Da podsjetim samo da je Injac izabrana na insistiranje Amerikanca i da Zdravko sa tim veze nije imao.
Mislim na ajfon kao telefon, ne iPad kao tablet. Ali nebitno svakako, hvala što si podijelio ove benefite, ovo je sramota.
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 07-02-22 at 15:50.
Da podsjetim samo da je Injac izabrana na insistiranje Amerikanca i da Zdravko sa tim veze nije imao.
Zna Pedja Bulatovic sta je bot na drustvenim mrezama. xaxaxa
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Meni ova prica DFa prema Becicu vise lici na ubedjivanje…
Realno je ruzno sve ovo sto rade i pricaju…
Ali kako se DF ulizuje Demokratama ovo je stvarno degutantno. Zasto? U nadi da se ne priblize Spajicu?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ne znam…
Bas mi je cudna ova prica… mislim kao da ih ubedjuju
Uh, slušajući Peđu tek vidim u kojim smo mi političkim go*nima i koliko nam je pamćenje, kao u pastrmke..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Evo smo saznali da Peđa Bulatović odavno svojevoljno ne prima 1800e poslaničke plate.
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Predrag Bulatovic nekom da prica da radi za DPS a on njihov covjek od 1988. na ovamo. Ne 98 nego 88.
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Nikako Momo na red da stigne a vec najavljen. Nahebali smo.
Nameću mu a on šta će siroma'..
Samo računam koliko je doručaka i ručaka pojelo u taj skupštinski restoran, koliko je goriva potrošio.. A zaboravljaju mnogi da je Peđa sa vrhom dps-a kreirao izbornu politiku tj. sve mehanizme zloupotrebe a onda je kao dobri vojnik izlazio na svake izbore i davao legitimitet svemu tome..
Nego top, problem su neki mlađi ljudi a ne ovi sinovi Noje-a koji još obitavaju na političkoj sceni..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Jos veli imao je rejting i autoritet nekada kao niko?!!
Podgorica Podgoricanima!
Ne znam, kome nije ukljucen TV neka ukljuci, neka vidi kako mu svi prisutni poslanici vrse malu i veliku nuzdu po zivotu, rodjenoj i nerodjenoj djeci, lazima, manipulacijama, verbalnim vratolomijama, patoloskim licemjerstvom, gledajte sve dok vam ne dopre do mozga da su vam svi dusmani, i grobari i ovom narodu i drzavi i opstanku. I ne pitajte se zasto su komunisti zabranili sve stranke i zasto bi to uradili opet. Zabranili, neke poubijali, nekima zabranili javno angazovanje. Zato sto je istovjetna prica bila do 1941... A onda se sjetite kasnijih Djilasovih halucinacija kako bi SFRJ trebala jos jednu stranku pored KPJ. Ali da ne sirim pricu...
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
upalih da vidim dokle su. Peđa Bulatović priča o časti i poštenju. te ja tu ugasih
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Njima je DF nudio mjesto premijera da obale proslu vlast pa nisu htjeli.
Manjine drzi Milo sve u fioci i dok se ne pojave neke druge partije, od njih ne ocekujte nista samo prljavi posao za gazdu.
Krivokapic je pao ali uz veliku cijenu, a tu ce cijenu najvise platiti DF koji je ovo svjesno i namjerno radio od prvog dana a uz njih i Demokrate koje su kao koletaralna steta ali uz ozbiljne gafove sa retrogradnom politikom (shurovanje sa crkvom) i to je danasnji epilog.
Srbi nece gledati vlast vise ili za jedno 10 godina.
Tu ce biti SNP da fingira sve to a ostali pamet u glavu sledeci put.
Da, URA jeste definitivno izdala i to je to.
Last edited by Liberte; 07-02-22 at 16:38.
Pokazuje se da je ova ekipa iz Memoranduma samo puka šaka piona iz kutijice. Jednokratna upotreba.
Ima li mazohista što slušaju Moma![]()
Ide pjesma digni ruku digni obadve
To mi je najmrznija pjesma i kao mornar dobro more
Prije bih na repeat 24h no moma dva minuta
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Nejasno mi je kako neko ko aktivno prati politiku, a da nema neki interes, moze da glasa ove Demokrate?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo ga ni Lekic ne moze vise slusat. Toliko je sati.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks