na zalost svi znaju sta rade
Da postoji. Ukapirali su da im prica pobjede a ne podjele ne pije vodu, da im je od forsiranja svih vjera i nacija veca steta nego korist. Da ljudi glasaju DF, a da njima ostatak "nesrpskog" birackog tijela ne pridaje znacaj, tj ne glasa ih. Skidaju se rukavice i ide na DF otvorenoPolitika demokrata ne postoji, znači način na koji oni sve ovo vode ja ne kontam..
Poslusali strance, sad pokusavaju da sacuvaju glasace i ljude koji su im usli u odbore da pomognu smjeni DPS. Njima je tesko objasniti kako se ovo zamislilo, pa djeluje stihijskiUra neozbiljna totalno, na mahove se čini da pojma nemaju šta rade.
Velika greska. Direktan napad DCG i Milacica, na ekonomiju ES. Pregazice ih ko plitak potok, a kad ukapiraju ide divljanje. Nema DPS policije da ih kao hapsi ili da se zakljucavaju u kancelarije, pa trt. Lose i kasno. Ocekujem to sredinom iduce godine.DF se oblizuje sa strane dubina im neće biti taknuta... I tako dalje
Trenutno su u velikoj prednosti. Ali nema Veljovica i Stankovica, dosta sudija je otislo, pa se nema cvrste ruke.Manjine trljaju ruke, SNP isto.
DPS se ućutao čekaju 'reformicu'...
Plus ako se uleti sa drzavljanstvima gubi se i ta ucjenjivacka prednost "cuti i ne buni se jer ces dovijeka ostati bez drzavljanstva"
Grijesis. Za sad mogu da prodaju pricu bolje od DF. Ostali su da glasaju protiv, prica da se vjencao sa stolicom ne prolazi tako lako, koliko god upirali i ovdje i na twitteru. Ne postoji realan razlog da ga maknu, zato prica o stolici i matracima.Kad smijene Bečića sjutra i kad formiraju manjinsku Demokrate neće imati izbor bez da sjede kući, na ulicu neće smjeti sa DF-om.
Uvijek moze da kaze, pa ja hocu na izbore a vi ne. I da dobije podrsku zbog toga.
I tu grijesis. Vecinu njihovih biraca ne interesuje sta ima EU ili USA da kaze. To je varijanta imali smo lopove i ubice na vlasti, a vi nam ih sad vracate iako smo ih smijenili na izborima. Zato i upiru tu pricu konstantno. Vecina biraca koje oni gadjaju ne zeli da im neko odredjuje vladu.Već se priča po ovim internacionalnim krugovima da su potpuno izgubili podršku zapada pa zamislite još da izađu na proteste kao rušilački ili remetilacki i faktor nestabilnosti.
Not going to happen.
Tu ih je ura odigrala kao mlade babune.
To sto mi mislimo da je nas 5% nesto kao pametnije.... Evo izgleda da nismo
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Bookmarks