Ajmo, kad se krece ?
Koja je prva tema? Dje ga je @Ben Dover?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
1. Fotografije kreirate pametnim telefonom
2. Fotografije nastaju tokom trajanja aktuelnog kola, odnosno fotografije mogu biti kreirane ranije (ako je specifična tema i po želji postavljača teme)
3. Svaki registrovani korisnik u sklopu jednog kola postavlja samo jednu fotografiju
4. Fotografije se postavljaju preko postimage.org u rezoluciji 800x600 ( panorama 800px po vecoj stranici). TapaTalk upload nije poželjan (daje predimenzionisane i neujednačene fotografije lošeg kvaliteta). Svaki rad postavljen izvan zadatih dimenzija se diskvalifikuje
5. Ispod fotografije u istom postu obavezno je navesti model telefona. Opciono: lokacija snimanja, naziv fotografije i photo aplikacija u kojoj je fotografija obrađena
6. Radovi se postavljaju od ponedjeljka do nedjelje (definisati tajming); svaki rad postavljen izvan vremenskog okvira se diskvalifikuje
7. Glasanje se obavlja narednih sedam dana i pobjednik kola se određuje na osnovu rezultata polla u kojem je svaki forumaš glasao za jednu fotografiju (sakupljeni thanksovi su samo izraz sviđanja fotografije i zahvale takmičaru)
8. Pobjednik takmicenja bira temu novog kola, otvara novi topik na podforumu vizuelne umjetnosti (copy/paste pravila u uvodnom postu) te postavlja link na opštem topiku
9. Komentarisanja aktuelnih radova i sva druga pitanja vezana za takmičenje obavljaju se na opštem topiku
Ajte ljudi, smijenice se jos jedna vlada dok ne krenemo![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ima stavki ko da potpisujemo temeljni ugovor![]()
Have a parachute.
Treba dodati pravilo da nas Fenix ne pušta namjerno...![]()
#fakenews
I Ben Dover da ucestvuje na svako sedmo kolo![]()
I da se ode kod Porfirija za pečat![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Sa 12 na 9 stavki. Sad je sažetije, preciznije i dosta pravednije.
Ostaje da definišemo tajming. Moj predlog je da se nova tema otvara u noći s nedjelje na ponedjeljak (kada se proglašava i pobjednik prethodnog kola).
U situaciji da novoproglašeni pobjednik nije online u trenutku pobjede i nije u mogućnosti da postavi novu temu u zadatom roku, predlog je da u subotu prva tri takmičara u anketi daju svoje predloge za novu temu u slučaju pobjede jednog od njih moderacija može odmah postaviti temu kako takmičenje ne bi trpilo i kasnilo dan ili dva sa startovanjem novog kola.
The more things change, the more they stay the same.
Ako smo saglasni sa predlozima ovih pravila prvo ovogodišnje kolo može da startuje sutra. Na raspolaganju je sedam dana za kreiranje i postavljanje radova (krajnji rok za postavljanje: nedjelja 13. 02. u 23:59), dok je narednih 7 dana (do 20.02.) rezervisano za glasanje (poll).
@Low-Key da se javi do kraja dana s naslovom teme!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Pravila učešća
1. Fotografije kreirate pametnim telefonom
2. Fotografije nastaju za vrijeme aktuelnog kola, odnosno fotografije mogu biti kreirane ranije (ako je specifična tema i po želji postavljača teme)
3. Svaki registrovani korisnik u sklopu jednog kola postavlja samo jednu fotografiju
4. Fotografije se postavljaju preko postimage.org u rezoluciji 800x600 ( panorama 800px po dužoj stranici). TapaTalk upload nije poželjan (predimenzionisane i neujednačene fotografije lošeg kvaliteta). Svaki rad postavljen izvan zadatih dimenzija se diskvalifikuje
5. Ispod fotografije u istom postu obavezno je navesti model telefona. Opciono: lokacija snimanja, naziv fotografije i photo aplikacija u kojoj je fotografija obrađena
6. Radovi se postavljaju sedam dana od ponedjeljka do nedjelje u 23:59; svaki rad postavljen izvan vremenskog okvira se diskvalifikuje
7. Glasanje se obavlja narednih sedam dana i pobjednik kola se određuje na osnovu rezultata polla u kojem je svaki forumaš glasao za jednu fotografiju (sakupljeni thanksovi su samo izraz sviđanja fotografije i zahvale takmičaru)
8. Pobjednik takmicenja bira temu novog kola, otvara novi topik na podforumu vizuelne umjetnosti (copy/paste pravila u uvodnom postu) te postavlja link na opštem topiku
9. Komentarisanja aktuelnih radova i sva druga pitanja vezana za takmičenje obavljaju se na opštem topiku
Kakvo nestrpljienje vlada na topiku da se pocne, reklo bi se da ce bit navalica od prvog dana
Fala ti sto si ovo formulisao, pola posla obavljeno
Evo da smislim nesto, brzo cu napisati naziv i opis, pa u slucaju da ne otvorim temu na vrijeme, moze to neko od moderatora zavrsiti
Evo ga
CDM FOTO TAKMIČENJE [45] Tema:
POGLED ODOZGO
Ajmo nesto drugacije... Otkrijte u svom okruzenju najbolju tacku za dobar shot sa visine, ili ostanite doma i pustite masti na volju, slikajte odozgo objekat ili skup objekata na radnom ili kuhinjskom stolu, na podu... , ili teksturu, kretanje, floru, faunu... Ma moze sto god zelite sve dok je objektiv usmjeren ka dolje
.
Last edited by starwalker; 06-02-22 at 22:48. Reason: link
Sa srecom pa da svaka tema dodje do vise stranica, skromno bas![]()
ajd mi reci kako da uploadujem fotku vidim da treba preko nekoga posebnoga postimag i sl....a što mi pravite problem a taman sam naucila ovaj drugi imgg i sl....bas nadjoste ovo ja to ne umijem ni naci....Ssaaajjjjkkkooooooo pomažiii
trazi mi da se ulogujem?! Kako da se ulogujem kad se nikad i niejsam registrovala! Sto komplikujete ovo sa uploadom....sad ste me naljutili a čim me naljutite tri bana podijelim....bezveze
![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Evo je starki i video postavio kako da rijesis problem
https://forum.cdm.me/showthread.php?...46#post5707046
Have a parachute.
Vazda neka muka sa ovim ljudima u godinama.
Edit: Nemaš nikakvih komplikacija, ovo ti je još lakše. Otvoriš postimages.org u browseru, izabereš 800x600 i ubaciš fotku. Kopiraš ispod forumsku varijantu linka i pičiš ovdje na temu![]()
Last edited by starwalker; 07-02-22 at 17:58.
pa jesam ali mi trazi da se ulogujem?! Ne volim da se logujem niđe![]()
starky jesi li mi u editu to postvio kako treba ili moram da se i dlje nerviram oko ovoga postimage i sl?čujes, ljudi u godinama?!
![]()
Mogu li ja ovdje sliku da postavim jer drugacije ne umijem?
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks