depresija nije za zezanje
nothing comes from violence and nothing ever could
Uhvatih ja šturu, ostavih je da spava
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Upravo prolazim pored goozine zgrade a ne zove na caj
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ako je iko iz depresije moze izvadit to si ti. Dobro se dobrim vrati.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ja samo iz svega ovoga ne skapirah je li bilo sto ili samo popis praškova...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Jesi li smio ovu pljunuti tokom seksa?
I don't give a damn.
I am not i danger, I am the danger.
I feel bad za ovu malu gore.
Prema tome, šta da ti kažem?
I ti ovo zakacis odje lagano
A ti si kralj
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Politika nas radi. Moze i na Ludilo mozga slobodno
Tripli sad je najbolji momenat da klepiš kakvu iz demokrata, dok su u stadijumu tugovanja a vele seks u toj fazi je najjači
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Uh, ove zauzete su mi top. Bosanka, bio sam kod nje jednom ljeti. Ima momka koji je zgodniji od mene (bas ne znam sto vide ove djevojke u meni) i kako kaze imaju top sex ali hoce i ja da joj ga stavim. Wtf
Ne znam, ali malo postajes bijednik![]()
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Gad pravi
Imas li bar u neki draft mail kao templates svu ovu istu pricu sto pises da mozes bar copy/paste?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks