Vidim da puno zavisi od toga u kom se okruženju krećeš. Kod mene je negdje 90% URA poznanika ogorčeno, ali mi poznanik kaže da među njegovima većina prihvata zaokret. Svakako će puno birača otpasti, ali URA ima šanse da nađe nove ako im manjinska vlada potraje. Ako budu brzo izbori - bogami mrka kapa.
Vidjecemo sto gradjani o ovome misle kad budu izbori!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Ne bih se zakleo u to, ovim potezom svjesno ulaze u dps biračko tijelo.. poslednja istraživanja URU vide na 7-8% a i ići će to još na gore..
Sa jedne strane mi se ovo ne svidja jer će se promijenit struktura partije dok sa druge strane slabi DPS, što je dobro.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako znas da neko laze
Jeste, bravo Konatar, obalio si vladu, pa ces sad da pregovaras.On je kazao da će razgovarati sa svima i da su spremni već sjutra ujutro i sa kolegama koje su rekle da ne žele da razgovaraju
Eto nisu htjeli, pa moramo sa DPS.
Mislim, proce kod nekih DPS glasaca, prolazile su i vece gluposti. Samo me zanima kad pocne sad URA po dubini da zaposljava, hoce li to biti prihvatljivo
Studio...
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Bili su veli primorani da partijski zaposljavaju a sto je ovoo.
Djukic veli profesor, a lik kolumnista, twitteras
Djuro veli pisac, a isto kolumnista
Podgorica Podgoricanima!
Pisah o ovome ranije. Zakonom je propisano koliko traje mandat odbornika i poslanika. Moze se produziti samo nezakonito, i jos ako se svi poslanici precutno dogovore da ne reaguju na takvu odluku. Sto bi znacilo da i njima odgovara.
Ali zato svaki gradjanin ima opciju da pokrene predlog za ocjenu saglasnosti zakona sa Ustavom i potvrdjenim i objavljenim medjunarodnim ugovorima i predlog za ocjenu saglasnosti drugiih propisa i opstih akata sa Ustavom i zakonom.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Konatarova izjava: "Prioritet Ure je formiranje Vlade ako dobijemo podršku, ako ne, onda idemo na izbore".
Dakle sad se vec ne pominje razgovor sa postojecom parlamentarnom vecinom kao neku vece na TvPrva....nego sa svima :-)
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...demo-na-izbore
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Propustih, koji je Ljubo forumas? Ja uzeo kao istinu Rodion kako mu mnogi ovdje prisili ali Rodjo postirao za vrijeme emisije.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ođe na forumu je pisao i Novak Adzić![]()
Sjecam se. Ni tad nije bilo zakonskog osnova za odlaganje. Drzave u kojima su izbori odlagani su donosile posebne zakone kojima bi omogucile zakonito odlaganje u vrijeme pandemije ili su proglasavale vanredno stanje ako je zakonom ili ustavom vec bilo propisano da se izbori u vanrednim okolnostima mogu odloziti. Kod nas toga nije bilo, tako da je odlaganje bilo nezakonito. Ali nikome nije odgovaralo da se odrze jer su se svi prepali korone, a nas stav prema vladavini prava je u najmanju ruku nonsalantan. Ko sisa zakone i propise. E pa, na isti nacin se mogu i sad odloziti. Precutnom podrskom svih poslanika uprkos ociglednoj nezakonitosti. Ako im stvarno ne odgovara, pokrenuce inicijativu pred Ustavnim sudom.
Last edited by VanjaTheMan; 07-02-22 at 20:40.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks