektive. Cisto isto da utvrdimo da je protest zakazan za 18h, da se Becic obratio oko 18:30.
Takodje, slika sa kojom se zorite je iz ulice pored MUPa a slikana kad se predje raskrsnica kod apoteke ili bivse knjizare i obiluje cudnim efektima koji su vidljivi golim okom.
Dalje, postoje obilje snimaka kad pocinje setnja i kada se krecu put kruznog toka. Kako je masa znacajno dobila na broju u pomenutoj ulici?
Ako tvrdis da si bio, a bio sam i ja. Mislim da je onda svaka dalja prica besmislena. Previse je ocigledno za bilo koju smislenu raspravu tako da mozemo jedino raspravljati kroz neku za*ebanciju i nikako drugacije.
Tačno ćeš me naćerati da tražim fotografije
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Meni je milo što je Bečić shvatio da živi u Crnoj Gori i da ne može lako doći do glasova df-a.
Malo je veći rezervoar dps glasača a oni su pragmatičniji, da ne kažem laka roba. je li malo prikasnio to ne znam.
Nula
Milo mi je vidjet ovu tranziciju od Aleksa u PG ce se vijoriti trobojka (dok je jos bio SNPovac) do ovoga nocas.
Sve pohvale za mirni skup bez incidenata.
Jesu li ovo od Zara Rakcevica nove trgovali? Djeluju kao da su nove upakovane cekale posebnu priliku a znamo da ih je on 2006 uvezao za referendum?
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Rade Milošević ministar trgovine i hipermarketa.
Gospodin. Ne treba tu ništa više dodavati.
https://www.pobjeda.me/clanak/mirko-...-crvenu-zvezdu
Mirko Vičević napustio je VK Crvenu zvezdu, potvrdio je Areni izvor blizak beogradskom klubu.
Proslavljeni vaterpolista, koji je dugi niz godina vodio kotorski Kataro, prije par mjeseci stigao je na klupu evroligaša iz Srbije, a prije četiri dana doživio vrijeđanje navijača na nacionalnoj i vjerskoj osnovi. ,,Delije” su tada popunili tribine bazena na Dorćolu i poručile Vičeviću da je nepoželjan transparentom ,,Šiptar, Hrvat, Balija nisu moja bratija”.
U srijedu je predvodio Crvenu zvezdu u meču sa Steauom u Ligi šampiona (10:10), a večaras na treingu se pozdravio i oprostio sa igračima.
Mirko Vičević, legenda crnogorskogm jugoslovenskog i svjetskog vaterpola, član Kuće slavnih nije mogao da oprosti skandalozno ponašanje Zvezdnih ultrasa.
avet, BiTrAtE, Buva+gacce, crane_operator, Dejan, Director, Dzi, Low-key, outline, Platinum, youngboysct, Zedd
Fin li je osječaj kad čovjek može uvijek sam sebe u ogledalo pogledat.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Podivljalo članstvo be like:
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...rjesenja-krizePodgorički odbor Socijalističke narodne partije (SNP) saopštio je večeras da u potpunosti podržava buduće aktivnosti rukovodstva partije u njegovim nastojanjima za pronalaženjem rješenja za izlazak iz političke krize.
Sjednici opštinskog odbora SNP Podgorica prisustvovali su predsjednik partije Vladimir Joković, potpredsjednik Dragoslav Šćekić i poslanik Dragan Vukić, dok je sjednicom predsjedavao poslanik Dragan Ivanović.
Kako se navodi u saopštenju, Joković je partijskim kolegama objasnio trenutnu političku situaciju u državi i govorio o poziciji SNP-a u aktuelnim političkim dešavanjima.
Kad su vlast, fotelje i pare u pitanju, lako se obuzdaju svi odreda, pa da su ne znam kakvi divljani u pitanju.
ovo povodom SNPa. ljudi slave ovo. spiskovi se prave sa zaposlenima. nemaju dovoljno članova koliko su im mjesta rekli. toliko da je članstvo protiv toga
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
O ljudi moji, kao da se ne sjećamo još svi kako je Joković obećavao da će glasati protiv vlade dok mu nisu počeli opštinski odbori javno otkazivati poslušnost.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...egovi-sateliti
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-izborne-volje
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks