Imati Lazara Ilića u prijatelje.....
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Divni mladi ljudi
https://www.vijesti.me/sport/ostali-...orskog-trenera
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Ovdje imas i velicanstven video snimak
https://www.pobjeda.me/clanak/navija...orskog-trenera
Ne zelim da gledam to.
Za svoje zdravlje je bolje ne gledat
Pocne covjek da sumnja u sebe
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
InTELEktualci ko iz parlamenta... nema razlike
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
A sto, kao da se razlikuju grobari, radovci i navijaci vojvodine od njih... pa evo i nasi varvari se pretvorise u ekstremno srpske navijace (zbog toga vise ne idem na sjever), poslusajte samo sta pjevaju kad igramo protiv Decica
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Nikad mi nije jasno kako ultra nacionalizam kako plane među našim narodom?
Ljudi većinom rođeni u 21. Vijeku, pojma nemaju šta se desilo, znaju samo neke priče i mrze.
Misle da znaju razlog...
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
Kakva budalaština
The more things change, the more they stay the same.
ocu da primam ja platu za vrsljanje po drustvenim mrezama i stavljanje senzacionalnih naslova da me ne boli glava, jer mi se zeludac svakako prevrce"BLJAK, ŠTA JE TO BELO NA PODU?!" Nije bila u stanu nedelju dana, a onda ju je dočekao PRIZOR OD KOG SE PREVRĆE ŽELUDAC!
nothing comes from violence and nothing ever could
Last edited by starwalker; 07-02-22 at 21:40.
The more things change, the more they stay the same.
"senzacionalno - kako se riješiti problema sa želucem, nije ni znala da je rješenje JEDNOSTAVNO"
mora da su na slicicama bili diznijevi junaciSrpski političar i njegova supruga roditelji su tri ćerke i sina - Jane Hart, Zore Fejt, Anđelije Fej i Mihajla Lajfa.
Vuku na imena khmm...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Imao sam ja slicnu situaciju na brod prije 10 godina, uglavnom uvijek nekome ispricam kad se uhvatimo tih tema.
Ja tada 22-23 godine, ovaj momak 18-19 i primjetio sam u pocetku da me izbjegava, ono javi se ali to je to, no kako nam je u opisu posla bilo da radimo zajedno itd. itd. poceli smo da se druzimo odnosno pricamo o nekim drugim temama nevezano za posao i brod i tako poslije par mjeseci kaze on meni - ja sam mislio da ste vi muslimani losi ljudi, a ti si bas dobar... Rekoh zbog cega si to mislio, kaze bio mi je ujak na ratiste u Bosni i pricao mi je sve najgore o muslimanima, kako ih je ubijao i kako bi ih rado sve pobio da moze i ja sam stekao takav utisak o vama.
On je 95-96 godiste, rodio se nakon tog rata, ali mu je ujak usadio mrznju prema muslimanima i pricao mu price iz rata i ovaj po automatizmu ima odboj prema istim, tako da je to tacno kad kazes da sve potice iz familije, no je meni neshvatljivo da neko moze da truje djecu tim pricama iako znaju da rat nikome nista dobro donio nije...
Vjerovatno ujaku tog momka jeste....
uh, a najjace je kad gledas ljude kako su zakucani u proslosti dok zivot pored njih prolazi
Dooooobro je!
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Bilo je to krajem devedesetih, ođe u Podgorici, klincu od 5 godina je neko za rođendan kupio biciklo. Mali se radovao biciklu, onako kako se dječaci raduju biciklima, sve dok od tate nije čuo komentar "a đe uzeše to zeleno, tursko". Posle je plakao, neće tursko biciklo. True story.
Nadao sam se da će 21-i vijek makar malo promijeniti gledanje mlade generacije na svijet, ali evo ispade još grđe.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks