Page 1209 of 1249 FirstFirst ... 2097091109115911991205120612071208120912101211121212131219 ... LastLast
Results 30,201 to 30,225 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    6,611
    Thanks Thanks Received 
    6,297
    Thanked in
    2,625 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Realno, boli Amerikance murica za Kadiju i javni servis. Ali kad dođe 20 tona gudre a to hendluju pomorci iz tvoje zemlje, onda Dear Mailo, ti više ne držiš stvari pod kontrolom. Treba nam novi namjesnik.
    I kao novog namjesnika su gurali Dritana? Mozda je moj utisak pogresan, ali nece da moze. Vjerovatno ima u tvojoj prici nesto, ali nedostaje djelova.

Da zayebe stvaranje nove vlade bio bi heroj i dobio glasove kao zaštitnik... (zaštitnik čega, upiši po želji što želiš). Već je najavio da će stati na čelo DUHA 30. AVGUSTA (kako se staje na čelo duha tehnički, to jedino zna Bogdanović, sastavljač ovakvih nebuloza. Možda na čelu Šumskog duha sa sjekirom?). Ne bi uzeo glasove URA, mada ovdje imaš gomilu biviših uraša koji postadoše demokrate .
    Šalu na stranu, miniranjem bi stekao ogromni politički profit. Mada, ne znam, Bečić i Demokrate su poznate po tome što im je sakupljanje političkih poena poslednja stvar o kojoj razmišljaju
    Becic je zastitnik stolice. Za sad. Ne vjerujem da bi Becic isao na urnisanje URA-e kad URA-i to vec ide dobro. Uostalom, vidjecemo uskoro
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Znači da ukoliko želimo da biznis narkoticima preselimo u podzemlje ( zna se koje službe imaju kontakt sa njim ) mi prosto moramo izabrat vlast koja će mandat počet sankcijama !!! Gledam intervju dje ministar Milatović kaže da je URU zanimala samo policija i ANB upravo da bi kontrolisali taj posao a to sve po nalogu zapadnih partnera ...
    Ovo je veoma vjerovatno tačna informacija. Tokom devedesetih je SRJ bila pod sankcijama, svi letovi zabranjeni , a svake noći na aerodromu Golubovci sleti po par aviona sa cigaretama. Nije samo CG imala taj posao, već i Hrvatska, a pričalo se da je i Slobo imao taj posao i da su avioni za SRB slijetali na aerodromu u Nišu. Jasno je da takve stvari ne bi mogle da se odvijaju bez odobrenja zapada. Da ponovim, vjerovaću u iskrene namjere zapada onda kada se zatvor u Spužu napuni depees svaštočinama.

Thanks Thanks Given 
    6,232
    Thanks Thanks Received 
    5,850
    Thanked in
    3,387 Posts

A sto ce nevin narod u Spuz

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    237
    Thanks Thanks Received 
    268
    Thanked in
    145 Posts

Treba formirati stranku "Svi preko grane"

Poslano sa mog Oppo Find X2 Pro koristeći Tapatalk

5. The Following 3 Users Say Thank You to buzzmissman For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ijedu-vanredne

"Ovo je dokaz da je formirana nova skupštinska većina. Koalicija URA i DPS je sklopljena. Ukoliko danas bude smijenjen, svi na proteste u srijedu u 18h u Podgorici kod Hrama", piše u saopštenju Demokrata.

znači opet idemo na protest. ali kad pada Bečić. kad pada vlada ostanite doma. tad ima ubačenih elemenata, sad nema. i opet ispred Hrama

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

7. The Following 8 Users Say Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Okupimo se oko Crne Gore

Autor je hirurg i član Predsjedništva GP URA

https://www.vijesti.me/v/588972?utm_..._share_counter

"Podržavam pad ove Vlade sa vjerom da možemo stvoriti bolju i efikasniju državnu administraciju. Niko nema pravo da iz političke utakmice isključi 200.000 građana koji su glasali DPS. Ko to zagovara želi da oslabi političku ponudu i politički ušićari, za ne znamo koje ciljeve. Odgovornost pojedinaca iz vrha DPS-a je očita i time će se baviti institucije koje se formiraju."

Moraću da uvedem pretplatu na moje postove ovđe.
    safra+

Sent from my SM-A530F using Tapatalk
    I šta kaže doktor, nemamo, veli, pravo da iz političke utakmice isključimo 200k glasača dps-a, ali zato možemo lagano da se izURAiniramo na izbornu volju 200+k glasača koji su glasali da se taj dps smijeni.
    Uz to lagano je 143k glasača dps-a nekom magijom zaokružio na 200k, doda' im je laganih 57k iliti skoro 40%, ljepše su te neke okrugle cifre, ne?
    Nema šta, doktorski, svaka čast
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,238
    Thanked in
    740 Posts

bukvalno bih prihvatio causeskua nad glavom lakse nego ove bolide,ne mogu ih vise trpjet,ne znam jel bivalo grdjeg populizma ikad u istoriji od 'demokrata'

10. The Following User Says Thank You to umart For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    82 Posts

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
    A sto ce nevin narod u Spuz

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
    Pravda za Krivog i Mickeya

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Okupimo se oko Crne Gore

Autor je hirurg i član Predsjedništva GP URA

https://www.vijesti.me/v/588972?utm_..._share_counter

"Podržavam pad ove Vlade sa vjerom da možemo stvoriti bolju i efikasniju državnu administraciju. Niko nema pravo da iz političke utakmice isključi 200.000 građana koji su glasali DPS. Ko to zagovara želi da oslabi političku ponudu i politički ušićari, za ne znamo koje ciljeve. Odgovornost pojedinaca iz vrha DPS-a je očita i time će se baviti institucije koje se formiraju."

Moraću da uvedem pretplatu na moje postove ovđe.
    safra+

Sent from my SM-A530F using Tapatalk
    Pa nije ovo tesko bilo provaliti. Institucije koje se formiraju je bio i Katnic, pa svi znamo kako se to zavrsilo.
    Mozemo mi reci da SNP predstavlja nekoga, ali je to smijesno, sto ce se vidjeti i u narednim izborima.
    DF ih nece smjeti uzeti u koaliciju jer bi imali dosta preleta na stranu DCG kao "zastitnicke" partije.
    Oni su zavrsili politicku karijeru.
    Tome sad sluzi ta prica o srbima u vlasti, to je i Djukanovic pokusao jos prije 5 godina, pa nije proslo. Danas ce jos manje.
    Hapsenje Ivanovica, na koje je sve cipove stavila URA, nece mnogo pomoci.
    Imacemo nekakvo sudjenje ko marovicu, dje se pricalo o 300 do 400 miliona stete, na kraju s3 zavrsilo sa naplacenih 20 i cetvoro ljudi po dvije godine.
    Ocekujem neku cirakusku predstavu tog tipa.
    I da ovo nece proci bas bas tako lagano kako su ga svi zamislili.
    Stvari se vrlo rijetko odvijaju onako kakp su ga partije zamislile.
    Sad ne znam ko bi pogurao sve to u mirne proteste ako se dese, ali ne ocekujem nista bolje narednih godina.
    Pricacemo o nekakvim investicijama tipa hoteli i neke zgrade, ali realno je to nista i prazna prica ko zadnjih 10 godina

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,561
    Thanks Thanks Received 
    2,172
    Thanked in
    1,038 Posts

Jada ovoga,ako ga smijene u srijedu ispred hrama,ako ne nemojte izlazit.
    Tuga tužna,sto nisu pozivali na protest kad su rušili vladu,a nije im ono fotelja bitna ne.

Ovo je dobar pokazatelj uz ono konatarOvo od juče na vajberu da je njima partija iznad interesa gradjana,sto je valjda i logicno,samo kad bi narod to shvatio dobro bi bilo

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
    Jada ovoga,ako ga smijene u srijedu ispred hrama,ako ne nemojte izlazit.
    Tuga tužna,sto nisu pozivali na protest kad su rušili vladu,a nije im ono fotelja bitna ne.

Ovo je dobar pokazatelj uz ono konatarOvo od juče na vajberu da je njima partija iznad interesa gradjana,sto je valjda i logicno,samo kad bi narod to shvatio dobro bi bilo

Mi smo se pokazali kao narod koji bas slabo kapira.
    Evo ja ne mogu da ukapiram ko normalan moze da investira u CG dok Jovanic sjedi na celu suda. Ili dok se Gvozdenovicevi likovi pitaju u Ministarstvu.
    Pa evo juce su neki rusi poslije 10 godina dobili dozvolu za gradnju na zemlji koju smo im uvalili na konto toga da ce dobiti dozvolu za gradnju hotela.
    Znam dvije firme koje su cekale dozvole za mHE iz njemacke i austrije koje su otisle poslije 5 godina, jer nisu htjeli da plate "dje treba".
    I sa svim tim te neko ubjedjuje da ce nwko doci da ovdje ostavi pare. A i kakva je investicija hotel. Probali smo i vidjeli da su to nikakve pare i jako rizicne.
    A evo vidim sad se prica o investicijama iz Kazahstana, ali od toga nista, jer je i tamo nestabilno

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    72 Posts

Evo Manda vojvoda najavljuje da će da traže odlaganje sjednice.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

"Ukoliko danas bude smijenjen, svi na proteste u srijedu u 18h u Podgorici kod Hrama", navode Demokrate.

Na konto onoga od sinoć da niko veze nema šta radi

Protesti kod hrama da slučajno ko ne bi hitno kamenicu pred skupštinu.
    Politički protesti... Kod hrama..
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    2,237
    Thanks Thanks Received 
    2,985
    Thanked in
    1,246 Posts

Default Vlada Crne Gore, 42. saziv

Poker se zove ova igra.

γνῶθι σαὐτόν

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

@Gandalf_White

Da su sjutra parlamentarni izbori za koga bi glasao?
    Ako bi baš morao da izađem a ne znam zašto bih izlazio na ovo ludilo - URU

19. The Following User Says Thank You to Gandalf_White For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Sve jasno. Doviđenja, prijatno.
    Budi fer pa na isto pitanje odgovori.
    Da su sjutra parlamentarni, za koga bi glasao a da moraš da glesaš, da apstinencija nije opcija?

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,238
    Thanked in
    740 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    valjda bi ti bar trebao da znas da po sadasnjem sistemu apstinencija jaca velike stranke.i to je najbolji scenarij sta se desava sa tvojim glasom ako ne izadjes.pravi vise te zelene,spasavaj gando ako boga znas

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Za ljude koji su ti obećali pred izbore "nikad sa DPS" a godinu dana kasnije otišli sa DPS posle mjeseci tajnih pregovora?

Svaka čast, imaš bolji želudac od mene.

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Zato treba Milojko i Jakov što prije stranku da formiraju, pa makar na ove lokalne da izadju, kad vec URI i dps žvaće guza gaće kad se spomenu vanredni parlamentarni.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    26,223
    Thanks Thanks Received 
    8,419
    Thanked in
    4,145 Posts

Pavićević je bio dovoljno jasan i na prvom press-u. Sad i potvrdio. Ljudi iz CIVIS-a su jedan od razloga zašto nisam glasao URA-u na izborima. Jer sam se bojao ovoga. Očigledno sam bio u pravu.

Sent from my KB2003 using Tapatalk

25. The Following User Says Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    349
    Thanked in
    180 Posts

1. Bečića miču jer bi im mogao dupe pomjerati. Od 1.03. krenulo bi redovno zasijedanje a tada bi tačku sa izborom nove vlade mogao da stavi na raspravu na kraj jula, čime bi sahranio URA i pratnere. To bi svakako i uradio jer ima puno zakonsko pravo za to.
    Takođe, Bečićevo mjesto je idealno za namirenje nekog partnera SNP ili manjinca.

2. 99% sam siguran da niko iz URA nije oko ovoga uzeo pare. Mislim da im je stigla naredba da ovako odigraju. Od koga? Pa od onih koji su im omogućili da budu vlast, a nazovimo ih "zapadni partneri", a bez kojih bi bili vanpralamentarna opozicija sa bankrotiranim medijem.
    Eskalira Ukraina, pitanje je u šta će se izroditi. To je konflikt sa ogromnim ulozima. Zato ajmo u ovim ćoškovima da postavimo vlasti koje nemaju nikakve veze sa Rusijom ili SPC kao realno proksijem Moskovske patrijaršije, kojom opet upravlja Putin.
    URA je to morala prihvatiti, željela ili ne. Jbg, ponude takvih likova se ne odbijaju. Posebno kad te instaliraju, pomažu i guraju.

3. Zapadni partneri će im pomoći da sakupe 49 glasova i da se poslože sudovi i tužilaštva. Koliko vidim, za sada ide OK. Za VD VDT postaviše neku normalnu osobu. Svakako tu ne treba očekivati, a nije ni zdrav neki spektakl.
    Mislim da će im "zapadni partneri" pomoći da se sotale strane ne gicaju previše, urgencijom kod njihovih pokrovitelja, u Beogradu npr. A SPC će dodatno umiriti ugovorom.

4. Pretpostavljam da je dio dogovora da se Milo povuče sa čela partije posle lokalnih i da najavi da neće biti kandidat na predsjedničkim. Ne dogovor sa Dritanom, nego sa zapadnim partnerima. Mila su, po mom mišljenju, otpisali kad im je u Baltimor stiglo 20 tona koke. Dotle je bilo "jaše po svojima, neka ga, drži stvari pod kontrolom za nas". Iz njegove zemlje posada donese 20T gudre u USA. Dakle, ne drži stvari pod kontrolom.
    Odlazak je samo finale, a on je dovoljno pametan da se ne kači previše.

5. Da sam na Dritanovo mjesto već bih sebe gledao kao bivšeg premijera i u skladu sa tim vukao poteze. To bi mi bio način da preživim i porastem.
    Ne bi me čudilo da ga potroše za ovu akciju sada već famozni zapadni partneri. A onda da im iduća papirna maramica za jednokratno trošenje bude Mickey. Evo, sad se ne pravi Demohrišćanska partija, nego Evropa sad.
    Da li ti stvarno mislis da se neko ozbiljno bavi ovim krajevima i crta sta ko treba da uradi?

Jer da se bavi i razmislja, lakse bi im bilo da “nateraju” postojecu vecinu da se dogovore nego da stvaraju ovaj haos.

Ali isto tako delom si u pravu da je ovo njihova ideja, ali mislim da su samo carevima iz Ure rekli kad su bili u USA “resite ovo i imate nasu podrsku” a da su oni kao “iskusni” politicari dosli y situacijy kakvoj su sada.

Dosli su zbog ega i sindroma malih bogova a iskusni politicar kakav je Lomi ce ih provozati za njihove pare…

Kako neko napisa, kad ovako nesto radis, onda trebas da imas plan koji zatvara apsolutno sve varijable, a ne da ti izlaze screenshotovi iz grupe gde govoris da ne mozete da pobedite ako ne srusite Becica… mislim kao da igraju ne ljuti se covece…

Sve u svemu, jako amaterski odradjeno od strane URE

27. The Following 2 Users Say Thank You to zaro For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

U suštini, jasno je da URA jeste slamka spasa za DPS i njegove satelite. Realno, imaće svoje glasačko tijelo ali na nivou SD-a poslije svega. Simpatizeri DPS-a će ih tapšati po ramenu, sve dok ne dođu izbori. A manjinska vlada je bijedan pokušaj sakrivanja nesojluka iza manjinskih partija, kako bi dobili šansu da izdaju prikriju čekajući napade. U najmanju ruku očekujem da stara dps škola pripremi neki atak na nacionalnoj osnovi, kako bi predstavili protivnike kao nacionaliste. No dobro, Abaza čeka makar neko ambasadorsko mjesto, tipa SAD kao mali znak pažnje.

Thanks Thanks Given 
    2,100
    Thanks Thanks Received 
    3,741
    Thanked in
    1,573 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    U suštini, jasno je da URA jeste slamka spasa za DPS i njegove satelite. Realno, imaće svoje glasačko tijelo ali na nivou SD-a poslije svega. Simpatizeri DPS-a će ih tapšati po ramenu, sve dok ne dođu izbori. A manjinska vlada je bijedan pokušaj sakrivanja nesojluka iza manjinskih partija, kako bi dobili šansu da izdaju prikriju čekajući napade. U najmanju ruku očekujem da stara dps škola pripremi neki atak na nacionalnoj osnovi, kako bi predstavili protivnike kao nacionaliste. No dobro, Abaza čeka makar neko ambasadorsko mjesto, tipa SAD kao mali znak pažnje.
    Covjece predsjednik parlamenta je pozvao na proteste jer ce da ga razrijese.

f6

30. The Following 2 Users Say Thank You to acs For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    36
    Thanks Thanks Received 
    86
    Thanked in
    43 Posts

Predsjednik parlamenta je pozvao na proteste zbog sklapanja koalicije izmedju URA-e i DPS-a.
    Zbog izdaje. Ima moralno pravo na to posle prisnih odnosa sa URA-om u periodu prije izbora.
    Sinoc je bio tekst ko je sve primljen u EPCG nakon promjene vlasti, desetine i desetine partijskih funkcionera, clanova familije i rodjaka, takvih primjera ima na hiljade i ostalim institucijama koje kontrolise drzava.
    Jeli to izdaja narodne volje?
    Vlada koja je trebala da zamijeni DPS je radila 14 mjeseci, a 15 mjeseci je pod konstantnim udarima najvaznijeg konstituenta. Bukvalno sto su sve pricali Medo i ekipa od prvog dana je davno preslo nivo sprdnje.
    Jeli to izdaja narodne volje?

Koliko go se ljutili - jeste.

32. The Following 3 Users Say Thank You to nsparks For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    Covjece predsjednik parlamenta je pozvao na proteste jer ce da ga razrijese.

Većina ljudi koji su 30 godina čekali pad kleptpkratsko mafijaškog režima , ne gleda blagonaklono na ovaj uličarsko izdajnički performans URAe. Sasvim je normalno da neko bude inicijator protesta. Praviti sa DPS-om ovakve stvari je pišanje po ljudima koji su čelali toliko decenija na smjenu onih sa kojima URA sarađuje.

Page 1209 of 1249 FirstFirst ... 2097091109115911991205120612071208120912101211121212131219 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)