Neozbiljno je diskutovati ide li Ljaljo, to je gotova stvar.
Najbolje da te neko buši, pljuje, sve najgore - a ti mu ostaviš jednu od tri najprominentnije funkcije u državi, da ima pozornicu da nastavi da te pljuje, da kadrira u Skupštini, i da se vozi pod rotacijama kroz grad.
Ako neko misli da Ljaljo ima promil šanse da ostane na funkciji, ja prihvatam uplate za opkladu, taman da se čupne koji evro. To je tehnička stvar, i stvar procjene koja optika ljaljovog rastoličenja je najviše politički oportuna.
Od svih namještenja koja su tekovina 30.08, možda ovi ostave DF uhljebe neko vrijeme. Čisto ako DF krene da prijeti protestima, za svaki protest da im ode po jedan direktor doma, čisto da se testira odlučnost DF![]()
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
Mislim da se Spajić i Milatović distanciraju od profesora jer on sa sobom vuče Bratićku, Stijovića i Mitrovića a očigledno i Milačića.. jer nijesu iz te priče što bi značilo da napadaju biračko tijelo Demokrata i Ure najviše, biće to zanimljivo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Čuš za svaki protest da ode po jedan direktor. Onda godinu dana mogu svaki dan po jedan protest i da gube po jednog direktora i opet su dobri. Osim Milutina, on ima profesionalni menadžerski ugovor jer je profesionali menadžer.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Pred izglasavanje nepovjerenja vladi špekulisalo se da bi profa htio da izbjegne članstvo u elitnom klubu smijenjenih premijera i podnese ostavku odnosno raspušti skupštinu. Ima li kakvih sličnih nagovještaja da će Bečić preduprijediti to da li će ga istorija zapamtiti kao člana elitnog kluba smijenjenih predsjednika skupštine? Čisto da vidimo čija je sujeta veća, profina ili Aleksina (za fotelju se znalo čija je veća). Po saopštenju demokrata rekao bih da nema ni promil šanse za takav ishod.
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
znači zato su ovi iz DPSa 'branili' CG nedeljom. da ih ovi ne bi otpuštali
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ti direktori su najmanji problem i najmanja šteta za državu. Mnogo je gore ono što svaki od njih ostavi iza sebe, gomilu uhljeba koji vrlo brzo ili odmah dobiju ugovore na neodređeno. Umjesto novih sistematizacija, kojima se smanjuje broj radnih mjesta, mi imamo dodatna zapošljavanja i dosta tih ljudi radi za sad već pristojne plate.
Majka ti kukala, koliko razočaranih uraša kao nekad dj-eva u Nk![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
URA pluta u kvantnoj neodređenosti
Šrodingerova partija
Sent from my OnePlus 8 Pro using Tapatalk
Stay salty.
Pitanje za wulfy-ja: Ako se sve ovo razriješi na način da se ura ne ugasi, oće li ikad počet da razvijaju partijsku infrastrukturu i zašto ne?
Evo becic kaze da ce oprostit uri
f6
https://www.vijesti.me/v/588976?utm_..._share_counter
Đuro će ti oprostiti što te tukao.
Znam ja, Đuro ima tešku ruku.
Tko leti, vrijedi...
Oprostiti i izviniti se nisu sinonimi.
Sent from my OnePlus 8 Pro using Tapatalk
Stay salty.
Last edited by NHM; 06-02-22 at 16:33.
Uh, kakav zadah patetike i pasivne agresije vučićevskog stila.
Ništa više posle izbora Zdravkove Vlade, a i septembarskih dogadjaja na CT.
Brkaš pojmove, tj. organe institucija CG.
Premijer je zapravo i predsjednik Vlade, koju on i kadrida, tako da to 1 i 2 možeš svesti pod 1 pojam, dakle Vlada je izvršni organ, a Skupština zakonodavni.
Tvojom logikom, ako si nezadovoljan radom predsjednika Vlade, a zadovoljan predsjednikom Skupštine, treba obojicu smjeniti?
Forever young, i want to be forever young
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks