Miroslav Ilić demantuje “budalaštine”: Zdrav sam kao dren!!!
https://m.cdm.me/zabava/showbiz/miro...-sam-kao-dren/
![]()
Preko noci opet tece med i mlijeko.
https://www.vijesti.me/v/589511?utm_..._share_counter
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Dosta su pozapošljavali
20%![]()
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Hahahahahahahaha, evo ga stari brojčanik
A što je ovo hahahaha
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Cekajmo da se javi jedan od onih koji su znali brojat po m2 sa krovova. Ne mogu se sjetit ko sa foruma je ono radio.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Evo ga vjesnik proljeća, Rodion hahahha
Ali ovaj efekat po sredini slike je ocaravajuci
BrojcanikKao i da sam ne znas koliko ih je bilo.
Danas je 9 ljudi preminulo od korone a Aleksa izvodi zdravstveni udar zarad fotelje, jadno da jadnije ne može biti.
Da je države noćas bi ih priveli zbog ugrožavanja javnog zdravlja
Last edited by Markys; 09-02-22 at 20:42.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Ja bio tamo od 18 do 19h i prosao sa njima, oni se obrnuli na kruzni nazad a ja nastavio put City kvarta. Doduse ja sam sjedio u Minhen pa eto... Mozda je drugaciji pogled
Nema potrebe ni ti, ni ja da se u bilo sta uvjeravamo jer ako si bio previse je ocigledno bilo koliko ih je bilo tako da mi je svaka rasprava na tu temu besmislena. Cak je bilo iznenadjujuce i za njih same sto se i glasno komentarisalo.
Podgorica Podgoricanima!
Moram priznati, zaboravljeno zadovoljstvo gledati kako vas nervoza polako hvata![]()
ovo ti je oko 18h (ili malo posle toga, kad je počelo okupljanje). zabolje me briga za brojeve (samo da ne bude sad saopštenje Demokrata kako su izveli 20 iljada). drug mi reče da je prošao kad je krenula šetnja, da je bilo fino ljudi
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Last edited by outline; 09-02-22 at 20:51.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Tresu se gaće Dritangama. Izgleda je bilo na protest i dosta razočaranih Uraša.
Masa se povećava srazmjerno čašama žuči koje greote Dritan i ekipa moraju popiti...Teško je veli prihvatiti fotelju premijera. Ibrahimović ni kriv ni dužan postade ministar![]()
Čekamo uključenje da vidimo ko je brojao zastave![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks