Page 1208 of 1249 FirstFirst ... 2087081108115811981204120512061207120812091210121112121218 ... LastLast
Results 30,176 to 30,200 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    3,566
    Thanks Thanks Received 
    5,882
    Thanked in
    2,825 Posts

Quote Originally Posted by Brk View Post
    Kazu nece crkva biti ugrozena a ovamo najavljuju u skupstini nove progone i otimanja.
    Izvor ove tvrdnje?
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Čekaj, pa ako ćeš konkretno....svi ovi potezi Zdravkovi sa smjenama i čudima, znaš li čije su maslo? Ko ga je to naučio?

Pa budući koalicioni partneri...

A siguran sam da bi 80% navijača sa foruma se sladilo kako je Bečič zafrknuo planove CnBa i SNPa jer....izdaja izborne volje.

Svjestan si i ti toga...koga briga ođe za zloupotrebe. Pa ko se ođe od glasača sadašnje vlasti zapitao što nisu Radulović, Bratič i Stijovič smijenjeni, nakon izglasavanja interpelacije.... jer niđe ne piše da baš moraju da se smijene. E pa tako bi bilo i sa skupštinom, niđe ne piše da mora.

Demokratija, šta li. Skupština može da donese zakon, izmijeni ustav, sruši vladu, ali po nekima ne može da smijeni ministra i niko se ne buni.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Brate, sad ideš u krajnost, jes evo je javna tajna da su BB i Bečić vukli ove budalaste poteze Zdravinja zadnjih dana ka lutku na koncu, nije Zdravinjo ima drugih savjetnika.
    Isto tako ti može neko kontratezu udarit da sa ovim potonjim potezima URA upravlja dps, a zapravo bi bio bliže istini od te tvoje prtpostavke.

Sad, za to likovanje u slučaju opstruiranja pretpostavljam da si blizu, jer jbg nisu odje ljudi navikli na funkcionalne institucije koje rade svoj posa po pravili, već su podlože e političarima i partijama koje njima upravljaju, a znamo ko je najviše takvom stanju kumova' (da ne kažem vaši budući koalicioni partneri )
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    548
    Thanked in
    302 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Izvor ove tvrdnje?
    Ti nisi slusao izjave nekih poslanica u skupstini npr.?
    Hasta siempre!

Thanks Thanks Given 
    3,566
    Thanks Thanks Received 
    5,882
    Thanked in
    2,825 Posts

Ti nisi slusao izjave nekih poslanica u skupstini npr.?
    Jesam Brk. Mnogo više nego što ti misliš. Pamtim i Bebu Džaković, Vesnu Perović, Mira Vickovića i ekipu u Parlementu. To je tada bio Parlament, ovo danas liči na Parove. Lepi Mića je isti Peđa Bulatović po stažu.
    Tu sam čuo i Andriju Mandića đe poziva ratne drugove pa se to nije desilo. Kao što neće ni te tvrdnje poslanice.

Neka se crkva drži svoga posla i neka se ne brine.
    Mada vidim da im politika opet primaljiva zadnjih dana.
    Treba to oporezovat dobro, onda bi primirili baš i udaljili se od politike a ne eiskopi i Joanikije neće dat.

A ti manje zapaljivu reotirku i pisaniu koristi, i dobro će biti
    Last edited by hercules; 06-02-22 at 23:18.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    548
    Thanked in
    302 Posts

Pa jedna je prijetila otimanjem ponovo, da se ugovor moze sanjati itd. a sada je clan nove vecine. Ja jesam bio klinac ali ja pamtim gore pomenute.
    Hasta siempre!

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Valjda veću težinu ima retorika i obećanje jedne poslanice u Parlamentu, nego pisanje jednog Brk-a na forumu, ili evo izgleda ipak ne?

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

ovi će potpisati Temeljni, pa Draginja neka nastavlja da sanja. zaključila da joj ta priča prolazi. jednu stvar ođe niko da skapira - Draginja i kompletan DPS bi ovoga momenta potpisali ugovor. no, aj ti u to ubijedi narod koji misli da je DPS bastion CG i da želi dobro Crnogorcima

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    548
    Thanked in
    302 Posts

Niti URA niti iko iz te vecine zeli da potpise ugovor, to samo prica da se ako ublazi ovo sto se radi.
    Hasta siempre!

Thanks Thanks Given 
    3,566
    Thanks Thanks Received 
    5,882
    Thanked in
    2,825 Posts

Pa jedna je prijetila otimanjem ponovo, da se ugovor moze sanjati itd. a sada je clan nove vecine. Ja jesam bio klinac ali ja pamtim gore pomenute.
    Ja ti napisah i što je Andrija Mandić zborio ali ti očigledno mutno kod oči bilo pa to nisi čitao. Viđi opet.

Quote Originally Posted by technus View Post
    Valjda veću težinu ima retorika i obećanje jedne poslanice u Parlamentu, nego pisanje jednog Brk-a na forumu, ili evo izgleda ipak ne?
    Jesss bogomi. Nego kad već pominješ poslanice, onda je to isto kao kad poslanik izjavi i ovo:

„Ja sam učestvovao u ratovima ’91. i ’99, nisam bio kukavica, kao što ne mislim ni da ste vi“, kazao je poslanik Andrija Mandić.„Pozivam sve moje ratne drugove iz ’91. i ’99. da budu spremni. Možete da računate na ono najgore“, poručio je Mandić.
    Ovo ste nekako ovaj preskočili, jer je bilo za odbranu svetinja pa se ne važi jel?
    Ono veli se bilo je u afektu.

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    URA bi mogla mnogo toga, ali URA je već odlučila gdje ide - ka vladi koja će se sastojati od URA, SNP i manjina, gdje DF nude četiri njihova kadra kao "falš SNP" ministra. Idu na vladu koju će manjinski podržati DPS. I to je gotovo.
    Oćeš da kažeš da se čitava ova ujdurma napravila da bismo na kraju umjesto ne-DF vlade sada dobili DF vladu? Nešto se tu ne uklapa.
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

Niti URA niti iko iz te vecine zeli da potpise ugovor, to samo prica da se ako ublazi ovo sto se radi.
    u narednih pola godine će ga potpisat

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Ali veli "Ako Bečić ostane - mi smo izgubili", axxaxa.
    Izborna volja at its finest.

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Ja ti napisah i što je Andrija Mandić zborio ali ti očigledno mutno kod oči bilo pa to nisi čitao. Viđi opet.

Jesss bogomi. Nego kad već pominješ poslanice, onda je to isto kao kad poslanik izjavi i ovo:

Ovo ste nekako ovaj preskočili, jer je bilo za odbranu svetinja pa se ne važi jel?
    Ono veli se bilo je u afektu.
    Nije isto, nego je gore 3x ovo što je Vojvoda izjavio i ja u startu reka' da je debilčina, nego je tvoj problem što imaš neki filter pa pročitaš samo ono što ti oku godi.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Viscount View Post
    Oćeš da kažeš da se čitava ova ujdurma napravila da bismo na kraju umjesto ne-DF vlade sada dobili DF vladu? Nešto se tu ne uklapa.
    Eh. Davno se zaboravilo zbog čega se u ovo krenulo, sad se partije bore za preživljavanje.

Od vlade bez DPS i DF sa 49 poslanika stiglo se do vlade sa DF i bez 49 poslanika (bar tri SNP poslanika otpadaju). Jedino je ostao formalni uslov da nema DPS u vladi... ali imaš BS i kompaniju, plus zavisiš od podrške DPS za svaku sitnicu.

Thanks Thanks Given 
    6,105
    Thanks Thanks Received 
    6,664
    Thanked in
    3,179 Posts

A Maśa je morao objavit, jače je od njega.

Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    3,566
    Thanks Thanks Received 
    5,882
    Thanked in
    2,825 Posts

Nije isto, nego je gore 3x ovo što je Vojvoda izjavio i ja u startu reka' da je debilčina, nego je tvoj problem što imaš neki filter pa pročitaš samo ono što ti oku godi.
    Mislim da ipak ti moraš kod oftamologa prije nego ja:

Tu sam čuo i Andriju Mandića đe poziva ratne drugove pa se to nije desilo. Kao što neće ni te tvrdnje poslanice.
    ALi dobro je to, navikao sam da ne čitate pažljivo

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Ne ide su izdaju, ipak nekim ljudima je bitan obraz, da ih narod ne pljuje.
    Kojima to?
    Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Oli da se kladimo ti das 50e a ja cu 200e.
    Ako ne prodje ti imas 200e.. :wink:

17. The Following 2 Users Say Thank You to ^izzy^ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Filter se odnosio na tvoje spinovanje da SMO (koji to mi?) preskočili izjave Vojvode, jer je bilo za odvranu svetinja, jel te, što je totalna neistina, koliko se sjećam dobro je (sa razlogom) popljuvan i odje.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

I šta rekoste, na kraju, jel mala Huanita ostala trudna nakon pada niz stepenice??

but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

20. The Following 3 Users Say Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,462
    Thanks Thanks Received 
    1,186
    Thanked in
    583 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    A Maśa je morao objavit, jače je od njega.

Чекај. Сад треба да повјерујемо да је УРА ово напамет радила и да им је план одједном угрожен због једног Бечића који је небитан. Спрдате ли се ви или они? Прича се 10 дана да је ово договорено прије 2 мјесеца и сад ова горе прича

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
    Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Hahaha pakao.

Nerealno da se crkva, ako joj se garantuje zakonska zaštita i da niko ih neće dirati, petlja u to ko će u vladu da sjedi... pa još i ako u toj vladi nema DPSa, da se petlja u to ko će da glasa za tu vladu. Nerealno skroz.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Garantuje zaštita? Vidjeli smo tokom ustoličenja te garancije...a nemojmo

Thanks Thanks Given 
    7,414
    Thanks Thanks Received 
    4,788
    Thanked in
    2,451 Posts

1. Bečića miču jer bi im mogao dupe pomjerati. Od 1.03. krenulo bi redovno zasijedanje a tada bi tačku sa izborom nove vlade mogao da stavi na raspravu na kraj jula, čime bi sahranio URA i pratnere. To bi svakako i uradio jer ima puno zakonsko pravo za to.
    Takođe, Bečićevo mjesto je idealno za namirenje nekog partnera SNP ili manjinca.

2. 99% sam siguran da niko iz URA nije oko ovoga uzeo pare. Mislim da im je stigla naredba da ovako odigraju. Od koga? Pa od onih koji su im omogućili da budu vlast, a nazovimo ih "zapadni partneri", a bez kojih bi bili vanpralamentarna opozicija sa bankrotiranim medijem.
    Eskalira Ukraina, pitanje je u šta će se izroditi. To je konflikt sa ogromnim ulozima. Zato ajmo u ovim ćoškovima da postavimo vlasti koje nemaju nikakve veze sa Rusijom ili SPC kao realno proksijem Moskovske patrijaršije, kojom opet upravlja Putin.
    URA je to morala prihvatiti, željela ili ne. Jbg, ponude takvih likova se ne odbijaju. Posebno kad te instaliraju, pomažu i guraju.

3. Zapadni partneri će im pomoći da sakupe 49 glasova i da se poslože sudovi i tužilaštva. Koliko vidim, za sada ide OK. Za VD VDT postaviše neku normalnu osobu. Svakako tu ne treba očekivati, a nije ni zdrav neki spektakl.
    Mislim da će im "zapadni partneri" pomoći da se sotale strane ne gicaju previše, urgencijom kod njihovih pokrovitelja, u Beogradu npr. A SPC će dodatno umiriti ugovorom.

4. Pretpostavljam da je dio dogovora da se Milo povuče sa čela partije posle lokalnih i da najavi da neće biti kandidat na predsjedničkim. Ne dogovor sa Dritanom, nego sa zapadnim partnerima. Mila su, po mom mišljenju, otpisali kad im je u Baltimor stiglo 20 tona koke. Dotle je bilo "jaše po svojima, neka ga, drži stvari pod kontrolom za nas". Iz njegove zemlje posada donese 20T gudre u USA. Dakle, ne drži stvari pod kontrolom.
    Odlazak je samo finale, a on je dovoljno pametan da se ne kači previše.

5. Da sam na Dritanovo mjesto već bih sebe gledao kao bivšeg premijera i u skladu sa tim vukao poteze. To bi mi bio način da preživim i porastem.
    Ne bi me čudilo da ga potroše za ovu akciju sada već famozni zapadni partneri. A onda da im iduća papirna maramica za jednokratno trošenje bude Mickey. Evo, sad se ne pravi Demohrišćanska partija, nego Evropa sad.
    Last edited by Gagarin; 07-02-22 at 06:58.
    Tko leti, vrijedi...

24. The Following 2 Users Say Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Znači da ukoliko želimo da biznis narkoticima preselimo u podzemlje ( zna se koje službe imaju kontakt sa njim ) mi prosto moramo izabrat vlast koja će mandat počet sankcijama !!! Gledam intervju dje ministar Milatović kaže da je URU zanimala samo policija i ANB upravo da bi kontrolisali taj posao a to sve po nalogu zapadnih partnera ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    6,611
    Thanks Thanks Received 
    6,297
    Thanked in
    2,625 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin
    1. Bečića miču jer bi im mogao dupe pomjerati. Od 1.03. krenulo bi redovno zasijedanje a tada bi tačku sa izborom nove vlade mogao da stavi na raspravu na kraj jula, čime bi sahranio URA i pratnere. To bi svakako i uradio jer ima puno zakonsko pravo za to.
    Takođe, Bečićevo mjesto je idealno za namirenje nekog partnera SNP ili manjinca.

2. 99% sam siguran da niko iz URA nije oko ovoga uzeo pare. Mislim da im je stigla naredba da ovako odigraju. Od koga? Pa od onih koji su im omogućili da budu vlast, a nazovimo ih "zapadni partneri", a bez kojih bi bili vanpralamentarna opozicija sa bankrotiranim medijem.
    Eskalira Ukraina, pitanje je u šta će se izroditi. To je konflikt sa ogromnim ulozima. Zato ajmo u ovim ćoškovima da postavimo vlasti koje nemaju nikakve veze sa Rusijom ili SPC kao realno proksijem Moskovske patrijaršije, kojom opet upravlja Putin.
    URA je to morala prihvatiti, željela ili ne. Jbg, ponude takvih likova se ne odbijaju. Posebno kad te instaliraju, pomažu i guraju.

3. Zapadni partneri će im pomoći da sakupe 49 glasova i da se poslože sudovi i tužilaštva. Koliko vidim, za sada ide OK. Za VD VDT postaviše neku normalnu osobu. Svakako tu ne treba očekivati, a nije ni zdrav neki spektakl.
    Mislim da će im "zapadni partneri" pomoći da se sotale strane ne gicaju previše, urgencijom kod njihovih pokrovitelja, u Beogradu npr. A SPC će dodatno umiriti ugovorom.

4. Pretpostavljam da je dio dogovora da se Milo povuče sa čela partije posle lokalnih i da najavi da neće biti kandidat na predsjedničkim. Ne dogovor sa Dritanom, nego sa zapadnim partnerima. Mila su, po mom mišljenju, otpisali kad im je u Baltimor stiglo 20 tona koke. Dotle je bilo "jaše po svojima, neka ga, drži stvari pod kontrolom za nas". Iz njegove zemlje posada donese 20T gudre u USA. Dakle, ne drži stvari pod kontrolom.
    Odlazak je samo finale, a on je dovoljno pametan da se ne kači previše.

5. Da sam na Dritanovo mjesto već bih sebe gledao kao bivšeg premijera i u skladu sa tim vukao poteze. To bi mi bio način da preživim i porastem.
    Ne bi me čudilo da ga potroše za ovu akciju sada već famozni zapadni partneri. A onda da im iduća papirna maramica za jednokratno trošenje bude Mickey. Evo, sad se ne pravi Demohrišćanska partija, nego Evropa sad.
    2. Sa SPC-om imaju veze i DH, DCG i DF, i neko od njih (prije ce biti 2 od 3 navedena) ce biti ciniti iducu vlast. Mozda (sigurno) nece imat uticaja kao do sada, ali SPC ce i dalje biti prisutna.

4. Men' se cini da su od Mila zvanicno digli ruke kad su smjenili Andrijanu Kadiju. Tada su padale kritike zbog toga sa svih strana.

I samo jos jedan osvrt na stavku 1. Zbog cega bi Becicu bio cilj da shrani URA-u? Ne dijele isti tip glasaca a zna da bi se URA glasovi prosuli u apsitente ili neku od proCG partija.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

Thanks Thanks Given 
    7,414
    Thanks Thanks Received 
    4,788
    Thanked in
    2,451 Posts

Quote Originally Posted by Antares View Post
    2. Sa SPC-om imaju veze i DH, DCG i DF, i neko od njih (prije ce biti 2 od 3 navedena) ce biti ciniti iducu vlast. Mozda (sigurno) nece imat uticaja kao do sada, ali SPC ce i dalje biti prisutna.
    Za sada vidim da u vlasti nema DH (ili kako će se već klicati Mickey, pošto su vidim Krivoga već otpili ), DCG i DF.
    Crkvi evo ugovor i prtite... A dodatno će i na slično biti zamoljeni od Vučića.

4. Men' se cini da su od Mila zvanicno digli ruke kad su smjenili Andrijanu Kadiju. Tada su padale kritike zbog toga sa svih strana.
    Realno, boli Amerikance murica za Kadiju i javni servis. Ali kad dođe 20 tona gudre a to hendluju pomorci iz tvoje zemlje, onda Dear Mailo, ti više ne držiš stvari pod kontrolom. Treba nam novi namjesnik.

I samo jos jedan osvrt na stavku 1. Zbog cega bi Becicu bio cilj da shrani URA-u? Ne dijele isti tip glasaca a zna da bi se URA glasovi prosuli u apsitente ili neku od proCG partij
    Da zayebe stvaranje nove vlade bio bi heroj i dobio glasove kao zaštitnik... (zaštitnik čega, upiši po želji što želiš). Već je najavio da će stati na čelo DUHA 30. AVGUSTA (kako se staje na čelo duha tehnički, to jedino zna Bogdanović, sastavljač ovakvih nebuloza. Možda na čelu Šumskog duha sa sjekirom?). Ne bi uzeo glasove URA, mada ovdje imaš gomilu biviših uraša koji postadoše demokrate .
    Šalu na stranu, miniranjem bi stekao ogromni politički profit. Mada, ne znam, Bečić i Demokrate su poznate po tome što im je sakupljanje političkih poena poslednja stvar o kojoj razmišljaju
    Last edited by Gagarin; 07-02-22 at 07:38.
    Tko leti, vrijedi...

28. The Following User Says Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,566
    Thanks Thanks Received 
    5,882
    Thanked in
    2,825 Posts

Filter se odnosio na tvoje spinovanje da SMO (koji to mi?) preskočili izjave Vojvode, jer je bilo za odvranu svetinja, jel te, što je totalna neistina, koliko se sjećam dobro je (sa razlogom) popljuvan i odje.
    Pa kako ti ono reče meni na drugu temu sam si se uvukao u temu i prepoznao tako da samo lagano.
    Diskutovao sam sa Brkom a što si ti ušao u nebrano grožđe tvoj problem.

O spinovanju nema govora, jer ste preskočili konstataciju i nastavili kao da se ništa nije desilo.

Page 1208 of 1249 FirstFirst ... 2087081108115811981204120512061207120812091210121112121218 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)